Правилното място си избрала. Ще се чувстваш прекрасно, повярвай ми. Недей да плащаш данък обществено мнение. Най-важното е какво сте решили в семейството. От там нататък, кум, брат, сват - отсвири ги.
Той пък ми се отблагодаряваше с един от най-новите шоколади с вкус на Рафаело и италиански сладолед. Даа, много е вкусен италианският сладолед, но руският е още по-вкусен. Направен е от истинска, високопроцентна по масленост сметана. Прибрахме се снощи. Днес оправям багажа, прах, простирах, оправях си маникюра и педикюра. Гаджето и синът заминаха за един ден до село, под предлог да нагледат къщата. Може би по-скоро да си омилеем след двуседмичния непрекъснат контакт. 
Обяснихме й каква е разликата м/у началници и начинаещи. Детето много сериозно ходи на курс по японски и за да я стимулираме родителите й са й обещали екскурзия до Япония, а ние ще й подарим билета до там. След български, немски и английски, подхвана японски. 

А любовта към родината - тя си остава, даже става по-силна.
Аз съм управител на фирма "МДК-ООД" - сиреч тези в дружеството са с ограничени отговорности, а аз с неограничени 

Това е за всички, които нездраво се интересуват от "работния" ми статус. 
Посмях се на внучката ти за думичките, но у дома е същото... "За утре ми приготви халва" 

гледам като пукал...."Ще ходя на басейн" 

а той искал хавлия............

Но трета приятелка твърди, че има цели 5 примера пред нея, минали през този човек и подобрили значително и фигурата си и здравословното си състояние. Едната жена я познавам, свалила е над 40 килограма, само не знам за какъв период. И някакви добавки ми даде, още не съм ги взела, освен магнезии, цинк, витамин Д, който така или иначе взимам, имаше нещо друго, което той доставя, не му запомних името. Не ми пречи да опитам да спра глутеновото брашно и захарта, няма да се пъна на всяка цена, ако ми се получи. По-важното към момента ми е да установя от какво е подуването и да направя изследванията за ИР, защото това би могло да се окаже здравословен проблем. Отслабването ми е на втори план. Май вместо него ще послушам масажистката и тя изготвя хранителни режими и каза, че има и такива при които дори да си с ИР не се лишаваш от абсолютно всичко, важното е да не допускаш следващата фаза - диабет. Като ме прати на изследванията ми каза да ям каквото искам, включително хляб и захар, да спра единствено пакетираната храна. Навън дори пица и дюнер може да си вземеш, да не е нещо, което срока му на годност и вкуса след година са същите като току що излязло от цеха. В интерес на истината при карантината такива глезотийки бяха изключение, а по принцип ядем поне 3 пъти седмично нещо такова и панталоните ми падат само за няколко дни. Преди един ден така, един иначе, сега е трайно падането на гащите, а съм яла хляб през цялото време, даже 2 пъти пица поръчвахме. Но подуването на крайниците явно не е свързано с качването на корем, защото при тях проблема стои. И пръстите на ръцете са постоянно подути и най-хлабавите ластици на чорапи оставят следи 

Ако ще пътуваме с колата повече от 2 часа - задължително съм с чорапи за пътуване в самолет - иначе жестоко ми оттичат краката и после с дни не се възстановяват. Старая се всеки ден да вървя 10км и да си правя йогата редовно - когато пртопусна буквално се сковавам.....
Българския речник на Дългун е на 8 годишно дете за съжаление. Може да чете по-добре отколкото да пише /замества на моменти кирилицата с латиница/, но вече много рядко го прави....Той говори на български само в къщи. Ако иска да обясни нещо използва английски думи, поправям, но ако не е често използвана дума я забравя....Има много смешни ситуации. На една екскурзия се беше запознал с българка на неговата възраст от Плевен. Питам го на какъв език са говорили, а той ми казва - на английски, че не разбрах повечето думи които каза на български