Дългото чакане след трансфер-тема 95

• 55 434
  • 779
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро на всички☺
Аз все едно си го търсих вчера.
Както нищо ми нямаше, от 23ч снощи съм с едни тъпи болки, все едно ще ми дойде всеки момент. Имах и много малко розово зацапване, ама много леко.
Дано всичко е наред. Възможно ли е да ми дойде на 7ми ден след трансфер?

Мисля ,че около датата на цикъл е възможно. Не се притеснявай ако е малко, пий но-шпа и не ставай от леглото. Ако не спре до довечера звънни в клиниката! Стискам палци☘☘☘

# 676
Добро утро на всички☺
Както нищо ми нямаше, от 23ч снощи съм с едни тъпи болки, все едно ще ми дойде всеки момент. Имах и много малко розово зацапване, ама много леко.

На мен ми дойде 4-ти ден след трансфер… пълен провал беше, не знам защо са ми направили трансфер с такава лигавица.

# 677
Е как на 4 ден ,ужасно. В коя клиника се случва това?

# 678
Но шпа 3х2 т. и 1 прахче Магнезиев диаспорал 400, за да е спокойна матката! Поне на мен това ми е предписано!
Добро утро на всички☺️

# 679
Момичета, ние загубихме бебето в 9та седмица. Успех пожелавам на всички до щастлив финал.

# 680
Момичета, ние загубихме бебето в 9та седмица. Успех пожелавам на всички до щастлив финал.

Мими много съжалявам
 Какво се случи. Отговори само ако искаш.
Имаш силни прегръдки и кураж.

# 681

Мими много съжалявам
Бебето отговаряше на седмицата и казаха, че вероятно часове по-рано сърчицето е спряло. Причината не знаят. Говореха ми разни неща, но ушите ми пищяха......
Аз да питам всички ви кога сте пускали генетични изследвания?

# 682
Мими, съжалявам за развоя нанещата при вас. Генетични пусках преди да започнем процедура във втората клиника, защото там ги искат още преди старта.

# 683
Мими, съжалявам за развоя нанещата при вас. Генетични пусках преди да започнем процедура във втората клиника, защото там ги искат още преди старта.
При нас проблемът е мъжки фактор. Първи опит ни е и след загубата ме насочиха да направя генетични.

# 684
При нас проблемът е мъжки фактор. Първи опит ни е и след загубата ме насочиха да направя генетични.
Ние пускахме генетични,ако имате предвид кариотип след второто ми кухо яйце. Аз съм с намален резерв,но имам вече едно дете,но въпреки това пуснах. При мъжа ми беше задължително защото той няма деца много лоша спермограма с морфология която вариаа от0% до 2% макс. И на двамата кариотипа беше нормален. Преди това пусках за тромбофлибия генетична и придобита и там нещата са ОК. Просто при нас обяснението беше най-вероятно лоши яйцеклетки+лоши сперматозоиди= на лоши ембриони. Последните две години и не забременяват и пристъпихме към инвитрото,ама пак ни моткаха.

# 685
Mimi275 много съжалявам 🥺😢 Сила и кураж 🥺

Ние също пускахме генетични след лошо оплождане на яйцеклетките при първо инвитро, преди да правим трансфер или друго нещо. Пуснахме Кариотип и ДНК фрагментация.

Мими много съжалявам
Бебето отговаряше на седмицата и казаха, че вероятно часове по-рано сърчицето е спряло. Причината не знаят. Говореха ми разни неща, но ушите ми пищяха......
Аз да питам всички ви кога сте пускали генетични изследвания?

# 686
Mimi275 съжалявам много....
Бъди силна♥️

# 687
9-ти ден след трансфера 🤪🤪🤪🤪 откачам вечеее! Все пак дните си вървят 🤗 Никакви усещания освен една странна болка над апендикса🤔
Успех на всички☘☘☘☘☘☘☘

# 688
Така приключва и моя първи опит Frowning1

Успех на всички чакащи Flowers Four Leaf Clover

# 689
Много съжалявам за случилото се.
Съветвам те,ако нямаш правени изследвания за тромбофилия да си направиш,също и щитовидните хормони. [/b]

Общи условия

Активация на акаунт