Дългото чакане след трансфер-тема 95

• 55 540
  • 779
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте мили момичета! Реших да пиша за да вдъхна малко надежда на всички. След 3 неуспешни опита, един от които извънматочна и последвали две операции и безброй изследвания, сълзи и нерви си мислех дали въобще ще видя някога високо ЧХГ, но ето 4-ти опит 10-ти ден ЧХГ-194,40, 12-ти ден ЧХГ-476,90.Силно се надявам всичко да е наред и на първия преглед, че с извънматочната на прегледа се прецакаха нещата. Не спирайте да вярвате в чудесата, дано това да е моето Коледно чудо, може и да е двойно, върнахме две снежинки 🙏 Желая успех на всички тръгнали по този труден път.
честито и пухкав финал

# 556
Чери, Мариелка, честито!!! Лека бременност до гушлив финал! 🍀
Такива новини ми дават надежда ❤️

# 557

Здравейте, дами!
Днес ми е 8 ми ден след трансфер на два 5-дневни ембриона с качество 5АА и 4AA
Първи опит ми е, бях си казала, че няма да правя уринарни тестове, но не издържах.
Почнах от вчера 7ми ден от траснфера с лентички, все положителни, като прикаченият е от тази сутрин с първа урина.
Следобед реших да сменя марката, като си взех Шуър Чек, на който също има втора черта, но по-бледа.
Само на прогестеронови препарати и естрофем съм, кръвния ми тест е за вторник , според Вас дали мога да се зарадвам поне малко или е от медикаментите, които приемам.
П.с имам много леко светло кафяво зацапване от 7 мия ден.
Успех на всички в тази борба!💐☘

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 15:48 от HrisMartinova

# 558
Тестът не може да е положителен от прогестерона и естрофема, ако не е имало скоро инжекция с ЧХГ, сте си бременна.

# 559

Здравейте, дами!
Първи опит ми е, бях си казала, че няма да правя уринарни тестове, но не издържах.
Почнах от вчера 7ми ден от траснфера с лентички, все положителни, като прикаченият е от тази сутрин с първа урина.
Следобед реших да сменя марката, като си взех Шуър Чек, на който също има втора черта, но по-бледа.
Само на прогестеронови препарати и естрофем съм, кръвния ми тест е за вторник , според Вас дали мога да се зарадвам поне малко или е от медикаментите, които приемам.
И моят днес е същия,днес ми е 7ми ден след трансфер на два пет дневни ❤🎄🎁

# 560

Здравейте, дами!

Дано само да не са някакви калпави тестове, тъй като на Шуър Чек е доста по-бледа.🙏☘

# 561

Здравейте, дами!

Дано само да не са някакви калпави тестове, тъй като на Шуър Чек е доста по-бледа.🙏☘
Ееее стига де,не са! Чудото се е случило и за нас! Мислете положително!!!

# 562
Момичета, тихичко честито и на двете. Няма по-калпав тест от Шуър чека...след два положителни кръвни при мен той беше твърдо отрицателен, а го направих само за да видя двете черти Joy
Време е да пуснете ЧХГ и прогестерон. Успех!

# 563
  • Велико Търново
Момичета, честито, дано всичко да бъде наред и догодина да си гушкате своите коледни чудеса!

Не знам как намирате сили да си направите толкова рано тест, аз първият път си направих 3-4 дена преди кръвния и беше отрицателен, след това всякакви надежди си бяха отишли. Сега съм решила да чакам до кръвния, дано да устискам.

# 564
Аз ще пускам ЧХГ в понеделник. Успех на всички ни,и никакво отказване до крайната цел. 🍀🍀🍀 ще бъде!!!!

# 565
Здравейте и от мен! Аз съм на същи ден, но с едно ембрионче, но няма да правя тест, ще си изчакам кръвния. А да ви питам имахте ли някакви симптоми, защото аз нямам нищо само болка в гърдите, но това си е от лекарствата? Ама нямам изтечения или болки в корема, даже се чудя това нормално ли е? Това ми е трети трансфер, лятото бях с две, но имах и болки, като за пред цикъл. Сега и това нямам. При вас как е положението?

# 566
Момичета пухкав финал и на двете👼С тези положителни резултати ме зареждате много.Дано на всички който чакаме и при нас да се случи коледното чудо.Моя кръвен тест е вторник

# 567
Какви хубави тестове сте наредили, момичета, браво на вас Flowers Hibiscus Дано предколедно да се случат повече чудеса
Hands Pray

Аз съм 5-ти ден след трансфер на 2 бластоциста и ще правя тест в петък, на 9-ти ден. Но тази сутрин си измерих прогестерона и леко е паднал за една седмица. Докторът ми включи към Утрогестана и по един Пролутекс подкожно. Слагам си всеки ден Фраксипарин без проблем, но този Пролутекс ми е съвсем непознат. Приемам всякакви съвети Yum

# 568
Подкожно, точно като фраксито. Издърпваш с голяма игла. Слагаш си мъничка на подкожни инжекции , изкарваш въздуха и биеш в корема. Бени успех.

# 569
Рончо , благодаря, пак ме спасяваш Yellow Heart Ще пробвам следобяд, да събера малко смелост Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт