Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 4

• 54 741
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Малко да ви охладя ... с извинение и се надявам да не ми се разсърдите за тази информация - Рикер е известна с това, че обувките пропускат вода, носете ги повече на сухо, ама ако не ми вярвате, пробвайте ги и на мокро. Всъщност, дано са ги попроменили! Наистина, нямам техни затворени обувки от години, т.е. имам, но не ги нося, а другия чифт са чехли, но мъжки съм купувала поне 5-6-7 ... това им беше кусура и не блестят със здравина.

# 136
А то ще кажеш ,че имаме по един чифт и само него ще носим 😁.Аз обувки не съм скапвала от не знам колко време .
Лятото ме валя дъжд с едни кожени бели кецове Рикер и май не пропуснаха.Два чифта имам на марката и са ми много удобни .

# 137
Аз с радост пожелавам и тези да са и удобни, и качествени! Иначе е ясно - и аз износени обувки нямам, щото ... няма как да се получи. Трябва да ходя все с едни и същи за целта. А аз имам такива серии - като поднося едно, нося, нося, докато все пак стане вече досадно. Ама няма особена амортизация от това.

# 138
Миналата година си взех велурени боти на Мустанг с як грайфер и сериозно подплатени. Нагазих с тях в локва до кокалчетата, не пуснаха. Бях много скептична като ги поръчвах, но се оказаха страхотно попадение.

# 139
Аз пуснах и тези

# 140
Бобчи, благодаря за подсказката в другата тема🤗, че незнайно как и защо, съм изтървала тази тема. 🤔
Поръчах само за детето от 38 до 40 номер. Да видим кое и каво ще й стане и хареса. Това е единствения бг сайт от  който така спокойно си поръчвам. Макар че аз лятото за 1 път пуснах плняколко поръчки. БД и БВ са голям + освен това предлагат различни малки на много изкушаващи цени! Кефят ме!
Пуснах едни Рикар боти 40 н но изкуствена кожа, ще видим дали или ! Не мога са ги покажа обаче...

# 141
Азалия, точно от това се оплаквах наскоро, ботите ми Рикер пропускат вода ужасно. Напръсках ги с импрегниращ спрей, но и по шевовете отстрани гумата се е нацепила и вероятно и от там пропуска. Много съм разочарована, защото са ми страшно удобни.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 09:36 от Lemy

# 142
Поръчах си тези маратонки , някой има ли ги да каже как са Simple Smile

# 143
  • Бургас
Да питам за още едни боти 🙂
Тези на Mjus https://m.aboutyou.bg/p/mjus/chelsea-beatrix-7017290
Те ми харесват даже повече от предните и марката ми е позната. Имала съм и други обувки, качествени и удобни. Притеснява ме само обуването - нямат цип и май ще е трудничко.🙄

# 144
С дълга обувалка е удобно и лесно обуването, но и нахлузване с две ръце става. Предполагам щом имаш и други обувки на марката, знаеш, че Mjus са леко уголемени.

# 145
  • Бургас
2 чифта имах от виповете на Амазон и си отговоряха точно. Сандали и боти бяха, но вече ги пенсионирах. 🙂
Поръчах ги пък да видим.

# 146
Рикер имат водоотблъскващи обувки. Маркирали са ги като RiekerTex. Това е мембрана между външния и вътрешния слой на обувката. Но изрично подчертават, че вода може да навлезе в обувката например от ципа или други малки отвори. Също така не препоръчват да се ползват препарати върху обувките им, защото може да повредят външния вид.

Скрит текст:
]

# 147
Някой дали ги е поръчал? Отзиви?

# 148
Здравейте,
Някой има ли впечатления от това яке?

Трябва ми в черно, но ми харесва много и в белия цвят. Та се чудя и за двата цвята.
Някой може ли да сподели код за намаление?

# 149
Как сте, девойки. Simple Smile
Видях, че е избухнала темата и правилно предположих, че е време за по-сериозни намаления.

Направих вече може би пети опит да хвана една джунджурия на изгодна цена, но за голяма моя "изненада" отново подозрително е изчерпана. Grin Не ми е спешно и вече ми е забавно, но явно никога няма да я включат в тези цени. По-нататък ако се предам на изкушението да си я купя, ще пиша в темата да моля за код. Blush
Успешни покупки на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт