Дългото чакане след трансфер-тема 95

• 55 581
  • 779
  •   1
Отговори
# 510
Чувствам се виновна. Момичета моля ви няма нужда от това тук. На всяка от нас и е достатъчна трудно и достатъчно сме преживяли. Disappointed Relieved
Просто исках да потърся мнение ако някой е бил в същата ситуация, какво се е случило после.
Като всяка друга жена тук, копнееща толкова много да прегърне първото си дете, след толкова много болки, надежди и трудности не бих си позволила да приема лекарства без лекарско мнение.
И все пак съм благодарна, на всички които се опитват да помогнат със съвет или с опит!!! Никой от нас не е лекар, а и знаете, че понякога и лекарите не могат да се разберат и не винаги са на едно мнение. Да не говорим, че организмите ни пак са също доста различни.
Успех на всички! Flowers Four Leaf Clover
Пазете се! Flowers Four Leaf Clover И благодаря отново Disappointed

Допълвам: След 4 телефонни разговора, те са категорични, че до 6ти декември никой няма да ме прегледа. Оставам си в леглото още една седмица и повече най вероятно. Ще споделя какво е станало, само с цел да помогна ако някой изпадне в такава ситуация и има хилядите въпроси които имам аз.

# 511
Маждик стискам палци да премине всичко успешно!🍀🍀🍀

Момичета хайде да не си разваляме хубавото място за споделяне, тук сме само за подкрепа. На мен форума ми е бил много полезен винаги точно заради най различните мения.
Нека при всички минат първите седмици успешно и лятото да държим свойте бебе на ръце.🍀🍀🍀

# 512
Здравейте момичета, 9 ден съм след трансфер на 1 бластоцист, уринните тестове са положителни от ден 7.
Седми трансфер месец след хистероскопия. Ще видим как ще се развият нещата, защото януари имах мисед.
Аз съм в Англия и разчитам на уринни тестове, ще ходя на частно за преглед 6-7 седмица.
Дано не прокървя дотогава. По принцип не искат да преглеждат преди 6 седмица в Early Pregnancy Assessment Unit..
Маgic може да звъннеш на ГП-то за направление. Ако не се обясняваш, че си ин витро и кажеш, че не си сигурна за седмицата сигурно ще ти даде направление (refferal) за преглед. Иначе не приемат.
Друг е въпросът, че едва ли ще ти кажат защо кървиш.

Така, че стискам кълки този път и дано, дано всичко е наред, че за ин витро повече не искам да чуя. Симптоми нямам, само гърдите ми са напрегнати, придърпване само първите 3-4 дни след трансфер.
Късмет на всички чакащи.Flowers Four Leaf Clover
Коригирам се, тъкмо прокървих с малко кафява кръв. Confounded

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 20:26 от Lucinda12

# 513
Tea Krista не съм експерт, но има таблици и статии, където пише, че има връзка и по-бързото удвояване може да е признак за многоплодна Б. При мен рез. бяха 9ден-400, 12- 1700. Твоите също са доста високи като че ли. Най-сигурен е прегледа, разбира се. Успех утре. Дано имаш двоен повод за радост.
Скрит текст:
Di@, смяташ ли, че има връзка между количеството ЧХГ и вероятността от близнаци? Аз не успях да намеря такава информация. Ако ти имаш повече, бих била благодарна да споделиш. Моят трансфер на един 5 дневен бластоцист беше на 12.11,а на 27.11 ЧХГ-то ми беше 5598.37 mIu/ml. Не мисля, че има как да са близнаци. Удвояването на ЧХГ при мен е на около 30 - 32 часа.
Ако не беше 1, бих предположила, че с това ЧХГ са близнаци (не е напълно изключено де). Направи се на луда и иди някъде на преглед, без да казваш предварително, че си бременна, след като не ти обръщат внимание. След това вече обяснявай, най-много да ти се поскарат, но поне да те прегледат.

# 514
Здравейте момичета, 9 ден съм след трансфер на 1 бластоцист, уринните тестове са положителни от ден 7.
Седми трансфер месец след хистероскопия. Ще видим как ще се развият нещата, защото януари имах мисед.
Аз съм в Англия и разчитам на уринни тестове, ще ходя на частно за преглед 6-7 седмица.
Дано не прокървя дотогава. По принцип не искат да преглеждат преди 6 седмица в Early Pregnancy Assessment Unit..
Маgic може да звъннеш на ГП-то за направление. Ако не се обясняваш, че си ин витро и кажеш, че не си сигурна за седмицата сигурно ще ти даде направление (refferal) за преглед. Иначе не приемат.
Друг е въпросът, че едва ли ще ти кажат защо кървиш.

Така, че стискам кълки този път и дано, дано всичко е наред, че за ин витро повече не искам да чуя. Симптоми нямам, само гърдите ми са напрегнати, придърпване само първите 3-4 дни след трансфер.
Късмет на всички чакащи.Flowers Four Leaf Clover
Коригирам се, тъкмо прокървих с малко кафява кръв. Confounded
Във много частни лаборатории правят HCG тестове. Аз правих . И в Early pregnancy clinic в болницата приемат ако си с проблем . Аз прокървих в 5г.с. и 5 дни и им се обадих, казах им че съм инвитро и в коя седмица съм и ме извикаха веднага. Може да отидете на частно в БГ клиниките също.

# 515
Здравейте момичета, няма да се отчайвате, моята питанка днес е има ли сред вас с диагноза ендометриоза и преминали операция, аз съм така и имам придърпвания, които смятам че са и от срастванията, вече се шашкам смятам, но болките, които сте усещали, тип цикъл ли са ?
Аз съм с две лапароскопии за едндометриоза. Първият път имах доста болки, където са махани срастванията. Вторият път не, защото явно по-малко щети е имало.

# 516
Здравейте момичета, записвам се в очакване на резултат и аз след трети трансфер на 1 бластоцист 🤗 как прекарвате времето си до теста? Ходите ли на работа? Моята работа включва еднодневни командировки с шофиране по 2ч в посока и се чуда дали да не изчакам вкъщи резултата?

# 517
Здравейте момичета, пуснах кръвен преди час. Днес ми е 14ти ден ! Стискам си силно палци и вярвам, че този път ще е със щастлив финал.
 Пожелавам на всички, които се борят за това Да им се случи Чудото !

Момичета, резултата ми излезе ! 81 Чхг на 14 ден ! Направих и един пиклив, излезе си втората черта, не е тъмно червена, но я има ! Казаха ми от болницата да продължавам с всички лекарства и инжекции. След 48ч още един тест и се надявам да се удвоява резултата !

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 18:18 от g-ja mim

# 518
Здравейте борбени момичета някоя от вас да е с трансфер от скоро

# 519
  • Пловдив
🙋‍♀️ моя беше в сряда

# 520
Моя беше в събота 27.11 Simple Smile

# 521
  • Велико Търново
И моят беше в събота на две тридневни 😊. Успех ви желая и скоро всички да се похвалим с положителни резултати! А на тези, които продължават борбата, успех следващият път!!!

# 522
И аз бях в сряда на едно изоставащо 5 дневно (вместо бластоцист е късна морула), че и с фрагментации. Но много му се надявам, само то ми е и отлагахме трансфера всеки месец цяла година...

# 523
Знаете ли кога най-рано може да покаже един пиклив тест?  На две 5 дневни ембриончета,свеж трансфер беше

# 524
  • Пловдив
Кристи, стискам палци да е вашето човече 🤞🍀💜 Аз стискам палци на всички, но като прочета, че на всичкия зор е имало и извънредни ситуации и още повече ми се иска да се получат нещата на такива хора, с преживелици 🙏😇

Общи условия

Активация на акаунт