Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 4

• 55 678
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Получих, на външен вид хубави, но тесни, а аз съм с проблемен крак, така че, указания за връщане? Отивам в Еконт с оригиналната опаковка и листите, единият е с товарителницата или номер за сканиране, ...да затварям ли кутията с тиксо предварително и вътре листите  и да отбелязвам ли артикул, отметки нещо да слагам ли? Два чифта са поръчани, един ще връщам.
Листовете са два. Единият, който е без етикет, е за теб. На него пише, че е документ за доставка. От другия (документ за връщане) отлепяш етикета и го залепяш върху кутията. Останалата част от листа слагаш вътре в кутията. Не пишеш и не отбелязваш нищо. Все пак ако са били много поръчаните неща, обикновено слагам отметка на това, което връщам. Ако искаш залепи с тиксо кутията, но в Еконт така или иначе ще го направят. В офиса - ако няма опашка пред теб го облепват и ти дават бележка за проследяване. Ако има опашка просто подаваш пакета и си тръгваш. Те ще го обработят когато имат пролука. Е, ако искаш чакаш ... Досега не съм имала фалове, а почти винаги само подавам пакета и си тръгвам. Знам, че може да се повика куриер вкъщи, но не съм го правила. Само 1-2 пъти при идване на куриера за друго съм подавала предварително подготвения пакет. Дава ми бележка, че го е приел.

Снимай предварително етикета, който залепваш, защото по него ще проследиш връщането. В бележката, която дават има номер, но както вече написах, не винаги имам бележка.

Ох, и аз не бях забелязала, че Бобчита е снимала 2 различни боти на краката си. Joy

# 256
Големи са подстрекателки в тая тема наистина! Заради тях си купих биркенсток лятото!

# 257
Е много ясно!Само моята карта ли ще плаче с кървави сълзи 😂😂😂😂

# 258
Бобчи, прати ми линк на левите боти.
Зимни Рикери никога повече няма да поръчам.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 14:05 от Lemy

# 259
https://m.aboutyou.bg/p/glamorous/chelsea-7015972
Изчерпани са,но може да се появят пак по ЧП.Нямат цип,но се обуват и събуват лесно.

# 260
Бобчита, много са хубави тези "световно неизвестните".
Пристигна и моят Тамарис. Много ми харесват, точно това исках. Леко ми теснее лявата, но предполагам ще се отпусне.

# 261
boat, кой модел са тези боти, не съм успяла да прочета?

# 262
И моите Тамариси дойдоха, разкошни са и перфектни като размер! ❤️ Най-после си намерих светли боти. Предпочитах екрю, не бели, но пък са съвършения за вкуса ми модел.

Скрит текст:

# 263
Аз поръчах тези. Вие сте виновни 🙉. Надявам се да не връщам.

# 264
boat, кой модел са тези боти, не съм успяла да прочета?

Не знам дали ще излезе линка
https://m.aboutyou.bg/p/tamaris/-6998442

# 265
На реалната снимка са много по-хубави.

# 266
На реалната снимка са много по-хубави.
Същото си помислих и за твоите боти. На крака ти са чудесни, на снимката в сайта някак е разчекната подметката.

# 267
Какво ви е мнението за обувките на Mjus? За какъв крак са - тесен или широк? Някакви други отзиви? Не съм имала обувки на тази марка, ама загледах едни кубинки...

# 268
  • Бургас
Какво ви е мнението за обувките на Mjus? За какъв крак са - тесен или широк? Някакви други отзиви? Не съм имала обувки на тази марка, ама загледах едни кубинки...

Аз имах сандали и боти, които носих няколко години. И двата чифта си отговоряха, за нормален крак - нито тесни, нито широки. Макар, че кожата с времето малко се отпусна. Бяха ми изключително удобни и доста качествени.
С нетърпение чакам един чифт боти другата седмица.

# 269
Поръчах и тези, само ме притеснява че цвета е някакво синьо. Ще ги видя, на снимката не ми изглеждат сини.

Общи условия

Активация на акаунт