Пазаруване от LCWaikiki тема 5

• 52 145
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
На 160см ми беше малко под коляното Simple Smile

# 166
Аз толкова се впечатлих от намалението, че отказах вчерашната поръчка и поръчах наново нещата за детето, без едни къси панталони, ама ще го преживее. Иначе пък са си с 30% надолу и минус 2 лв доставка.

# 167
И аз съм 162 см. Изкривяване ми е постоянно да въртя и гледам модела в дължините.
Пак се върнах да огледам, при модела ако е до средата на капачката, не се вижда добре, значи,  за миньонче ще е под коляното, да

# 168
  • Бургас
165 съм аз, стройна като табуретка. 😂
Поръчах 34, поне има БД и безплатно връщане. Ако междувременно успея да стигна до магазина и го има още по-добре.

# 169
  • София
Много цикли сайтът. Скъса ми нервите. Но успях да пусна 2 поръчки.

# 170
  • София
Нищо не става,добавям артикули в кошницата,и после си седи празна.През телефона правя опити,някой дали има този проблем?А сега видях,че и в любими не ми ги слага....

# 171
Трудно заради сайта, но пуснах пижама и долнище, харесах и мн.неща, но само от тази седм. вече имам две пуснати от Уайкики, две от Манго, 4 от НМ, 3 чакам от ФД....ще има дрехи и обувки като за няколко живота.... Върнах и част от вече получени поръчки, стана една лудница

# 172
  • София
Важното е едни пари да се въртят Simple Smile

# 173
Нищо не става,добавям артикули в кошницата,и после си седи празна.През телефона правя опити,някой дали има този проблем?А сега видях,че и в любими не ми ги слага....
И при мен е така. Ако излезеш от профила, няма проблем. Може да поръчаш и без профил.

# 174
Да, и пари, и главата ми се върти. Днес идва куриер на Еконт и му викам- Вие за какво бяхте, какво носите и платено ли е или не, че вече не знам...? Вече бях минала през двата куриерски офиса и бях взела каквото имаше за мен и следобед - пак ме търсят, ама ха! Много е зле, като ти е слаб ангелът.... А следобед поръчах и от Юск, и от Субра, че да не ми си обидят нещо Simple Smile

# 175
И аз реших да спирам, но с -30 как се спира.
Този отдавна ту го махам, ту го добавям и днес вече му излезе късмета:
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0%B0%D0% … 0/5111096/1690575

# 176
Доволна съм, успях с доста бавния им сайт да поръчам няколко пуловерчета.

# 177
И аз пуснах една поръчка и се заканвам, че е за последно. За 10 дни - 3 поръчки имам само от Уайкики. Другите сайтове няма да ги коментирам.

Днес поръчах пуловери и анцунг на мъжа ми, на детето жилетка, гумени ботуши и пантофи и за мен от коледните чинии. Вече си взех купа, правоъгълна чиния и 2 десертни чинии, искам и нормални чинии, но са изчерпани.

# 178
Здравейте! За първи път реших да поръчам през сайта рокля и ботушки за РД на малката и като за сефте, каръщината ме споходи с два дефектни артикула.. Има ли шанс да ги върна във физически магазин или става само през сайта? Попълва се бланката за връщане и кой точно код се лепи на пакета за връщане? Какво се попълва в полето - SWIFT код на банката? Благодаря на отзовалите се 🙏

# 179
Вътре в плика на пратката има "ваучер" за връщане_ товарителница се сканира от него , това става в офис на Спиди, а другите два листа ги слагаш вътре в плика с артикулите, които връщаш. На единия от тях има таблица с място за попълване по каква причина се връщат, две имена, подпис.Другият лист е фактура, но аз и него го слагам в плика за връщане. Накрая облепваш с тиксо пратката, а ваучерът за сканиране в ръката и с него в офиса.

Общи условия

Активация на акаунт