Домакини 78/ Усмихни се, и светът ще се усмихне с теб

• 51 089
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Добро ви утро, дружки!

Кафето е от мен днес:

Изпратили са ми изследванията, ама на украински. Доколкото разбирам, няма нещо притеснително. Ама все пак имам повторна консултация и ще видим накъде и какво ще се предприеме.

Мария - ама хич не искам коледен чай, че това тук означава сняг. Вчера влизам на изследването - сухо, излизам след час - сняг.... Добре, че беше мокър и днес вече го няма, ама това ни чака. Искам чай с вкус на Кариби, например.

# 586
  • при късмета
Добро утро!
Смърфи, браво за резултатите, ще се потвърди, че няма нищо притеснително
Вале, стискам палци за добри резултати от биопсията, доколкото ми е известно това уголемяване е естествено с годините.
Аз се подготвям психически утре да направя изследванията.
Още си ближа кафето и планирам накъде да хващам днес, освен, че шефа е на урок

# 587
Добро утро!
Вземам от кафето, наслаждавам се на гледката и добрите новини Kissing Heart
Стискам палци за окончателните резултати!
Обичам много и разнообразни чайове и отвари.
По това време на годината от ароматните черни ми е фаворит masala chai - индийски черен чай с билки/подправки. Пият го с мляко, но на мен ми харесва без. Съдържа черен чай, бял и черен пипер, джинджифил, кардамон, канела, карамфил, индийско орехче и звездовиден анасон.

# 588
Смърфи, много ме зарадва диагнозата на украински. Simple Smile
Оставям ви кафето, че искам ако имам възможност да поспя следобяд.
В момента пия детокс чай(жълти пакетчета) на Туинингс.
Ма ко, стискам те от сега.

# 589
  • София
Привет, момичета!
Пускам палчетата, оставям само едно за МА КО. И аз приемам новините като благоприятни.

Днес почитаме Св. Екатерина.
Пожелавам на внучката на баба МАРУЛЕТА Катрин щастливо детство, а на моята тийнейджърка Катерина да бъде все такава умна, креативна, усмихната. Да са ни живи и здрави! HeartHeart

# 590
Честит имен ден и от мен на внучките на Фло и Марлетка. Да се гореете с тях!

# 591
  • София
И не се чудете, защо не съм сложила почерпка. Вместо да трупаме захари и холестерол, ви черпя с една много вълнуваща песен. ( винаги търкулвам по някоя сълзичка, когато я слушам). Хайде сложете ръце на тънка талия, ( на буква Ф) и да друснем едно хорце, та да свалим по някое килце. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 592
  • при късмета
Да са живи и здрави именничките, весели и щастливи!

# 593
Честито на именичките! Flowers Hibiscus Да са здрави!

Моята кръщелница също празнува днес! Kissing Heart

Ма ко - не е приятно и твоето изследване, ама ще мине. Важното е след него и имаш моите стиснати палци!

# 594
Живи и здрави да са Катерина и Катрин и всичко около тях. Взимам от всички кафета.Изпилажсъм две едното в 2:30 второто в 5 отметнала съм задачи които отлагам вече седмица. Снощи легнах в 20:00 и затова още съм сеежарка.
Смърфиетка продължаваме с палчетата. И аз не искам сняг, защото това се равнява на бедствено положение при липса на почистваща техника.Отделно в града се е стопил, при нас в квартала още седмица си стои, а за селата изобщо няма да коментирам.Спират всякакъв вид транспорт.
Сняг в планината да и във Карлово и горе в полите на Витоша наистина е било приятно когато има сняг.
ма ко какъв урок има шефа? Извън училище ли?

# 595
Едно от хубавите неща тук е, че сняг не може да ги изненада.

Това беше като излязох от изследването, а продължи да вали след това. В целия град бяха разположили камиони с пясък и почистваща техника. До нас вече бяха почистили и тротоарите.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 15:36 от Смърфиетка

# 596
Готово, изиграх го хорцето!
  Да са живи,здрави и благословени Катетата!И вие и вашите близки , да сте закриляни от пазителката на здравето , Св.Екатерина!
   Момичета,стиснати палци и от мен, докогато е нужно!
  Утре ще си имаме бебче у дома! БОже,толкова се вълнувам!!!
 Днес ходих и поръчах много красива питка, на синът една приятелка ще направи торта в розово. Ще украся мъничко, като се приберат мама и бебе да се изненадат,а и да е празнично. Никой няма да ходи от нас, иска само брат си, да помогне за носене на багажа.Разбрахме се,ще им приготвя нещо за обяд,ще имам предвид и вечерята и ще се качим да си ги видим вечерта.Дъщеря ми иска спокойно да се приберат,да запознаят бебе и куче,да се изкъпе,да си почине .
  Смърф , от чайовете аз много харесвам крем брюле и шампанското.
  СНЯГ - НЕ!!!!

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 15:34 от марулета

# 597
  • при късмета
Джейми, на уроци по математика го записах. Госпожата в у-ще я нямаше 2 седмици, откак се е върнала поне веднъж седмично има тех. проблем и нямат час, няма време за обяснения, пее нов след нов материал. По-доволен е от нея, отколкото миналогодишната, но не успява с всичко. А аз по алгебра помагам и елементарната геометрия, но с тази през която сега препускат не искам да се занимавам. Повече ще го объркам отколкото ще му помогна.
Смърфи, честита да е и племенницата ти.
марулета, да си идват утре, вкъщи е най-добре. Но си е вълнение, при това положително
Хорце ще тропкам после, че съм в центъра по улиците, ще ме гледат странно Joy

# 598
Ма ко - не ми е племенница, а кръщелница, ама едва ли щях да я обичам различно, ако ми беше и племенница. Kissing Heart

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 18:13 от Смърфиетка

# 599
Смърфи, честита да е и твоята кръщелница.
Снимката със сняг ме отрезви, че рано или късно студът идва и към нас.
Обаче на Марулетка съм сърдита. Какви са сега тези екзотики под формата на чай? Чувам ги за първи път, а искам да ги пробвам сега, веднага!

Общи условия

Активация на акаунт