Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 4

• 55 671
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
По назад в темата се питаше за обувките на PS Poelman, днес ги получих. Не съм чувала до сега за тази марка, но предвид това, че бяха много намалени реших да ги пробвам. От 184 на 58 лв., не знам доколко е реално намалението. По описание са естествена кожа, нося 38 номер и същия поръчах. На външен вид изглеждат добре, но определено са за тесен крак, иначе номера си отговоря. На мен леко ми теснее лявата, но се надявам да се отпуснат при носене. Вътре нямат пух, текстилни са, но и сякаш подплатени с още нещо, но не дебело. В скрит текст слагам снимки за тези, които се интересуват.
Скрит текст:

# 241
  • Sofia
~Анджела~, ципът отпред нагъва ли се при ходене?

# 242
Отпред не, но встрани да, когато мърдам крака. Леко твърдички са, но може би защото са нови. Все още не съм ги носила навън, като ги разнося ще пиша.
Скрит текст:

# 243
  • софия
Този сайт е последното място, от което бих поръчала отново. Два пъти се изкуших да поръчам обувки, и двата пъти това, което пристигна нямаше нищо общо с поръчката. Тотално различни модели, както казахте, ако мине номера. Веднага ги върнах и повече не смея да поръчвам.

# 244
  • София
Здравейте, някой да има код за споделяне? Ще съм Ви много благодарна, тъй като поръчката ми много набъбна.

# 245
  • Бургас
Анджела, добре изглеждат на снимка.
Аз в крайна сметка се отказах от тях и поръчах Mjus.

# 246

Дойдоха ми ботите,рикерите ще ги връщам.Остри са и не ми харесват,тези в ляво са световно неизвестна марка,но ми харесват.Иначе рикера са супер удобни и имат подплата.Просто другите ме грабнаха.Тениската е много хубава ,доволна съм

# 247
Снимай и другите, Бобчи.

# 248
Кои?Няма други,тези двата поръчах.

# 249
  • Пловдив
Снимай и другите, Бобчи.
на ляв крак е др. модел, на десен и Риекер.

# 250
Да ,да .На левия са тия от 23 лв,на десния Рикера ,но много остър.Не ми харесва .

# 251
Кои?Няма други,тези двата поръчах.
Снимай и другите, Бобчи.
на ляв крак е др. модел, на десен и Риекер.
Който спи до късно, трудно проглежда... Blush Blush Blush
Рийкер-а изглежда два размера по-голям от другите заради тая острота. Добре си направила.

# 252

Получих, на външен вид хубави, но тесни, а аз съм с проблемен крак, така че, указания за връщане? Отивам в Еконт с оригиналната опаковка и листите, единият е с товарителницата или номер за сканиране, ...да затварям ли кутията с тиксо предварително и вътре листите  и да отбелязвам ли артикул, отметки нещо да слагам ли? Два чифта са поръчани, един ще връщам.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 13:44 от *Камея

# 253
Слагай тия дето ще връщаш,вземи листа с теб и те ще се оправят .Ще залепят каквото трябва,другото ще приберат.Попълни си iban в профила.

# 254
Значиии, големи сте подстрекателки! Bobchita, особено ти 😄
Не се сдържах и грабнах едни Рикерки.Имам си зимни боти, ама на тази цена как да не взема.А и едни такива по-късички ще ми трябват.Нямаше моят размер и поръчах 41,ама с по-дебела стелка вътре мисля, че ще са ми ок

Общи условия

Активация на акаунт