Домакини 78/ Усмихни се, и светът ще се усмихне с теб

• 49 776
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте и от мен!

Аз още имам последици от Ковида. Боледувах много тежко, сега страшно ме болят колената и лактите. Все едно че ми изтече течността... Не мога да дигам тиганЯ... В коляното болката е постоянна и понякога нетърпима - вие ми се. Осещам ги подути... но видимо няма нищо. ДоХтУрите нищо не могат да определят. А и косата ми оредя... По време на Ковида изгубих вкус, и малко обоняние. Пих АБ 14 дена, температура се коленбаеше между 39 и 40, като веднъж беше прехвърлила 40.
ММ го кара с лека температура и загуба на обоняние за 1,5 месеца. И двамата сме били като парцали, нямаше сила за нищо. Малкия не боледувал, правих лятото за антитела - под нивото - значи не го засегна за жалост.

Сега в градината имаме 3 колежки с Ковид, в групата имам дете, майката на когото е с Ковид

Къде мога да се видя за тромбите? Към кой доктор да се насоча?

Ма ко, дано колегата ти да се съвземе психически заради момчето! А момчето да не се срине и той, миличек.

На болни - бързо оздравяване и стиснати палци.

И да, очаквам Миленчето да дойде към средата на месеца. Тя е ваксинирана... иначе ще е без работа...

# 226
  • София
Добро утро!

# 227
Добро утро. Вале, ще се самообслужа. Изглежда много вкусно.
Джейми, как си? Всъщност пиеш ли антибиотик?

# 228
Днес съм много изморена. Постоянно ме унася. АБ пия от 1 още щом направих ПСР-а днес ми е шести ден, имам и за утре хапче. Реших че понеже не съм пила кафе затова все ми се спи и сега си направих ама никакъв вкус няма....

# 229
Ех, Джейми, мислех си, че щом го караш леко (с такова впечатление останах) може и да ти се е разминал антибиотика за по- късен етап(примерно от днес, както сподели, че не ти е добре).

# 230
  • при късмета
Джейми, почивай си. Нормално е при всяко заболяване да има отпадналост и умора за няколко дни. Като допиеш АБ звънни на личната, ако има начин да те види и ако е нужно да го продължи или смени. При ковид изписвали лекарства по протокол, но в някои случаи друго помага. Децата как са?

# 231
Добър ден и от мен!
Вале линзери ли си спретнала?
Джейми Kissing Heart
При мен от вчера е бомбандировка.... Снощи беше Guy Fawkes Night - палят се огньове, гърми се, фойерверки..... до 3часа сутринта.
Нашия огън с цялата канонада ще е тази вечер.....
По нова година е тишина, но за 5.11 е ужасТ.....

# 232
  • Бургас
Лейди,Шоколадчо не го ли е страх от тези гърмежи?

Днес в Бс беше мазна жега!Слава Богу,че се разхлади!Шантаво време!

# 233

Добро утро дами Kissing Heart

Гърмелите снощи бяха по-малко от на 5-ти Laughing Огънят беше огромен - събираха се боклуци /мебели, огради и т.н./ 2 години, че миналата година беше забранен въпросния "празник" заради ограниченията за скупчване на хора, но пък много хора използваха времето за ремонти и обновяване.

Шоколадчо учудващо за мен е пълен непукист - изобщо не реагира на гърмелите. До сега винаги съм гушкала предните кучета, които обезумяваха.... Обаче решихме с него да идем и ние на по чаша вино около огъня, обаче той агресира, започна да лае и да иска да напада хората - до сега това си беше негова територия за разходка и не е виждал толкова много хора на куп. И така - бързо, бързо се прибрахме в градината, там да си пием виното и да гледаме фойерверките Laughing

Джейми как си днес?
Надявам се всички да сте здрави и да имате спокоен и усмихнат ден!

# 234
  • Германия
Добро утро или ден от мен.

Лейди, мисля че моята Шоколадова любов е агресирал, защото той е едно много подредено същество и не му е допаднал целият този хаос от мебели, огради и т.н. и им се е скарал да си подредят играчките Joy.

Хубава неделя момичета. Аз ще си полегна, защото вън е 5 градуса, мрачно е, вътре парното работи и е само за сън.

# 235
Добро утро.
Джейми, пиши!

# 236
Не мога да кажа нито че съм добре, нито зле. Сутринта си взех душ и събрах границите.... После лежах сега пия кафе, частично ми се е върнал обонянието. Не знам добре ли е или зле. Отпаднала съм понеже ям много малко, колкото да не пия на гладно АБ.  Всъщност това беше последното хапче. Утре ще търся личната да видим снимка ми се ще да направя.

# 237
Браво, Джейми. Пишем го добра новина.
Лейди и един въпрос към теб, като медицинско лице.
Давам пример с Джейми- почти никакви оплаквания намаше, но ѝ бяха изписали антибиотик, който е взимала от самото начало. А вчера (почти на края на антибиотика) се е почувствала уморена- един от симптомите, който беше споделила Валето за нейната скрита пневмония. Не би ли следвало антибиотик да се включи сега? Ще излезе, че този е бил без време и ако има нещо ново (Да не дава Господ) ще трябва да се пие още един или два.

# 238
За огромно съжаление в България антибиотик се изписва "профилактично".....
Антибиотик не лекува вирусна инфекция.

# 239
  • в сърцата на децата <3
Привет, момичета!
Джейми, хайде скоро ще е минало тая гадост ❤️
Лейди, факт е, че така се процедира масово. Откакто сама предписвам на децата (и на нас де) лечение, аб сме пили сборно няколко пъти за последните десетина години.

При нас всичко е едно и също, чета ви Simple Smile Обмислям да взема друга прахосмукачка робот, че нашата ми лази по нервите 😂

Общи условия

Активация на акаунт