Пазаруване от LCWaikiki тема 5

• 52 531
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Наистина ли ще отпаднат тестовете и разни сертификати за влизане в Турция?
Отпадна само задължителния ПСР + сертификат.
Сега се ходи пак, като преди 20 януари.
Трябва сертификат за ваксина или преболедуване или антигенен тест, или ПСР
За влизане в България

# 616
Направих поръчка преди седмица и сега си проследявам пратката . Статус - получена. Аз не съм получавала НИЩО. Сега им написах един " любовен " имейл, на който Не очаквам отговор.
На някой да му се е случвало?

Ауу, нахокала си ги без причина. Под получена има се предвид, че те са я получили и някой ден ще си размърдат задниците да я обработят и изпратят. Като вече е получена от клиента е „доставена” Wink
Вече губя търпение. Ако в началото се подведох, от думата" получил"/ кой...какво.../, сега вече ги "нахраних" подобаващо.  Не е нормално, 3 - ти ден пратката да е на статус пакетирана и никакво движение. Сигурно непрекъснато трябва да ги подсещаш да се размърдат . Днес ги попитах...доставката ще стане ли през тази година или да предвидя поръчките за коледни подаръци...😭

# 617
  • Пловдив
В сайта - купи 1, вземи 2 за избрана селекция.

# 618
Направих поръчка преди седмица и сега си проследявам пратката . Статус - получена. Аз не съм получавала НИЩО. Сега им написах един " любовен " имейл, на който Не очаквам отговор.
На някой да му се е случвало?

Ауу, нахокала си ги без причина. Под получена има се предвид, че те са я получили и някой ден ще си размърдат задниците да я обработят и изпратят. Като вече е получена от клиента е „доставена” Wink
Вече губя търпение. Ако в началото се подведох, от думата" получил"/ кой...какво.../, сега вече ги "нахраних" подобаващо.  Не е нормално, 3 - ти ден пратката да е на статус пакетирана и никакво движение. Сигурно непрекъснато трябва да ги подсещаш да се размърдат . Днес ги попитах...доставката ще стане ли през тази година или да предвидя поръчките за коледни подаръци...😭

Моята последна пратка я взех и получих смс, че е изпратена, да я очаквам Joy Стоя на пакетирана една седмица и изненадващо получих смс, че е в офиса на Спиди... много са зле с тия статуси. Може да те изненадат и тебе.

# 619
# 620
  • София
Изключително подвеждаща реклама, като се влезе в сайта се вижда, че е за определени артикули. 🙄

# 621
Пише, че е за избрани артикули.

# 622
  • Пловдив
И има доставка...м не.

# 623
  • София
Във ФБ, където ми излизе на мен хич не пишеше, че е за избрани артикули, чак после като влязох в сайта ми го показа.

# 624
  • София

Имаше и жълто и докато се натуткам и всичко свърши 😧

# 625
  • Пловдив
Има банер за БД.

# 626
Ооо, супер. Откога искам едни калъфки, ей ся ги пускам. Simple Smile

# 627
  • Пловдив
кои?

# 628
кои?
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LCW-HOME/%D1%81%D0%BF%D0%B0 … 8/5562673/2265476
Ей тия, не са нещо особено, но цената ме устройва и са приятни цветове.

# 629
То почти нищо не остана в този сайт... Няма ли да заредят някоя и друга нова дреха

Общи условия

Активация на акаунт