Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 4

• 54 808
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Калинче,жал ми става 😂😂😂Няма какво да облечеш ли ?
Нямам ами. 😅😅😅
Майтапът настрана, поръчала съм подарък за приятеля ми, че имаме рождени дни. Ще е много тъпо ако не дойде навреме, пак ще хвърча да спасявам положението с нещо друго.

# 196
  • Варна
И при мен идват в последния ден от срока.

# 197
Здравейте, моля някой да съдейства с код за About you. Благодаря 😊

# 198
  • София
NAUM5

# 199
Важи за над 150 лв.

# 200
# 201
  • София
Да, помоли за код и затова този написах. Не е писала дали да е личен или над колко пари да е.

# 202
Всъщност да, извинявам се че не уточних. Иска ми се поне да е за 10%, защото сумата е голяма. Благодаря.

# 203
Да, помоли за код и затова този написах. Не е писала дали да е личен или над колко пари да е.
Е нищо де, аз само уточнявам, да си знаят тези, които решат да го ползват.
От сайта явно са ме чули, и най накрая намалиха едната от чантите до приемлива цена. Сега да вземат да ме чуят и да намалят и другата 😸

# 204
  • София
Аз преди няколко дни се скарах с тях за една рокля. Уведомяват ме, че я има и аз на момента отварям линка да поръчам..да ама не. И това не им е за първи път.
Решението беше да си я следя аз като я добавя в любими, обаче ако не е налична не можеш Simple Smile

# 205
Ех, и аз взех една парка. Наситено зелената. Бих искала в бяло, ама…. Който се чуди…
Редактирам се: хванах я в моя размер, ще видя коя да си оставя. За тези пари ми идва супер

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 19:35 от 3y3u

# 206
Здравейте, тъй като това ще ни е първа поръчка, искам да попитам имаме ли право на преглед, съответно, ако обувките не ни станат, да ги върнем веднага? Ако има няколко чифта с една доставка, могат ли да се върнат веднага някои от чифтове, а други не, в случай, че някои станат като размер, а други не?

# 207
Преглед има,тест не.Аз съм плащала,после пробвам там и връщам.Мъжът ми така с яке ,беше малко и веднага го върнахме .Парите бързо ги връщат.

# 208
  • Варна
Опасни хитреци са от абаут ю!
Стартира кампанията.

Следя си аз някои неща, но по една или друга причина нищо не купих.

Вчера ли беше или онзи ден получавам мейл, че още повече са намалени артикулите и да, вярно беше.

Днес влизам, върнали са старите цени, пак намалени и си стои рекламата в червено за намаление от 40%.

Ако не знаех за второто, допълнително намаление, за което разбрах с имейл, щях да си помисля, че в момента е окончателното намаление.

# 209
Имам лични кодове за 10%, ако някой иска мога да му ги пратя, да ми пише на лични.
На мен ми трябва за 50% Grinning

Общи условия

Активация на акаунт