Дългото чакане след трансфер-тема 95

• 55 587
  • 779
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, попитах и в други групи, но да подпитам и тук понеже съм в голяма чуденка.. и търся малко инфо от други минали през това - правила ли е някоя от вас ЗЕТ на едничък 6 дневен бластоцист с добро (не перфектно качество, без ПИД)? И ако да - успешен ли е бил трансфера и бремеността до край?

# 481
Лили, за съжаление никой не може да каже какво ще стане, докато не го направиш. Това, че при някой е било успешно, или пък не, не означава, че и при теб ще е същото.
Дайте шанс на снежко, пък то ще си покаже. Не всичко на този свят е перфектно, но не пречи да е най- прекрасното нещо. Wink

# 482
Добро утро момичета,след прекрасното ЧХГ 113.300(7ДЕН), 307,100(9ДЕН),вчера на 11 ден ЧХГ е 419.100. Изходът е ясен. В понеделник трябва отново да пусна ЧХГ,макар да знаем всички какво следва. Съкрошена и разбита! Последен ембрион. Две естетсвени кухи бремености, първи трансфер 0,втори биохимична явно. Ами сега на къде? Незнам каквонда изслвдвам вече! Имам чувството че не е писано да стане. Само като си помисля пак стимулации и прочие ми става лошо. Искам да попитам някоя в сходна ситуация при биохимична след като спра лекарствата в понеделник кога да чакам цикъл,че искам да се върна на работа максимално бързо?Също тскс тези момичета с неуспехи или зсгуби как се събирате след пореден неуспех?Благодаря на всички които се включваха при въпросите ми и на тези които ми пишеха на лично и св радваха с мен! Усех на всичкк!

# 483
Нищо не отписвай, рано е. Има всякакви истории във форума - на неправилно удвояване, дори почти без нарастване (случая на Нандин) и успешни бременности. Търпение и успех от мен!
В една и съща лаборатория ли са? По едно и също време?

# 484
Милото не знам защо толкова бързо си се отчаяла? За мен този резултат е много добър! Мисли позитивно и не се отказвай! Успех!

# 485
Милото, преминах през 4 Ин Витро опита и ми идваше да се разкъсам на парчета от незнание защо не става и не става. Направихме всички възможни изследвания и продължавахме с опитите. Мислех да сменям клиниката ако и четвъртия опит е неуспешен. Нямаше какво друго да направим. На четвъртия опит с един единствен ембрион на 5ден едвам едвам стигнал, взе че се захвана и в момента съм бременна в 11 г.с. Продължавай да правиш опити, и говорете с докторите какво да променяте в лечението и изследвайте. Въпрос на време е кога ще стане, но ще стане. Късмет.

# 486
И трите ЧХГ са пускани в една лаборатория,горе долу в един диапазон от време,плюс,минус час. ЧХГ се е покачило само с 100 единици за 48 часа, но лошото е и че придърпванията ми спряха. Това ми е четвърта бременост и си познавам тялото. Няма да я бъде. Ще продължа с хапчетата до пиноделник,до теста! В интерес на истината след толкова неуспехи нещо взе да изпарява желанието ми за тъй чаканото бебе. Не ме разбирайте по грешно,но психически наистина ми идват в повече тези неуспехи.Правя го заради мъжа ми защото той деца няма и не иска  да изглеждам отстрани че съм егоист,понеже аз вече имам едно и ако се откажа за второ,ще е грозно. Също така явно намаления резерв и мъжкия фактор си оказват явно влияние! Две поредни кухи бремености с три сака общо и чакане до 8,9седмица беше ад! Чаках ги с надеждата че вътре ще е нашето човече ама уви и след тогава вече надежди почти нямам. Благодаря момичета за подкрепата.

# 487
Милото при мен ситуацията беше почти същата. Четири трансфера, три аборта със спряла сърдечна дейност в 8 г.с., пети трансфер успешен - имам син на 4 години. След три години ЗЕТ за второ детенце, отрицателен тест, една година чакане, отново ЗЕТ на 3 снежинки - бременна в 24 г.с. с близнаци! Не се отказвай! Трудно е, но ние които сме минали през това сме по-силни от всички!

# 488
Здравейте, тъй като не съм много запозната, пуснах си кръвен тест. На 16.11 беше трансферът на 2 петдневни ембриона, а на 25.11 теста беше с резултат 342.35, днес 27.11 е 613.10 мисля че се движи добре

# 489
Ratatouille, чудесен ти е резултата! Пожелавам скоро да видиш две плодни сакчета, след това сърчица и успешно да ги износиш до финал! 🍀🍀🍀

# 490
Ratatouille, чудесен ти е резултата! Пожелавам скоро да видиш две плодни сакчета, след това сърчица и успешно да ги износиш до финал! 🍀🍀🍀
Много ти благодаря дано 😍

# 491
Butterfly_Lilly,

Аз съм точно в ситуацията, която описваш и в момента съм в 20г.с. Дано всичко продължи добре до един щастлив финал. Имаме 16 месечен син от същата стимулация, но беше свеж трансфер на две 6 дневни човечета. Аз бях доста скептично настроена, защото не намирах много информация за 6 дневни ембриони и си мислех, че няма да ги бъде, но ако късметът е с нас, скоро ще имаме и второ момченце.
Успех!

Момичета, попитах и в други групи, но да подпитам и тук понеже съм в голяма чуденка.. и търся малко инфо от други минали през това - правила ли е някоя от вас ЗЕТ на едничък 6 дневен бластоцист с добро (не перфектно качество, без ПИД)? И ако да - успешен ли е бил трансфера и бремеността до край?

# 492
Много благодаря за отговорите! 🤗

# 493
Здравейте момичета, няма да се отчайвате, моята питанка днес е има ли сред вас с диагноза ендометриоза и преминали операция, аз съм така и имам придърпвания, които смятам че са и от срастванията, вече се шашкам смятам, но болките, които сте усещали, тип цикъл ли са ?

# 494
Здравейте момичета,:joy:
Успях да направя двата кръвни. Трансфера беше на 13.11 на един 5 дневен бластоцист.
На 25. 11 - 452 Iu/l
На 27.11 - 1250 Iu/l
Проблема си остава същия. Кървя си 6ти ден вече. Ще полудея, не си позволявам да се разрева, разкрещя и предам само заради това ЧХГ... Вчера когато се обадиха за резултата, отново им казах какво е положението. Увеличиха Циклогестана 3х2 на ден (това са по 2400мг на ден). Отново без да са пуснали изследвания за него. Притеснявам се ако проблема не е в прогестерона, какво може да се случи при високи нива?
Цикълът ми никога не е бил 6 дена...
Имам болки на всеки 10 мин ( понякога и на 3 мин) като контракции. Свива свива ниско отпред и след 1 мин ме отпуска и така 6 дена по цял ден почти.
Незнам какво да правя и какво да мисля вече. 4 кг отслабнах докато лежа, и се опитвам да се храня поне. Календара показва 5 г. с. и 4 дена. Никой не иска да ме прегледа. Аз колко още мога да кървя и да лежа. Супер отчаяна съм.  Disappointed RelievedDisappointed RelievedDisappointed Relieved

Общи условия

Активация на акаунт