Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 4

• 55 670
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
За удобство на обувката според мен голямо значение има и самия крак - свод, широчина и т.н.

За себе си харесвам няколко марки и винаги първо от тях си търся - Geox, Clarks, Bugatti. Имам и Tamaris и Caprice, също много удобни но само с по един чифт ми е опита.
Mjus много харесвам, но там рядко хващам стабилно намаление.
От спортните най-любими са ми Nike и New balance.

Rieker никога не съм пробвала, но свъкърва ми им е голям фен. Тя е с кокалче, проблемни крака и само от тях ме кара да ѝ търся обувки, казва че са ѝ много удобни. Сега отново чакам боти за нея.
Към качеството нямам забележки, но аз и не държа да ме издържат години наред. Омръзват ми, а и обичам постоянно да купувам нови обувки. 🙂 Макар, че с толкова чифтове и постоянна смяна трудно може да се износи нещо.

# 226
Имам едни Бикембергс, струват близо една минимална заплата и все едно съм надянала дървено сабо. Имам Kangaroos, същата история, макар и много по-евтини, обути два пъти. Имам едни на Паоло Ботичели, които ги нося може би вече пета година и нямат мърдане. И любимците ми Манго, от които вече имам няколко чифта и тези обувки просто са правени за моите крака. Освен това, цените им са смешни направо, аз от другаде зимни обувки кожа за 40-50-60 лева не съм успяла да купя. Сега съм загледала тези, цената им е смешна, те при китайците са по-скъпи.
https://www.mangooutlet.com/bg/women/shoes/buckle-ankle-boots_87091037.html?c=99
Та вече не вярвам ни на цени, ни на марки като гаранция за качество и удобсто.

# 227
Най-много чифтове имам Тамарис - но там са два вида - едните са ми точни до милиметър, другите тесни, но затова пък дълги (уголемени). Пример са тези боти, които върнах миналата есен, уголемени с цял номер
https://www.aboutyou.bg/p/TAMARIS/Boti-Chelsea-5102405
Това е любимият ми модел боти на марката, скъсах (да, скъсах от носене!) един чифт и дебнах да си купя същия.
https://www.amazon.de/gp/product/B01N7WX9P5/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1
Друга марка, която ми лепва като ръкавица е s.Oliver. От тях също имам поне 5 чифта. Имам Mjus, спортен модел, големи са ми. Mustang - пак спортни, точни, супер любими. Jana - точни, но не особено удобни.

# 228
  • Бургас
Азалия тези уголемени Тамарис и аз ги бях поръчвала от Амазон миналата година. Много са хубави иначе и страшно ме беше яд за тях. Сега ме подсети и ще ги потърся пак по-малък номер. 🙂

# 229
Мисля, че това е същия модел
https://www.aboutyou.bg/p/tamaris/boti-chelsea-6741697

# 230
  • Бургас
Те са, много благодаря! 😃
Сложих ги в любими и ще чакам по-сериозно намаление. Като си спомня, че от Амазон ги взех 35-40 лв, стотак няма да дам. 😁

# 231
Аз ги купих за 55 и ме беше много яд, че трябваше да ги върна, но ми бяха огромни! После по-малък номер вече нямаше и цената беше друга... Сега май не ми трябват, но ще ги следя, нищо не се знае Grinning

# 232
  • Бургас
Аз според цената решавам трябват ли ми или не.
За сега, на тази цена и на мен не ми трябват. 😄

# 233
Снощи, още докато имаше промоция, харесах една рокля, която беше сериозно намалена. Естествено няма наличен моят размер. Дадох заявка да ме уведомят при наличност. Тази сутрин в 7 часа получавам нотификация, че размера е наличен, естествено вече на доста по-висока цена. Как винаги така става не знам  Smiley

# 234
  • София
Хубаво, че изобщо е бил наличен.

# 235
Вчера един пуловер на който му се чудя, беше 30 лв, днес е 40. Нищо, че още е 70% намаление 😎

# 236
Снощи, още докато имаше промоция, харесах една рокля, която беше сериозно намалена. Естествено няма наличен моят размер. Дадох заявка да ме уведомят при наличност. Тази сутрин в 7 часа получавам нотификация, че размера е наличен, естествено вече на доста по-висока цена. Как винаги така става не знам  Smiley

Възможно е някой да е отменил поръчката си. Ако се е появил наличен само 1 брой най-вероятно е това.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 18:14 от zzrr

# 237
  • Някъде по Дунава
На Тамарис имам два чифта сникърси, купувани от About you. И двата са номер 40 и са ми много удобни. Естествена кожа са , белите на 58лв, сините 63лв.

# 238
  • Варна
Мили хора, срам не срам, се обръщам към вас. От 2 дни се опитвам да изтегля приложението, писах на съпорт-а, обясняват ми, че настройките на региона не са за България. Влизах, сменях в телефона на Apple ID-то... продължава да излиза съобщение, че не се поддържа в моя регион..Някакви идеи или да сте били в подобна ситуация?
Ами тогава не се мъчи да го теглиш,а си го прибави на  заглавния екран,а как ?Влизаш през Сафари изписваш името на сайта на страницата най отдоло ти излизат няколко опции квадрат със стрелка книжка и т.н.Натискаш квадратчето със стрелката и ще отвори следваща страница ето тази:

От там си избираш Add to Home screen и си готова иконата ще излезе на екрана ти и няма да имаш нужда да теглиш от App стора Simple Smile

# 239
А това са част от моите Tamaris и само последните два бяха уголемени, другите са ми съвсем точни.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт