Пазаруване от LCWaikiki тема 5

• 52 200
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
# 316
  • Пловдив
Като отворх линка пише: "2 хора разглеждат този артикул в момента Sweat Smile
Този надпис го виждам за първи път.
Поръчката ми мръдна на "подготвя се". Wink

# 317
Много благодаря за  одеялцето 🙂
Поръчано е от мен 🙃
Взех пак последна бройка миналата  седмица, същото, небесно синьо  като цвят на динозавърчета, пристигна и е страхотно - плътно, мекичко.

# 318
Моята поръчка от 26.11 си седи на получена...Писна ми

# 319
Ходих вчера в мола. Ей, то ми се събра погледа от цени. Яке , детско намалени. Нова цена 65 лв. Моля? Гледам сега в сайта им, долнища на анцуг за детето 23 лв броя. А бяха по 7 лв , че и по 4 съм вземала. Мерси съм.

# 320
  • Пловдив
Днес успях да си взема поръчките.
Този панталон е много хубав, има поларена подплата.
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/outlet/LC-WAIKIKI/%D0%BC%D0 … D/4231478/1022729
Зеленото палтенце се оказа, че си търси ботуши 😁. Въобще не пасва на наличните. Иначе е супер, ще снимам, когато успея.
Взех няколко чифта дънки, като за цената си биват.

# 321
Днес успях да си взема поръчките.
Този панталон е много хубав, има поларена подплата.
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/outlet/LC-WAIKIKI/%D0%BC%D0 … D/4231478/1022729
Зеленото палтенце се оказа, че си търси ботуши 😁. Въобще не пасва на наличните. Иначе е супер, ще снимам, когато успея.
Взех няколко чифта дънки, като за цената си биват.
Не се отваря линкът.
Може ли и линк за дънките? Размерите отговарят ли? Не мога да се ориентирам. Ако нося размер 40, това кой размер е на дънките?
Благодаря.

# 322
Благодаря за споделения линк. Поръчах от тези подплатени панталони и един суичър. Сега като в безплатна доставката е готино. Харесваш, поръчваш Wink

# 323
  • Пловдив
Аз пък няма кво да поръчам...ония пуловери така и не ги заредиха.

# 324
  • Пловдив
Благодаря за споделения линк. Поръчах от тези подплатени панталони и един суичър. Сега като в безплатна доставката е готино. Харесваш, поръчваш Wink

Направих две поръчки с наложен платеж. Сега започнах да правя трета и ми излиза този надпис:

Имате неплатено плащане в брой на врата.
Все още не сме получили плащането за вашите поръчки, които сте създали с възможност за плащане в брой на вратата. Не можете да създадете нова поръчка с опцията Плащане в брой на вратата, когато имате поръчка с неодобрено плащане.

Не съм запозната. Това означава ли, че докато не получа предните поръчки не мога да правя други с наложен платеж?

# 325
# 326
От 25.11 чакам поръчка.
Толкова не съм чакала от никъде!
Дано пристигне до Коледа, защото едното е подарък...

# 327
Първата ми поръчка от 25 Ноември дойде на 6-ти Декември.
Втората от 28-ми Ноември още не е тръгнала и току що я отмених. Решихме, че не ни трябват тези неща...
А от първата поръчка единия от екипите крачола му е с няколко санта по-къс от другия. Triumph То не стига, че ги чакаш по 10 дена, ами накрая и дефектни дрехите.
Освен това на етикета в състава пише, че е памук и еластан, а то си личи, че има изкуствени примеси, досущ като някогашните китайски дрехи дето бяха заляли пазара.
Горчив опит имам засега и не знам дали и кога отново ще се навия да пазарувам.

# 328
  • Пловдив
Шефът Антонио, дънките не са налични вече, затова не дадох линк. Колкото до размерите, от ХМ взимам 40 или 30 в зависимост от номерацията , от тук също взех този номер и са ми точни. Досега не бях взимала техни дънки. Като за 10-15лв биват, не повече.

Аз поръчах още един размер от детския панталон и един суитчер с БД, но от друг профил. Не ми дава да поръчвам, въпреки че си взех вече поръчките, в профила не са отразени.

# 329
  • София
Не мога да повярвам. Моята поръчка от 25-ти днес най-после е опакована. Липсва уж само 1 свещ.

Общи условия

Активация на акаунт