Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 4

• 54 772
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Мерси, Бобчи! Тя и парката е 35 лв сега. Страх ме е да рискувам с малкия номер, защото е яке все пак, с пуловер да може да се носи.
Май ще пробвам с една S-ка 🙂

# 181
Гледах ги тези парки.Кажи после дебела ли е много .

# 182
  • Бургас
Не ми изглеждат много дебели на мен. Ще пиша, като дойде.

# 183
Не ми изглеждат много дебели на мен. Ще пиша, като дойде.
Поръчай и двата номера и оосле върни единия, щом е 35 лева.

# 184
  • Бургас
Добра идея, ама свърши вече тя. Няма XS от жълтата. Само S успях да пусна. А в бяло и червено най-много ми харесаха, но от тях изобщо нямаше номера. Ще ги следя, дано се появи някоя бройка.

# 185
Добра идея, ама свърши вече тя. Няма XS от жълтата. Само S успях да пусна. А в бяло и червено най-много ми харесаха, но от тях изобщо нямаше номера. Ще ги следя, дано се появи някоя бройка.
Може ли да я покажеш, че ми стана интересно коя е?

# 186
  • Бургас
Да, разбира се, заповядай - https://m.aboutyou.bg/p/only/-6801970

# 187

Аз я имам от януарските намаления в кафяво, беше 52 лв тогава. Дебела е. Носих си я зимата, но не в най-големите студове. Като размер съм ХС почти за всичко и такъв поръчах. Перфектно ми стои.

# 188
Хубава парка за тези пари.
За колко време приблизително ви идват поръчките и забелязали ли сте дали се вписват в срока, който е изписан в поръчката? Поръчах едно яке за подарък в петък и съм много притеснена, че няма да дойде навреме.

# 189
На мен винаги ми идват в последният ден .Веднъж я забавиха и ми пратиха код за 10% като извинение.

# 190
  • Бургас
Успях да поръчам и XS от жълтата. Благодаря момичета! Като дойдат ще преценя коя да остане.
Много ми се искаше бяла или червена, но ще следя по-нататък. Дали има шанс пак да заредят номера?

# 191
И при мен напоследък пристигат в последния ден от посочените дати

# 192
  • Сливен
Ако някой си е харесал тази парка

Да знае,че е леко уголемена.По принцип нося М,163см,61кг с леко коремче.Според мен ще стои по-добре на по-висока дама.

# 193
Значи ще треперя до петък сутринта, че ми трябва за петък вечерта. 😅😅😅

# 194
Калинче,жал ми става 😂😂😂Няма какво да облечеш ли ?

Общи условия

Активация на акаунт