Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 4

• 54 772
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Конти,минавай само за по едно здравей поне !
Това палто има ли го някой?

# 151
Голямо мъчение е този филтър в приложението, въпреки че му задавам да ми подреди артикулите по цена, от ниска към висока, не го прави. Разбъркани са, а аз нямам нерви да прегледам 3000 артикула... Иначе има много изгодни попадения...

# 152
Конти, радвам се да те видя.
Аз нищо не търся, последните покупки ми бяха разочароващи, и ми мина мерака. Едни чанти съм отбелязала, но все не ги намаляват толкова, че да ги поръчам.

# 153
  • София
Направих си първата поръчка вчера. Една рокличка, която дебна почти година.
Доста ме притеснява размерът, защото сайтът ми посочва да поръчам 34, а аз съм 38 по европейската номерация, нямаше 36...
Чакам я с нетърпение.
Да ви питам по този повод - ако искам да я заменя за по-малка, а в сайта пише, че не е наличен друг размер, как процедират?

Но толкова съм влюбена в нея, че ще я дам на шивачка 😀

# 154
Dicewithoutnumbers, стана ми интересно и търсих в Гугъл. Това ли е марката: https://swingfashion.pl/en_US/p/Grey-lace-midi-dress-Cherry-by-Swing/1282?
В описанието на роклята в този линк са посочени гръдна обиколка и талия като ориентир при размерите. За 34 номер е 80/66; за 36 номер е 82-85/68-70; за 38 номер е 88-90/72-76.
Ако съм уцелила марката, вероятно и твоята рокля ще е с такива размери и можеш да си прецениш приблизително. Аз съм подобна на теб явно, около 36-38 размер в зависимост от дрехите и без особени постижения в гръдната част... Smiley но в такъв номер 34 с такава талийка и бюст 80 със сигурност няма да мога да си напъхам тЕлото. Simple Smile
Ако няма номер, няма. Връщаш и толкова. Замени не правят за жалост.

# 155
  • София
Много ти благодаря.
Май добре, че съм поръчала 38, защото бюст няма, но талията ми е 74 см.
Да дойде, да е чиста и здрава Laughing , пък ще го преценявам Simple Smile

# 156
За нищо. Simple Smile Обаче съм сбъркала май марката, все пак ми се струва, че е немска и тук можеш да видиш пък техни рокли (на немската Swing): https://www.peek-cloppenburg.de/swing/damen-cocktailkleid-mit-sp … taupe-1450132_10/.
Под падащото меню за размер има едно Größentabelle, което е таблицата с размери. Там са подобни нещата, за 38 размер е 86-90/70-74.

# 157
Ех много съм разочарована, току що получих мейл, че суитчъра за мъжлето няма да бъде доставен 😫

# 158
  • Пловдив
Днес трябваше да получа имейл с код за рожден ден, но уви няма. Много ме дразнят.

# 159
След много ровене и разглеждане пуснах и аз поръчка. Не че имам нужда, ама като има такава промоция...

# 160
Днес трябваше да получа имейл с код за рожден ден, но уви няма. Много ме дразнят.
Аз го получих точно на датата ми.

# 161
А колко време важат този за чрд и подобни?

# 162
  • София
Аз не получих код за РД. Cry
Днес си получих Вансовете, от които бяха доставили не моя номер. Поръчах това, което е написано като 39,5- 40 о този път получих 38,5, което и търсех. Грешно са описани в сайта, но не намирам опция да оставя коментар.

# 163
Това пише в имейла: "**Важи еднократно в рамките на 14 дни след получаване на имейла. Отделни марки могат да бъдат изключени. Прилагат се общите условия за използване на ваучери от: aboutyou.bg/voucher-conditions"

# 164
  • София
Видях и аз темата в друга тема:blush:. Разписах се с едни Рикери и аз

Общи условия

Активация на акаунт