Аз още имам последици от Ковида. Боледувах много тежко, сега страшно ме болят колената и лактите. Все едно че ми изтече течността... Не мога да дигам тиганЯ... В коляното болката е постоянна и понякога нетърпима - вие ми се. Осещам ги подути... но видимо няма нищо. ДоХтУрите нищо не могат да определят. А и косата ми оредя... По време на Ковида изгубих вкус, и малко обоняние. Пих АБ 14 дена, температура се коленбаеше между 39 и 40, като веднъж беше прехвърлила 40.
ММ го кара с лека температура и загуба на обоняние за 1,5 месеца. И двамата сме били като парцали, нямаше сила за нищо. Малкия не боледувал, правих лятото за антитела - под нивото - значи не го засегна за жалост.
Сега в градината имаме 3 колежки с Ковид, в групата имам дете, майката на когото е с Ковид
Къде мога да се видя за тромбите? Към кой доктор да се насоча?
Ма ко, дано колегата ти да се съвземе психически заради момчето! А момчето да не се срине и той, миличек.
На болни - бързо оздравяване и стиснати палци.
И да, очаквам Миленчето да дойде към средата на месеца. Тя е ваксинирана... иначе ще е без работа...

Огънят беше огромен - събираха се боклуци /мебели, огради и т.н./ 2 години, че миналата година беше забранен въпросния "празник" заради ограниченията за скупчване на хора, но пък много хора използваха времето за ремонти и обновяване.
.
Обмислям да взема друга прахосмукачка робот, че нашата ми лази по нервите 😂