Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 4

• 54 728
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • БГ
Ехх голяма съм бяла птица. По енерция съм въвела адрес на офис на Спиди.. и сега май ще се наложи да плащам за пренасочване до офис на Еконт.. Значи добре че има БД Grinning

# 121
Успях да поръчам две официални рокли с уж колосална отстъпка Simple Smile при мен излиза опция само за Еконт…не знам как да избера офис на Спиди,че ми е по-удобен

Edit:
То си пише, но кой да чете..

# 122
  • Бургас
Здравейте!
Мнение за тези боти https://m.aboutyou.bg/p/ps-poelman/-5114266
Точно такъв модел си търся, но марката ми е непозната. Да не е изкуствено завишена реалната цена и дали си заслужават?

# 123
Здравейте!
Мнение за тези боти https://m.aboutyou.bg/p/ps-poelman/-5114266
Точно такъв модел си търся, но марката ми е непозната. Да не е изкуствено завишена реалната цена и дали си заслужават?
И аз се интересувам от мнение за марката, че поръчах едни боти!

# 124
Благодаря за линка към тази тема, който видях в друга тема и заради който идвам тук. Не ми е здравословно, но веднага се разписах, с модел който харесвам, на марка от която имам доста обувки, боти и маратонки, и знам, че ще ми станат. И в допълнение веднъж намалени добре и после с ваучер за РД с още 20%, та поръчах си тези боти! ❤️

# 125
На мен ваучер за рд не ми хваща през приложението ..

# 126
Ми... ето, отразен е при мен. Не знам защо не хваща при теб. Копирах го директно от имейла си и на втора стъпка го поставих, прие го. И поръчах през приложението.

# 127
Да, видях, че при теб е приет.

# 128
Ботите Рикер отговарят ли си на номера, да не са умалени.

# 129
Моите наблюдения са, че имат и модели за тесен крак. Зависи от фасона на обувката. Но на дължина не са умалени.

# 130
Добър вечер има 70% но аз искам да поръчам яке ,коета не влиза в намалениета но ако някой знае код да ми пише ❤😇🙂моля!!

# 131
И за мен не е здравословно да се подкукуросвам за още сайтове, но вече е факт, пуснах, Бобчита да се чувства отговорна, имах отдавна профил, но не влизах да разглеждам... Simple Smile
Тези Rieker 40 номер 30 лв.

Тези Rieker 39 номер 40 лв.

# 132
  • Бургас
На Бобчита нали ѝ вдигнаха майчинството този месец, чуди се къде да харчи пари! Че и нас подкукоросва😂😄

# 133
Не я познавам, но подозирам, че е работила на високо платена длъжност и ся майчинските й са над 1000 лв. или има няколко мъже, които спонсорират Simple Smile шегувам се. Тя харчи разумно, ето - ботите й са евтини кат моите

# 134
Сал един мъж имам и той е в болничен 😁
И две приятелки грабнаха по едни рикери.Ами те без пари,как да ги подмине човек?А и марката е супер.
Какво ли ще има на ЧП?

Общи условия

Активация на акаунт