Исайкова, честита годишнина

- около половин час съм се хилила след това, а и припяваше от това нагоре. Незнам за вашите мъници, може да са музикални и танцувални, до Ники до сега само се клатеше напред назад, мърдаше си крачето в същата посока и мяташе ръце на горе-надолу. Това което видях днес обаче беше истински танц! 

таками досадиха вече и пюрета, и памперси и ..........всичко.

Писва ми понякога. В началото се изнервях, но вече ми стана навик. Например ходенето до тоалетна на оторена врата. Понякога даже когато има други хора не се усещам
Честит рожден ден на двамата астрални близнаци!!! 
То е нещо като детска градина - мн.играчки, мн.деца...Ники доста се забавлява и игрите с по-големи деца я карат да се държи като по-голяма, заигра се с другите а аз спокойно си пих кафето само от време на време хвърлях по едно око през стъклената стена. През студената зима смятам да я водя по-често там...
Миналата неделя Даниел каза "Ами ако искаш ние с Внката ще се гледаме сами в неделя, а ти да си свободна!" Аз естествено не пропуснах да се светна, че го предлага чак когато фъстъка започна сам да се гледа от време на време и да ходи без да го дебнеш на буквата Г, но като гледам май ми е за похвала съпруга.
Честито на Георги и Георги 
ми на мен досега 1 лев не ми е платила тази държава за детето да си го гледам....