Пазаруване от Amazon - тема №99

• 67 248
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Моя оптигрил също е забутан в един шкаф пета глуха и вече не помня дори кога за последно го вадих. Много по лесно ми е да метна чугунения грил тиган на котлона, да оперирам с нож, вилица директно, понакисна го и е измит готов.
Тефала си е тефлон, уж се мие в миялна, ама на моя му се появи драскотина по плочата, тефлонови тигани от много години не ползвам и сега заради това и тефала е пенсионер.
Не бих си го купила сама, подариха ми го, а с тази драскотина на плочата дори не смея на някой да го дам.

# 661
Аз също спечелих оптигрил. Сефтосах го на морето и взе, че ми хареса. И сандвичи стават идеални и скара. Ако скарата се препече става сухо месото. Сега ми заема и малкото плот дето имам, но децата си го ползват с кеф.

Аз докато се наканя да си поръчам едни чехли и им вдигнаха петорно цената Cry

# 662
Ако не е тайна,от къде спечелихте гриловете?
Аз преди много години имах една турска скара,подобна на тези грилове,но заемаща по-малко място. Беше ми много любима. Имаше и тавичка и например пълнени чушки със сирене праве в нея, И за печене на какво ли не,също сандвичи,филийки. Все я мъкнех по почивки,страхотна!

# 663
Кока кола имаха голяма кампания и раздадоха доста оптигрилове. Аз на късмет пък малко по рано си спечелих пак от тях и мултикукър през кауфланд. Той си стои девствен в кашона.
Оптигрила за мен е индукционен сандвич тостер. Не е лош, но не си заслужава цената. Бяха ги пуснали в Технополис за 200лв.

# 664
Цитат
Легото е 20 паунда с клубна карта, нали?
Да но тя става за секунди ако нямаш.

# 665
  • Варна
И аз от Кока Кола. Правим на него месо, сандвичи, зеленчуци (тиквичките стават много бързо и ми харесват).

# 666
  • София
Цитат
Легото е 20 паунда с клубна карта, нали?
Да но тя става за секунди ако нямаш.
На мен ми дава , че е изчерпано!

# 667
  • София
Аз също с кеф ползвам оптигрил-а, ползвам го по-често от фурна и котлони 😀 Много съм доволна, купих го преди 2 години от немския за 80-90 евро, модел XL. Който е бил в нас и е пробвал изпечените в него меса, риби и зеленчуци, го е пожелал 🙂 За сандвичи също е чудесен, правя в него мини баничии, гофрети…А ако се закупи и тавичката към него могат и много други ястия да се приготвят. Загрява доста бързо…абе фен съм му 😀
Преди месец поръчах 2 броя за приятелки, бяха по € 119 и пак си заслужаваше цената, спрямо тези в БГ.

# 668
  • София
За пореден път ще споделя, че оптигрила на Тефал ми е най-голямото разочарование като кухненски помощник. Не го ползвам, дори и за сандвичи. Употребата му, особено на по-сочни меса, кюфтета и наденички води до невероятна мърсотия около него. Много по-удобно ми е с ореберния тиган и на котлона.

# 669
  • Sofia
Темата малко стана “За и против Оптигрил”, но ще си кажа и аз. Доволна съм, ползваме го, зарибихме още много хора и никой не се е оплакал, напротив.
Отделно купих и тавата, но не съм я ползвала.

# 670
  • София
За което благодаря, защото съм в дилема дали да купя. Но май грил тигана ще надделее.

# 671
Ако имаш място, си вземи двете. И двете си имат големи плюсове. Аз много си го ползвам Опти Грила. Само снощи съм извадила чугунения грил-тиган, че правих врат с кост и трите парчета бяха различна дебелина, трябваше и трите по отделно да ги правя на оптито.

# 672
  • София
Малко по-назад мернах линк към този комплект тенжери/тигани: https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B00SYA9AWW/ref=ox_sc_act_t … KR8XB7XF&th=1 - хубави ли са?

# 673
  • София
Малко по-назад мернах линк към този комплект тенжери/тигани: https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B00SYA9AWW/ref=ox_sc_act_t … KR8XB7XF&th=1 - хубави ли са?
Стартовата им цена е категорично неадекватна, както и "намалената" керамични боклуци според мен са си, нооо това е Лично мнение.

# 674
За което благодаря, защото съм в дилема дали да купя. Но май грил тигана ще надделее.
Нямам оптигрил,но имам чугунен грил тиган. Няма такава пушилка,как не дойде пожарната,не знам. Не повторих.

Общи условия

Активация на акаунт