Пазаруване от LCWaikiki тема 5

• 52 248
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Сега получих смс, че пратката идва утре, но е със 7 лв по-евтино. Те не предупреждават ли когато има липсващи продукти?

# 676
Аз получих дефектни детско яке. Така му се радвах на цената на 12 лв, а то отпред където му е емблемата изцапано с нещо.
Е, ще го връщам

# 677
  • Бургас
Дали няма да се изчисти? Защо не опиташ, преди да ги върнеш щом ти харесва? Цената му наистина е супер.

# 678
Аз върнах 5 неща, горе долу половината поръчка, ММ не хареса няколко блузи, дънките бях гадни за мен и роклята на голямата щерка, която ставаше на мен Simple Smile
Вчера ги получих, направих заявка за връщане и след 10 мин ми звъни Спиди, долу бил, аз не бях още ги опаковала и написала хартийката Simple Smile Та набързо всичко, дано да  е наред всичко.

# 679
Получих си нещата, одеялото за 7 лв го нямаше, но кърпите са супер - трябваше да взема и петте (толкова бройки бяха), а не само 3. Плътно черни са, светкавицата ги променя:

От сапуните не съм много впечатлена, но са ок. Този с къпината мирише най-добре.

# 680
  • София
Забелязах нещо странно - има неща, които не ми излизат като наличност, когато отворя съответния раздел (един чаршаф), но съм го запазила в Любими и оттам ми дава, че го има.

Ако си падате по черни чаршафи и спите с 1 двойна завивка, може да се направи комбинация за 40 лв.
торба: https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LCW-HOME/%D1%81%D0%BF%D0%B0 … E/5626208/2309776 или
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LCW-HOME/%D1%81%D0%BF%D0%B0 … E/5627645/2306674
с долен чаршаф https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LCW-HOME/%D1%81%D0%BF%D0%B0 … 8/5359497/2254724

# 681
Дали няма да се изчисти? Защо не опиташ, преди да ги върнеш щом ти харесва? Цената му наистина е супер.
като мокро, мазно стои и ако не се изчисти ще ме е яд. Така че ще го връщам днес за по-сигурно.

# 682
A вариант да направиш снимки на якето с петното, после да приложиш всички сили и знания за изчистване на петна и пране и  ако  няма задоволителен резултат, да го опаковаш и върнеш, като обясниш в мейл и приложиш снимките. Тоест, да се подсигуриш и пробваш.

А при причини за връщане нямаше ли опция - свиване, деформация, промяна на цвета в дрехата след пране... нещо такова. И друго - да им пишеш предварително и да сложиш снимки и да ги уведомиш, че ще пробваш изпиране и ако не стане, да им го върнеш. Ясно ми е, че кол-център е едно, румънците в склада , дето пращат/приемат стоките, са друго, но все пак.

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 09:30 от *Камея

# 683
Със сигурност има вариант за връщане по причина деформация при пране. Преди няколко години, така едно яке на сина ми стана на нищо при първо пране и не знаех за тази възможност, но въпреки това отидох в магазина да го покажа (беше купено от физически магазин). Ами, директно ми казаха: "А, деформирало се е от пране. Ок, момент, ще ви върнем парите." Чак се очудих, взех си парите и така.

# 684
  • Пловдив
При връщане къде и кога попълвате данните на банковата сметка?

# 685
  • Пловдив
БД и -20% на всичко в количката! Уж...после пише за избрани артикули Simple Smile

В профила някъде трябва да има къде да си въведеш данните за връщане.

# 686
Здравейте!

Последно какъв е срокът за връщане от датата на получаване?
14 или 30 дни ?

В сайта откривам 30 дни, но преди време помня, че тук се коментираше за 14 дни 🧐

# 687
При връщане къде и кога попълвате данните на банковата сметка?
аз точно звънях днес на кол центъра да питам. Трябвало да си заявиш връщане от сайта и там попълваш и после носиш нещата в спиди.

# 688
  • на морето
На мен ми начислява доставка. Много тъпо...

# 689
Поръчах калъфки, кърпа и колан от последната промоция с БД.
Само след едно пране калъфките се свиха на ширина и както са били сгънати, избеля боята по ръбовете, представям си след 20- на какво ще е.
А уж турското спално бельо е качествено, имам ТАС, не са мръднали цветовете 10 години.

Общи условия

Активация на акаунт