Дългото чакане след трансфер-тема 95

• 56 445
  • 779
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Здравейте, момичета 🤗 😊
До сега само ви четях, но ето че дойде време да се запиша.
Свеж трансфер на 2 петдневни ембриончета.Едното много добро, другото не чак толкова.Тест на 4.12 🤞🍀 При доктора-вълшебник Станулов 😇💜  Имам изписан Клексан или Фраксипарин, тях тепърва ще ги търся.Дружка ми даде 3бр Клексан и ми каза, че той е по-хубавия и май май направо към него ше се ориентирам.Хетерозогот съм на ACE само.
Успех на всички! 🍀

# 466
 Момичета , на коя част от тялото си поставяте лепенките Климара и как ги опазвате по време на къпане?

# 467
Под пъпа като броеница,ако са повече от една, както каза акушерката. Те са водоустойчиви.

# 468
В момента съм с 2 лепенки Климара, на двата хълбока - така ми каза моят доктор. Къпането не им пречи, вече пети ден не са мръднали.

# 469
Момичета излезе моето ЧХГ от днес: 352 mlU/ml на пункция + 15.
Сега започва голямото чакане и треперене дали другата седмица на ултразвука ще има плодно сакче.
Ходя през 5 минути до тоалетна без да ми се ходи само и само да се убедя, че няма все пак да ми дойде цикълът.

# 470
Елънче, стискам палци за положителен резултат. Бих те посъветвала по-отрано да търсиш Фраксипарин или Клексан, защото ги няма. Аз вече не избирам кое от двете, а само се моля да намеря някое от двете и се случва да съм на едното, после на другото. Поне в София е така. В две аптеки съм помолила да ми търсят.
Здравейте, момичета 🤗 😊
До сега само ви четях, но ето че дойде време да се запиша.
Свеж трансфер на 2 петдневни ембриончета.Едното много добро, другото не чак толкова.Тест на 4.12 🤞🍀 При доктора-вълшебник Станулов 😇💜  Имам изписан Клексан или Фраксипарин, тях тепърва ще ги търся.Дружка ми даде 3бр Клексан и ми каза, че той е по-хубавия и май май направо към него ше се ориентирам.Хетерозогот съм на ACE само.
Успех на всички! 🍀

# 471
Под пъпа като броеница,ако са повече от една, както каза акушерката. Те са водоустойчиви.

Направих грешката да прочета листовката на Климара дали няма инструкции. Първото,което се набива на очи и при нея и при Естрофем-а-  да не се ползват от бременни. Oh well.. след инвитрото мисля,че сме  като гъби за лекарства, дано черното дробче издържи. Вие до кой месец приемахте естрогени?

# 472
Привет! След един "красив" кръвоизлив днес тичах на преглед. Двете точки вече са еднакви, отговарят си точно на седмицата, сърцата тупкат и са със завидните 4мм размер от-до 😃 да ви питам - пускали ли сте тестовете за тромбофилия за наследственост? Поради индикации или профилактично, заради инвитрото?

# 473
Привет! След един "красив" кръвоизлив днес тичах на преглед. Двете точки вече са еднакви, отговарят си точно на седмицата, сърцата тупкат и са със завидните 4мм размер от-до 😃 да ви питам - пускали ли сте тестовете за тромбофилия за наследственост? Поради индикации или профилактично, заради инвитрото?
Аз съм си пускала за наследствена и придобита. При мен се наложи да пусна защото бях с две поредни кухи бремености. И от двете тромбофлибия излезе че нямам, всъщност от наследствената излезе един фактор който е ниско рисков и не го признават. Въпреки всичко имам назначен фраксипирин след положителен тест от доц Конова,през ден,което е …. В смисъл действие ето на  инжекциите е 24 часа,по добре е всеки ден да се слагат. Утре ще питам след кръвния дали да ги почвам . Сега съм само на аспирин вечер!

# 474
Здравейте отново момичета, според моите сметки, сега е време за цикъл, възможно ли е да усещам придърпване и от това, аз вече се изумявам, но снощи сънувах разни гадости, та затова питам, днес ми е осми ден с моята пет дневна снежинка.

# 475
Здравейте отново момичета, според моите сметки, сега е време за цикъл, възможно ли е да усещам придърпване и от това, аз вече се изумявам, но снощи сънувах разни гадости, та затова питам, днес ми е осми ден с моята пет дневна снежинка.
Всичко е възможно,аз постоянно сънувам и все лоши и гадни неща! Умът ми е хиперактивен. Вечер се будя към 10 пъти. Както писах с две поредни кухи бремености  съм и страха да не се повтори филма е много голям. Когато бях бременна със сина ми,нямам спомени да съм се будела или нещо да съм се вглеждала в симптоми,ама тогава бях едва на 20… Мисля че 8 ден вече си е показателен,ако сте на 5 дневни. Един кръвен да се види имали имплантация,даже и пиклив с ниска чувствителност,може да покаже! Успех!

# 476
Да, 8-ми ден на 5 дневни ще покаже Wink

# 477
Здравейте момичета Hug
Най-накрая ме извикаха за кръвен и резултата е 452 IU/L ... Те са доволни и щастливи, резултата бил добър за 12ти ден след трансфера.
А аз все още си кървя, по малко от вчера и ония ден, но все пак не мога да се успокоя и зарадвам.
В събота ще ходя пак.
Искам да попитам има ли разлика ако е mUI/ml и UI/L... Или е едно и също, извинявам се ако е глупав въпроса ми. Hug

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 19:47 от Magic1720

# 478
А кои са с ниска чувствителност ?

# 479
А кои са с ниска чувствителност ?
В интернет има доста тестове с ниска чувствителност над 10ЧХГ,може да напишеш и да ги видиш!

Общи условия

Активация на акаунт