Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 4

• 55 668
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
За 70% най- добре 😄

# 211

Рекох че много алчно ще прозвучи… Grinning

# 212
Е добре де, защо до вчера можех да ползвам ваучер, днес вече неможе?!

# 213
Мили хора, срам не срам, се обръщам към вас. От 2 дни се опитвам да изтегля приложението, писах на съпорт-а, обясняват ми, че настройките на региона не са за България. Влизах, сменях в телефона на Apple ID-то... продължава да излиза съобщение, че не се поддържа в моя регион..Някакви идеи или да сте били в подобна ситуация?

# 214
Lucresia, и на мен не ми позволява .. изписва ми, че ваучерът е само за десктоп и мобилна версия и не може да се използва по време на предчерно петъчни намаления и ЧП...

# 215
  • Варна
Обувките на Marc O'Polo отговарят ли си на размера и как са като качество?

# 216
Lucresia, и на мен не ми позволява .. изписва ми, че ваучерът е само за десктоп и мобилна версия и не може да се използва по време на предчерно петъчни намаления и ЧП...
И на мен вчера така ми изписа веднъж, ама после си го ползвах. Днес вече неможе явно

# 217
Получих си пратката в последния ден, както казахте. Успокоих се. 🙂 Не знам защо не мога да споделя линк от приложението, но ще похваля това яке

Имаше забележка да се поръча номер нагоре и поръчах така. Не знам правилен ли е бил съветът, но като гледам ще му стане. То с тея шантави номерации човек вече не знае кой номер носи.

# 218
  • София
Преди 3 дни не ми прие ваучер за РД през мобилното приложение, но вчера пробвах пак и то на 2 броя двукратно намалени продукти и ми го хвана върху цялата сума.

# 219
Относно намаленията по време на кампании от няколко дни - и преди се е случвало намалението на даден продукт да бъде намалено или увеличено в хода на кампанията. Но обикновено най-изгодните продукти се изкупуват в първия ден.

За обувките на Марко Поло имам впечатление от магазин, без мерене. Според мен не са нищо особено като качество. За парите, които им искат мисля, че може да се намерят обувки със същото или по-добро качество от марки, които са популярни с производство на обувки. Иначе като размер са по-скоро големи, т.е. ако се колебаете между 2 номера най-вероятно по-малкият ще ви стои добре, а по-големият ще е голям.

# 220
Аз само да помрънкам - тъпото оранжево яке на only, дето го дебна от повече от месец да се появи в моя размер снощи се вясна (1бр) точно за 5 мин и го изпуснах Grinning Даже беше М, та не знам дали щеше да ми стане, ама поне щях да го пробвам, да ми мине мерака Grinning
Сега една рокля чакам, с намалението и ваучер стъпи на 44лв Simple Smile
https://www.aboutyou.bg/p/fli-papigu/product-6863616

# 221
  • БГ
Аз само да помрънкам - тъпото оранжево яке на only, дето го дебна от повече от месец да се появи в моя размер снощи се вясна (1бр) точно за 5 мин и го изпуснах Grinning Даже беше М, та не знам дали щеше да ми стане, ама поне щях да го пробвам, да ми мине мерака Grinning
Сега една рокля чакам, с намалението и ваучер стъпи на 44лв Simple Smile
https://www.aboutyou.bg/p/fli-papigu/product-6863616

Мисля че аз го отмъкнах  Grinning  Като дойде и ако неми допадне - ще пиша Flowers Hibiscus

# 222
Абе то е малко фикс идея вече, та съм почти убедена, че ако го взема ще съм "Мех, за това ли мрънках толкова?" Grinning Grinning Grinning Сподели впечатления Heart

# 223
Аз да си изкажа мнението относно някои реномирани марки, на база на личен опит. Моделите на Rieker, които са от еко кожа не издържат и месец - олющват се, напукват се, да не говорим, че краката ти са мокри при първия дъжд. За тези от естествена кожа не мога да кажа, не съм си купувала, но имам познати, които не са очаровани. Много са им красиви някои модели, но дотам, качество - нула. За немските Tamaris и Caprice мога да кажа, че лично за мен обувките им са ми изключително неудобни, Тамарис са ми много тесни и ми убиват отвсякъде, а съм с нормален крак, да не говорим, че последните години качеството им падна много, не издържат особено дълго, а Каприс такива рани ми направиха по краката и така ми убиваха отпред и отзад, че се възстановявах един месец след това. А имах много модели на Каприс. Bugatti съм си взимала, краката ми бяха все едно в менгеме, ужасно твърди. Jana съм си взимала, убиват ми отвсякъде, или са твърди като камък. Какъв е смисълът на моя пост - искам да кажа, че цената не определя качеството и удобството на една обувка. Обувките на всичките тези марки, които посочих по-горе са с цена над 100 лв, уж швейцарско или немско качество, обаче ако са ти неудобни или се разпаднат на първия месец, защо да се дават толкова пари?  Много красиви модели, изпипани, но не са кой знае какво като качество и цената до небесата. Имам едни български боти от естествена кожа, които съм си купила преди 2 години, не са мръднали, шити, здрави, краката са ми винаги сухи, и най-важното - много удобни. Бях се заринала с "качествени" немски обувки, които се оказа, че не мога да нося по една или друга причина, ама сега си нося българските боти и си свиркам. Гледам, че са пуснали Рикер по 30, 40 лв сега в промоцията, ама нещо не ме впечатляват, защото знам, че и толкова не си заслужават. Явно ще съм една от тези, които ще подкрепят родното българско производство Laughing

# 224
Рикер май напоследък правят от еко кожа.Имам стар модел,купен от аутлет миналата пролет.Продавачката ми каза,че е един от малкото им естествена кожа.Много са ми удобни,много си ги харесвам-бели кецове са.Ще ги видя моите Рикери и другия евтинджос ,който си поръчах.Най-удобната марка за мен е Ванс .Имам високи кожени кецове и ниски от плат,и двата модела са ми супер .От БГ марките харесвм много Неди стил.Топло,удобни и здрави боти имах два чифта,не съм попадала на по-хубави във всяко отношение БГ обувки.Имам и едни ролингстонки,от един местен магазин Булгари.Обърната еленова кожа ,седят като надрани ,много як вид и до там.160 лв струваха преди две години и са дърво.Не винаги цената е определяща.

Общи условия

Активация на акаунт