Пазаруване от LCWaikiki тема 5

• 52 120
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте, момичета! Опитвам се онлайн да попълня формуляр за връщане и не мога да продължа при избора на опция за парите . Аз искам да ми бъдат прихванати от следваща поръчка, но има само бутон за превод по банкова сметка. И още нещо - като попълня този формуляр онлайн, как става физическото връщане на артикула? Благодаря Ви!
Вече няма опция за прехвърляне за следваща поръчка, само връщане на парите по сметка.
Физическото връщане става в 14-дневен срок (за първи ден се смята получаването на поръчката). Попълва се формуляра за причина за връщане (на хартия, който е бил в плика), а адресът за връщане се залепва на пратката и се носи в Спиди, не се плаща нищо.

Да се похваля, че ми върнаха парите за последната поръчка, направена по новите правила. Горе-долу спазиха срока - връщането е с дата 16.10, а парите дойдоха на 01.11. И то по тази сметка, с която уж имали проблеми.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 16:47 от Cuckoo

# 61
  • Пловдив
Има банер на сайта за фиксирана цена на доставка 1.90лв за всички поръчки.

# 62
  • София
*Боби*, няма проблем да премеря, но кажи кое искаш точно. Елекът е дълъг и равен на ширина в по-голямата си част. Има скрит ластик на кръста, с който се стяга.
Ширината.
Предполагам 1-2см е разликата между номерата
Извинявам се за забавянето  😇
Ширинана при мишниците е 50 см
Като надолу плавно се увеличава до 58 см. На кръста е 52, при ханша е 54-56 см.

# 63
Ех, ако я бяха пуснали малко по-рано тази доставка, щях да се възползвам Confused

Бях си харесала няколко неща от Home секцията, и вече са изчерпани. Не съм обръщала внимание специално за артикулите там дали има повторно зареждане, или е само на останали бройки, ако някой върне нещо обратно.

# 64
ОТ Уайкики ме правят на луда - сега твърдят, че не съм им върнала пуловера и като им изпратя снимка на документа от Спиди, твърдят, че не получават снимката. В правилния формат е и се изпраща (писмата не са върнати и няма проблем). Изпратих го три пъти, но идиотите не са го видели.
Някой беше писал жалба до КЗП - какво стана - препращаха до друг орган ли?

# 65
  • на морето
Ех, ако я бяха пуснали малко по-рано тази доставка, щях да се възползвам Confused

Бях си харесала няколко неща от Home секцията, и вече са изчерпани. Не съм обръщала внимание специално за артикулите там дали има повторно зареждане, или е само на останали бройки, ако някой върне нещо обратно.

Да разбираме ли, че няма безплатна доставка над определена сума?

# 66
# 67
  • София
Здравейте,
В какъв срок сега обработвавт поръчките?
Поръчката ми от 27.10 си стои в статус получена и може да бъде отменена - това нормално ли е?

# 68
За ден обработват, някаква грешка или проблем има с твоята.

# 69
  • София
ОТ Уайкики ме правят на луда - сега твърдят, че не съм им върнала пуловера и като им изпратя снимка на документа от Спиди, твърдят, че не получават снимката. В правилния формат е и се изпраща (писмата не са върнати и няма проблем). Изпратих го три пъти, но идиотите не са го видели.
Някой беше писал жалба до КЗП - какво стана - препращаха до друг орган ли?
Аз писах, след седмица я бяха препратили към Европейски потребителски център. В интерес на истината, редовно ми отговарят и ми искаха скрийншотове от телефона, за да се види, че съм говорила с LCW. Но ме предупредиха, че споровете се решавали за около 70 дни
Ако питаш мен, иди в Спийди и виж номера на върнатата поръчка, няма какво да им изпращаш снимки.
Да разбираме ли, че няма безплатна доставка над определена сума?
Над 65 лв. си е безплатна, както преди.

# 70
До кога е 1.90 доставката?

# 71
  • София
Да се изфукам - днес са ми превели дължимата сума отпреди обновяването.
Може би защото вчера изпратих поредния гневен мейл, но този път направо на румънската страна, писах на английски. Дадох своя айбан, онзи УЖ проблемния,  и....чудо - днес имам превод.

# 72
  • Бургас
На кой имейл писа на румънците? Да ги подпуквам и аз. 😁

# 73
  • София
Ами от формата за контакт в сайта. https://www.lcw.com/ro-RO/RO/membership/new-message
Не зная дали това има значение или просто са си оправили софтуера, щом в понеделник имам един превод, днес - втори. Тези хора направо ще се разорят Simple Smile
Но съобщението се вижда и в българския вариант на сайта, има го запаметено.

# 74
Аз пък днес за първи път от както е новия сайт пазарувах от тях.Бяха ми изчезнали имената, адреса, всичко.

Ще видим какво ще дойде.

Общи условия

Активация на акаунт