Дългото чакане след трансфер-тема 95

• 55 411
  • 779
  •   1
Отговори
# 690
Много съжалявам за случилото се.
Съветвам те,ако нямаш правени изследвания за тромбофилия да си направиш,също и щитовидните хормони. [/b]
Момичета, ние загубихме бебето в 9та седмица. Успех пожелавам на всички до щастлив финал.

Щитовидните ги изследвах преди да започнем целия процес, за тромболия сега ми назначиха да направя, когато преценя. Тепърва ще се възстановявам физически, а емоционално още по-дълго.

# 691
Бих изследвала пак ТСХ,аз започнах процедура с 1,70,а след нея беше 3,50.Ако сте били на естрофем има вероятност да се е завишил.
Желая ви успех 🍀
[/b]
Съветвам те,ако нямаш правени изследвания за тромбофилия да си направиш,също и щитовидните хормони. [/b]
Момичета, ние загубихме бебето в 9та седмица. Успех пожелавам на всички до щастлив финал.

Щитовидните ги изследвах преди да започнем целия процес, за тромболия сега ми назначиха да направя, когато преценя. Тепърва ще се възстановявам физически, а емоционално още по-дълго.

# 692
Момичета, вчера беше и моя трансфер на само едно останало ембрионче. Втори опит, но първи  трансфер, предишния нямах яйцеклетки, сега извадиха 5. Притесних се, че казаха, че се развива малко по-бавно...но. Трансфер на 3 дневно. С болки като при цикъл съм от вчера след трансфера. От сърце ви желая чакането ви и всичко през което минавате да се възнагради с най-голямото щастие ♡

# 693
Нямаше ли назначен Фраксипарин или Клексан?!

# 694
Момичета, спонтанните аборти в ранните седмици са с доста по-висок процент от успешните бременности при ин-витрото. Не искам да звуча негативно, но за ваше добро не се пренавивайте в аванс. Аз също в 9та седмица загубих сърдечен ритъм и всичко приключи, но бях с ясното разбиране, че това е много по-вероятният изход, отколкото успешното забременяване. Този начин на мислене нито увеличава, нито намалява шансовете, тъй като това са биологични процеси, които тялото самО знае как да контролира. Ако всичко зависеше от нашето желание и "навиване", всички да сме родили по 6-7 деца и то от първия път. Щадете се, информирайте се, следвайте съветите на лекарите и приемайте с мъдрост и спокойствие крайния резултат, дори да е разочароващ. Психичното ви здраве влияе на физическото, имайте го предвид, а колкото по-здрави психически излезете от една такава ранна загуба, толкова по-здрави ще влезете в подготовката за следващия опит. Желая ви сила, разум и спокойствие! Heartpulse
P.S. Аз съм на 44, с един мисед, 4 неуспешни пункции и оттук нататък с опция само за донорски яйцеклетки.

# 695
Здравейте момичета, и аз се позиционирам в темата след втори свеж трансфер. От 6 качествени яйцеклетки, накрая остана едно ембрионче. Надявам се то да е нашия шампион. Тест чак на 31ви, но със сигурност ще го пусна по-рано Wink

# 696
Здравейте момичета, днес ми е 7ми ден след трансфер на един 5 дневен снежко и ЧХГ ми е 10,7. В референциите пише - неопределен. Вие какво мислите? Има ли шанс за развитие?

# 697
Според мен има, но е твърде рано за кръвен тест. Както споменах по-горе прочетох някъде,че чхг-то навлиза в кръвта след 7-8 ден. Според мен дори при теб има имплантация с тази стойност. Как броиш дните? От деня на трансфера 7 или от следващия?

# 698
От следващия. Трансферът ми беше на 10.12.

Според мен има, но е твърде рано за кръвен тест. Както споменах по-горе прочетох някъде,че чхг-то навлиза в кръвта след 7-8 ден. Според мен дори при теб има имплантация с тази стойност. Как броиш дните? От деня на трансфера 7 или от следващия?

# 699
Повтори теста в понеделник. Тогава би трябвало чхг-то да се е покачило доста. На Didi Y,също днес и е 7-ми ден с трансфер на 10.12, аз съм с трансфер на 11.12. Ще пуснем кръвен с понеделник. Съветвам те да го направиш и ти и стискам палци и ще се моля да се включиш в понеделник с добри новини.

# 700
Определената ми дата за тест попринцип е 22.12(сряда) и ще се опитам да устискам до тогава, но ако пак не ме свърта ще отида още в понеделнкик. ☺ Стискам палци на всички чакащи коледното чудо ♥

Повтори теста в понеделник. Тогава би трябвало чхг-то да се е покачило доста. На Didi Y,също днес и е 7-ми ден с трансфер на 10.12, аз съм с трансфер на 11.12. Ще пуснем кръвен с понеделник. Съветвам те да го направиш и ти и стискам палци и ще се моля да се включиш в понеделник с добри новини.

# 701
И аз се нареждам с трансфер на 13.12
На 2 петдневни, 1 класическо оплодено и 1 ИКСИ. На мен ми е 3 трансфер, надявам се вече успешен, до сега и имплантация даже съм нямала. Аз ще пусна тест във вторник, тога ще ми е 8 ден, надявам се на положителен тест.
Стискам палци и на всички момичета,които чакаме теста. Нека всички бъдат положителни и имаме една прекрасна коледа ❤🙏

# 702
Определената ми дата за тест попринцип е 22.12(сряда) и ще се опитам да устискам до тогава, но ако пак не ме свърта ще отида още в понеделнкик.
Какъв е смисълът да правиш тест на седми ден и после да устискваш до сряда? Аз поне не го разбирам.
Вторият кръвен се прави в същата лаборатория 48ч след първия, за да видиш как се развива чхг.
Йоанка, много стиснати плаци този трети трансфер да ти е на късмет и да има резултат от него Kissing Heart

# 703
Здравейте момичета! На 25 Ноември ми беше трансфера на 3-дневни ембриони.
ЧХГ на 14 ден- 98
На 18 ден- 634
На 22 ден- 1850
В понеделник съм на преглед, но се притеснявам, че ЧХГ-то расте бавно! Вие какво мислите?

# 704
Здравейте момичета! На 25 Ноември ми беше трансфера на 3-дневни ембриони.
ЧХГ на 14 ден- 98
На 18 ден- 634
На 22 ден- 1850
В понеделник съм на преглед, но се притеснявам, че ЧХГ-то расте бавно! Вие какво мислите?
Според мен не се покачва бавно. Просто не се удвоява нана 48 часа,а на 72(примерно). Всичко ще е наред. Успех❤

Общи условия

Активация на акаунт