Снощи пак имаше изпълнение в болницата,направо тези хора не знам кво правят. През деня естествено раждане и носят родилката в стаята на щерката, по 3 са.Обаче тя прокървява. Вземат я за операция,не знам точно какво и що, но до 18.00ч. Викат таткото да помогне да я свалят от носилката, и той решава да си остане в стаята. Щерката беше бясна. И тя и другото момиче помолили дежурната лекарка да се заеме и да излиза този от там. Междувремнно дозашиват родилката в стаята.Ей тва вече е върхът. Предполагам отдолу са я шили, не като операция.
След малко идва майката на родилката, която щяла да нощува в стаята. И моята откачи, и с право. Казала, че си събира багажа и бебето и си тръгва , това на Аврамов дом заприличало, при тази ковид обстановка. Стига до шефа , той се развикал и оправил нещата.Родилката и майка й в друга стая.Оказва се,че лелята на родилката била сестра в отделението и решила,че ще си позволи някакви неща. Аз ще пипадна от това безумство и простотия и наглотия, честно.
Иначе дъщеря ми е със супер впечатления,като изключим това малко недоразумение.

И аз много го харесвам. Особено с добавката към Катерина - Флоранс. Така ме увековечиха в Европейския съюз 

Да са здрави, креативни, обградени с любов!