Домакини 78/ Усмихни се, и светът ще се усмихне с теб

• 49 676
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Ееее, не се сърди де! Ще направим някога нещо по въпроса.Ако знаете каква красива питка съм поръчала за Кати утре,а жената,която я направи каза,че рядко така отведнъж й се получава толкова добре.Утре като наредя украсата ще ви я снимам.На майчето полека й тръгва кърма,което е супер.Два пъти вече си е яла само кърма.
   Снощи пак имаше изпълнение в болницата,направо тези хора не знам кво правят. През деня естествено раждане и носят родилката в стаята на щерката, по 3 са.Обаче тя прокървява. Вземат я за операция,не знам точно какво и що, но до 18.00ч. Викат таткото да помогне да я свалят от носилката, и той решава да си остане в стаята. Щерката беше бясна. И тя и другото момиче помолили дежурната лекарка да се заеме и да излиза този от там. Междувремнно дозашиват родилката в стаята.Ей тва вече е върхът. Предполагам отдолу са я шили, не като операция.
    След малко идва майката на родилката, която щяла да нощува в стаята. И моята откачи, и  с право. Казала, че си събира багажа и бебето и си тръгва , това на Аврамов дом заприличало, при тази ковид обстановка. Стига до шефа , той се развикал и оправил нещата.Родилката и майка й в друга стая.Оказва се,че лелята на родилката била сестра в отделението и решила,че ще си позволи някакви неща. Аз ще пипадна от това безумство и простотия и наглотия, честно.
    Иначе дъщеря ми е със супер впечатления,като изключим това малко недоразумение.

# 601
Мария, ще ти донеса чайчета украински, каквото си поискаш. Марулетка казва, че са мнооого хубави. Аз лично тези не съм ги опитвала, но снощи си взех една кутийка по мой вкус и после ще докладвам как е.

# 602
Задължително да докладваш, Смърфи, пък аз ще търся заместители по английските сайтове.
Марулетка, ето че раждането ще бъде запомнено и с други неща. Важното е, че всичко е минало и заминало, а и имаш още едно доказателство, че щерката е оправна.

# 603
Леле, Марулетка, е, те това вече е.... ами нямам думи! Честно, ако искам да ме изтрият, ама това са идиоти!
Това е абсолютно недопустимо, не-до-пус-ти-мо!   
Съжалявам, че момичето е прокървило. Какво ли не й е минало и на нея през главата, но такива неща не трябват да се случват в пандемия, просто не трябва....

Добре си решила да изненадаш щерката с украса и малко посрещане! Да има елемент на тържественост, но и тя е права - нека да се прибере, пооправи, изкъпе и нагласи. От тук нататък всичко ще е различно и за тях, и за вас. Но тя трябва да е спокойна и уверена, че се справя като майка.

# 604
Марулетка, честита радост! Здрава, кротка и спокойна да е бебка.

# 605
  • Германия
Честито на именичките на Марулетка, Фло и Смърфи.
Фло ме уцели в сърцето с този поздрав. Това ми най-любимата от всички най-любими песни. Ако бях родила момиче сигурно щеше да носи това име.
Сняг не искам и да чувам, при нас прогнозата беше, че утре ще завали, вчера се промени за петък, а днес нищо не казаха. Харесва ми много докато вали и си седя вътре на топло, но ако трябва да излизам или да карам кола не ми е кеф
Марулета, браво че подготвяш такова посрещане на внучката и щерката. И браво, че се съобразявате с нейните желания за изписването и прибирането в къщи. За случката в болницата нямам думи, но добре че твоето момиче явно е огън момиче и не си поплюва.

Лейди, при вас няма ли да има сняг да ни разкажеш Шоколадовия принц как се забавлява в снега

# 606
  • София
Благодаря ви момичета за поздравите към моята Кати Фло. Нека всички да сме живи и здрави.
МАРУЛЕТКА, да бяха извикали и другите двама бащи, да присъединят и някоя от родилките и да ударят един белот. Времето щеше да им мине неусетно. Joy
БАБО ЯКА, ще се надяваш на внучка с това име. Blush И аз много го харесвам. Особено с добавката към Катерина - Флоранс. Така ме увековечиха в Европейския съюз Stuck Out Tongue Winking Eye
Снегът го харесвам на картинка и в планината, ако в хижата бумка яко камина. Е и у дома през прозореца да го гледам ми харесва, но да излизам по заснежените и непочистени улици не ми е комфортно. Харесва ми да има сняг за празниците. После може и да се разтопи. Simple Smile
Започнахте ли да стягате подаръците? Пишете ли писма до Дядо Коледа? Ако искате два подаръка, пишете и до Дядо Мраз. Grinning
Хайде лека и спокойна нощ! Hug

# 607
  • София
Честито на имениците! 😍

Смърфи, радвам се, че си добре!

Ма ко, ще мине изследването, дано са добри резултатите!

# 608
  • Германия
Фло, ама и ти ли си именичка днес, да си жива и здрава и ти. Не ти знам истинското име, щото те нямам във ФБ. Я бързо всички които имат ФБ и не са ми приятели бързо да ми се сприятелят.
Аз моите подаръци за момчетата вече ги изпратих и те ги получиха и за имения им ден /празнуват на Стефанов ден/ и за Коледа и за Нова година. Само за рождените дни не съм, единият е в началото на декември, другият към края на януари, но са поръчани, чакам ги да дойдат при мен и ще ги препращам, че на синковеца подаръка е от Англия от сайт, който не доставя в Бг.
Аз за първа година в живота си нямам никакви желания за подаръци. Просто си имам всичко, нямам си само 2 неща но те са свързани с много средства и не може да ми се подарят, та за тях ще си работя и ще си ги самоподаря някой ден.

Вече да пускаме ли палците, аз за всеки случай още ги стискам всичко да е наред при Ма ко, Смърфи и башата на Валето. Ако пропускам някой да ме извинява, но и за него стискам палци

Лейдиииииии, дай ми една доза Шоколад

# 609
Добро утро. Бабче, още стискаме палците.
С подаръци се занимавам тези дни. Момчето е почти готово. Остава момичето.

# 610
Добро утро момичета-кокичета Kissing Heart

Сервирам моето любимо кафе - късо, черно - изстрелващо в космоса Laughing
Да честитя на патерица носителите на прекрасното име Катерина, Катрин /и производни/ Gift Heart Да са здрави, креативни, обградени с любов!
При нас от седмица говорят за студове /до -6/ и снегове, но явно са отишли на друго място Laughing а и -6 не си спомням да е имало Laughing
Иначе телефона ми показва снимки от преди 5г. по това време
Скрит текст:

Шоколада вчера стана на 4м. LaughingLaughingLaughing и по съвпадение му пристигна новата пратка с еленови рога, че бяхме купили един рог 14см, който вече е история....

С подаръците съм готова. Днес трябва да оправя менюто за РД на Дългун в събота - естествено си заръча мноооого шоколадова торта с ягоди и суши Laughing
За подарък ще получи слушалки /от баба си, че тя му взе едните Laughing / и колан diesel.....

# 611
  • София/Севлиево
Искам и аз чай Simple Smile Обожавам всякакви видове(без черен и плодов).Любимият ми е бял(едно време пред The Mall имаше коледен базар и от там си взех най-уникалният такъв,казваше се комбинация Жулиета и никъде не съм го срещала после).
Обожавам и сняг(нищо ,че съм родена в разгара на лятото),но едва ли ще имаме възможност тази година да му се радваме, особено в града (живеем на главния път за Габрово и него го чистят на 100%).
Честити да са вчерашните именнички.
Калинка,ти къде точно живееш,та имате сняг(сигурно си казвала,но не помня).При сестра ми в Лондон хич нямат ,пък и температурата там рядко пада под 10 градуса (2019-та я посрещнахме при тях на площад Трафалгар и бяхме доста тънко облечени,после като се прибрахме в София направо изпаднах в шок от минусовите температури).Ама пак казвам-снегът не го заменям за нищо...

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 17:36 от Елислава

# 612
  • Германия
Ели, каква сладка усмивка си ни подарила. Бонбонче сладко. До сега на другите снимки го гледах, че е много сериозен малък мъж. Да го нацелуваш яко от баба му Яка
Къде на главният път за Габрово живееш сега, може и да си казвала, ама нали ЕГН-то такова....

Лейди и Шоколадко Heart EyesKissing HeartHeartKissing Face

# 613
  • София
Ей, че хубав ден!
Сприятелих се с БАБА ЯКА и в темата ме посрещна усмихнатото личице на Росенчо.
Оказа се, че с БАБА ЯКА заедно ще празнуваме на Цветница. Супер! Hands Plus1
А бебчо ми се струва, че е много добричък. Мамо ЕЛИ, кажи права ли съм? Grinning
Гледам, че си говорите за чайчета. Аз тези дни редувам чай от смокинови листа и чай от дафинови листа. Харесват ми такива измишльотини. Изсушила съм и мента, та ще й дойде и на нея реда. Имам изсушени маточина и шипки. Докато ги изпием и зимата ще свърши. През лятото рядко се сещам за чай.
ЛЮСИ, и днес след обяд съм на тръстиката. Grinning МА КО ти е отговорила - това е кодирано и значи, че съм на работа. Grinning
Днес сготвих пиле с ориз по желание на гаджето и пилешка супичка. За десерт - плодове.

# 614
Ох бе - мамин златен бузан Kissing HeartKissing HeartKissing Heart Пу, пу, пу маймунчо Heart Eyes
Ели да му нацелуваш крачетата Kissing Heart
Живеем 400км на север от Лондон в West Yorkshire. Имаме сняг, понякога седмица LaughingLaughingLaughing

Общи условия

Активация на акаунт