Подаръци и веселба има у дома, НОЕМВРИЙЧЕТАТА стават на една!

• 12 778
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Даааа, и Вики хапе, но само мен-колкото може и където може Twisted Evil
Исайкова, честита годишнина  bouquet

# 271
е като ще се хвалим, нашата пишка е най-голяма  Mr. Green

честит рожден ден на Сашито! Да е весел, здрав и да проходи скоро за ужас и радост на вивита Simple Smile

честита годишнина на исайкова - нека мъжът ти те обича, каквото и да ви се случва!

# 272
  • Димитровград
ахахах hahaha hahaha

# 273
  • София

Аааа,не-аре да мерим Mr. Green Party

Мерси пак за пожеланията.Много сте мили.А нашите кумуве не се сетиха Cry

# 274
Бубе - ти ме разби. Браво на Кити - наистина срещата с по-големи деца е доста плодотворна за техните умения. Аз няма да се хваля с уменията на моето гардже, но днес направо ме шашна с танците си. Пуснаха по телевизията една любима моя песен и аз надувам звука и си денсъм, след малко нашта идва до мен и като се почнаха едни чупки - казвам ви глътнах си граматиката  rotfImao - около половин час съм се хилила след това, а и припяваше от това нагоре. Незнам за вашите мъници, може  да са музикални и танцувални, до Ники до сега само се клатеше напред назад, мърдаше си крачето в същата посока и мяташе ръце на горе-надолу. Това което видях днес обаче беше истински танц!

# 275
честита годишнина на исайкова.

най-специфичното умение на петра, което никое друго бебе не умее - показва ми корема, когато я питам къде е бебето. Mr. Green ако се намира в баща си, обаче, пак показва корема му. изобщо, става ясно, че бебетата са в коремите на хората  hahaha

честит празник на георги на мама никси и георги на мама ефорина. да са здрави и усмихнати, а майките им по-често да ни осведомяват за тях  Mr. Green

# 276
честит рожден ден на георги и георги!!! да растат здрави и палави!
  costumed034 newsm38 Tada
аз нещо от вчера съм супер "спокойна". май се поизнервих и покрай всичките дандании за рд. а така ми се иска да отвържа нанякъде......на 1 декември съм на голям купон с бившите колеги от мобиком. няма да ви казвам как броя дните. не съм излизала сама от вкъщи вече година  Twisted Evil като не броим годишнината от бала за 2 часа между кърменията   Tired таками досадиха вече и пюрета, и памперси и ..........всичко.

# 277
Честит рожден ден на Георги на Никси и на Георги на Ефорина. Да са здрави и щастливи. bdbaloni bdbaloni bdbaloni hbday bdbaloni bdbaloni
Юка и аз съм така. Омръзна ми това стоене с детето по цял ден и по цяла нощ. Само ревове, сърдитни и все да съм на линия. Нито мога да ям без да ставам, а за кафе на спокойствие да не говорим. Даже тази сутрин се скарах с мъжа  ми, че искам 1 час без нея. Но той ми отговори, че държавата ми плаща да си гледам детето. И не знам как ще се разберем с него по този въпрос. За 1 година съм оставала без нея 3 пъти. От тях за по 1 час, и един път цяла нощ - бяхме на вечерна сватба. Много ми идва вече. Но помощ не се очаква от никъде. И ще си държа на моето пред баща и. Хайде пак се оплаках.

# 278
  • Карлово
Честит първи рожден ден на Георги на мама Никси и Георги на мама Ефорина!

И аз в отбора Grinning Писва ми понякога. В началото се изнервях, но вече ми стана навик. Например ходенето до тоалетна на оторена врата. Понякога даже когато има други хора не се усещам Embarassed А хранене с прекъсване...Когато имам възможност да ям като хората, чак се чувствам странно. Тежи ми единствено за вечерните излизания, ама тук мога да се сърдя само на себе си, като я научих да се приспива на цица. Но пък поне я водим с нас на гости у приятели, вече съм специалист по пренасяне на заспало дете в кола Mr. Green

# 279
  • Димитровград
     Добро утро!!!
 newsm67Честит рожден ден на двамата астрални близнаци!!! newsm67
Пожелавам им да са живи и здрави!!!
Бубе,аз не съм съгласна,че "държавата ти плаща".На мен като не ми плаща,какво?Да си оставя детето ли?Или пък 18-то лева детски надбавки.Дай да си гледаме децата с 18 лева на месец,щото държавата толкова плаща.Всеки има нужда от време за себе си.Иначе изпушва.Аз вечер като приспя малката и разпускам,знам,че е само в другата стая,ама все пак е нещо.Ако трябва пак говорете и определете един ден и ти да разпуснеш,даже и за два часа да е.

# 280
при нас пък всичките ни приятели са неженени, без деца. въобще вече нямаме допирни точки с тях. то и как- движим се в различни часови пояси и в различни теми. какво да им говоря аз. не съм в час с нищо, освен новите схеми на захранване  Laughing моите пък приятелки още сменят гаджета, за деца и дума не отварям. по цял ден са на работа, събота и неделя пътуват напред-назад. аз си казвам- нали си имам катенце. обаче когато мрънка и крещи като сега от кошарата.............. Twisted Evil ми идва малко в повече катенцето.
бубе, предложи му да се смените- ти ще му плащат 160лв. ,той да си седи вкъщи  Mr. Green

# 281
Честит рожден ден на малките Георгиевци, да са живи и здрави и достойно да носят бойното си име!
[/b]

И аз съм като бубето и Юка, въпреки, че ако се наложи мога да оставя Ники на баща и, но ако него го няма...Вчера ходихме с една позната в "Барби" хем да пием кафе, хем децата да си поиграят в детския кът, та по този повод видях,че там предлагат услугата да ти гледат детето почасово - оставаш го в детския кът, нещо като детска градина. Изненадах се колко майки идват и само казват на момичетата: "Оставям го/я за 2часа"-примерно newsm78 То е нещо като детска градина - мн.играчки, мн.деца...Ники доста се забавлява и игрите с по-големи деца я карат да се държи като по-голяма, заигра се с другите а аз спокойно си пих кафето само от време на време хвърлях по едно око през стъклената стена. През студената зима смятам да я водя по-често там...

# 282
мдааа - това е въпрос на семейно решение. аз съм в отпуска сутрин от 6 докато филков тръгне за работа, вечер след като се върне и събота и неделя  Mr. Green всъщност много често не е отпуска, защото именно в тези часове си работя поръчките. а в събота задължително излизам с приятелки. иначе не се трае. а с 2 деца направо не знам какво ще е...
а за в повечето - напоследък не ми идва в повече - смирила съм се просто. нали второ чакаме. ако отсега ми идва в повече не знам как ще е след година и половина, например. добре че си имам поръчките, та не съм се завряла само в бебешки теми и неволи.

# 283
  • Gabrowo->Sofia
Честито на малките вече порастнали рожденници и адаши.
Майче, Петра на истина има уникално умение.
...Даже тази сутрин се скарах с мъжа  ми, че искам 1 час без нея. ...
А аз скоро май ще се окажа със свободно време за лични занимания за цял ден  Grinning Миналата неделя Даниел каза "Ами ако искаш ние с Внката ще се гледаме сами в неделя, а ти да си свободна!" Аз естествено не пропуснах да се светна, че го предлага чак когато фъстъка започна сам да се гледа от време на време и да ходи без да го дебнеш на буквата Г, но като гледам май ми е за похвала съпруга.
В интерес на истината аз едва ли ще се възползвам от този "свободен ден" изцяло. Предпочитам с Даниел да излезем някъде на няколко часа, но при липса на помощници си ходим навсякъде тримата.  Повечето ни познати са с малки деца и в нашата компание е естесвено навсякъде да присъстват кошчета, колички с бебета и порастнали бебета...... със сътотвения придружаващ шум

# 284
  • София
 bdbaloni  Честито на Георги и Георги  bdbaloni

и аз съм си нон-стоп с беббко...освен ако нещо не трябва да отида не лекар, но за удоволствия тц. е понякога изкрейзвам, но все пак не бих издържала цял ден без него.

А това , че държавата плаща Wink ми на мен досега 1 лев не ми е платила тази държава за детето да си го гледам....

някой - тема????

Общи условия

Активация на акаунт