Домакини 78/ Усмихни се, и светът ще се усмихне с теб

• 51 094
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Еха има и други ранобудни Heartsnow_angrlHeart благодаря за кафето.

# 571
И аз благодаря. Тъкмо се паркирам да пия моето.
Добро утро.
Смърфи, Вале, Ма ко, стискам палци за най- най- добрите резултати!

# 572
  • гр.Варна
Добро утро дами. Стискам палци за добри и положителни новини днес.

# 573
Момичета,безкрайно и от сърце благодаря за пожеланията! Много яка емоция е да си баба. Някак си ,все едно получаваш голям дар, голямо щастие но не ти си в основата!Оф, не знам как да го обясня! Когато раждах моите деца, те си бяха моите - аз си ги изстрадах, заслужих един вид.А сега, получавам нещо толкова истинско,толкова голямо като емоция, на което само се радвам .Никой нищо не изисква от мен,нищо не очаква,само да съм щастлива!
    И да виждаш как детето ти се променя и пораства с ума си, със сърцето си!Дъщеря ми за времето ,в което беше бременна и сега просто разцъфна - една такава благост има в нея.Като всяка прясна майчица.
   Те двете с моята сестра хич не мелеха брашно- сестра ми страшно много ги обича и двамата , но е по-строга и взискателна от мен.Дъщеря ми беше по-близка с вуйчо си.Сега двете са като скачени съдове - търсят се,говорят си,вслушва с в нея,пита я за съвет.Просто се променя .А дъщеря ми не е от най-благите характери,даже хич.
   Стискам палци на всички,които имат нужда,пращам ви добри мисли и пожелания!

# 574
Добро утро!
Стискам силно палци и чакам новини!
Марулета искренно ти завиждам Kissing Heart
Да си похваля и аз гарджето - вече е с жълт колан в каратето.
Обаче най съм доволна от химията - вчера си направил теста 100 от 100, изтипосали го на таблото + снимка на синковеца и преподавателя LaughingLaughingLaughing
С тая химия чак рева, то псувни, тръшкане, "отказвам се", "не разбирам"...... Докато му набия в главата, че химията е чиста логика и последователност - голям зор видях и аз Laughing

# 575
  • София
Привет, момичета!
Кафето е изпито, за обяд няма да готвя, след обяд съм на тръстиката.
Стискам палци за МА КО, ВАЛЕТО и СМЪРФЧЕТО. СЛАВЕ, съчувствам ти. Hug
ЛЕЙДИ, радвам се за твоето момче. Поздрави го!
МАРУЛЕТКА, много си ми сладка как обясняваш новия си статус. Кога ще ги изпишат?
Хайде със здраве и спорен ден!

# 576
  • София
Здравейте и от мен!

Взимам от кафенцето на Ангелчето.
И моите палчета имате момичета: Валенцето, Ма ко, Смърфи.
Славче - съчувствам...
Очаквам да се похвалите с добри новини.

Калинче, браво на детето. Аз не мога моя да го накарам да разбере химия...
Физика, математика - да, другото, ама ич не иска и да чуе, но не му се налагам много.
Каквото-такова.

Марулетка - честито бебе и честита новата ти титла.

Фло - какво имаш предвид, че си на тръстика Simple Smile

Хубав и успешен ден на всички!

# 577
Лейди,че то тази химия не е човешка!И гарджето заслужава силни аплодисменти!Респект от мен - за мен точните науки са тера инкогнита .
   Момичета,дайте обратна връзка, как сте ?

# 578
Току що приключих, в 8 съм седнала. Отивам да готвя пак ще намина.

# 579
  • при късмета
Ето ме.
Минах през ендокриноложката, като цяло нищо не може да каже със сигурност, докато не излязат изследванията. Ще ги направя до края на седмицата и при нея съм другия вторник. Вероятно ще излезе ИР, каза да спра сладкото и тестените, обичайно. Спряла съм ги вече де, да видим какво ще покажат резултатите. И витамин Д каза да изследвам. Абе като събера всичко за изследване и капка кръв няма да ми остане още след първия път, какво ще взимат още 2 пъти не знам. Joy
Чакам и аз Смърфи и Валето да пишат, още стискам палци
Калинче, браво на детето, колко пъти да ти казвам да спреш да го тормозиш и ще влезе в час Joy
Фло - какво имаш предвид, че си на тръстика Simple Smile
Да ти преведа вместо Фло, означава, че е на работа.
И телевизора взеха току що, същия телевизор, със същия проблем, за трети път за година и половина. Не искам да ви казвам до къде ми дойде и от сервизи и от техника и от покупките на мъжа ми. Нищо повече няма да купува бе и точка. На всичко отгоре се хваща за най-малкото петънце. Има късмет, че този път е най-голямо, че чак мен ме дразни иначе щях да го оставя той да се разправя Joy
Аз поне няма да готвя, в неделя взехме шефа от майка с още 3 манджи, ще каже някой, че аз гладни ги държа Joy

# 580
  • София
Не мога скрит текст от телефона, тъй че пиша така.
На 30 го приемат баща ми за биопсия. Гледа го на ехограф, има уголемена простата. Ако има нещо хубаво, то е, че на предните му изследвания през март туморния маркер е бил в норма. Обаче сега не е. Все се надявам, че за тия няколко месеца, в които се е увеличил маркера, не е станало нещо непоправимо.

# 581
Вале, брои се за добра новина. Понякога тези маркери съвсем не са показателни. Пак ще стиснем палците.

# 582
  • в сърцата на децата <3
Брои се за добра новина, Вале! Всичко ще е наред! Туморен маркер, за съжаление, изобщо е твърде 50/50 дали ще хванат нещо и ако показват каквото и да е, дали има изобщо повод за притеснение. Моя близка винаги изкарва висок ТМ, а си е жива и здрава до днес (поне последните 10 години все е висок). За сметка на това татко и на ММ бабата в последна фаза имаха чист маркер. Така че - не се притеснявай! ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД!

Лейдис, включвайте се и останалите! Чакаме още хубави новини.

# 583
Ами и при мен така - ще чакам резултатите да ми ги изпратят по имейла. Ама ямр си е малко кофти изживяване, макар че уж нищо не правиш. Лежах един час неподвижно в една тръба, слагаха ми предварително абокат и по средата на изследването вкараха контраст.

Вале - браво за бързата реакция! Всичко ще е наред! Hug

И поздрав за Марулетка - любимите й чайове! Кажи кой е хубав да купя и да пробвам. Това е само малкият стелаж, иначе има още доста вида.

Забравих да снимам подправките, че са разпръстнати из целия магазин на големи стелажи.

# 584
Значи все още стискам палци, Смърфи. Купи си сега някой чай с вкус на Коледа. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт