Бях при професора. Сега няма да сравнявам нещата тук с тези в БГ, че ми стана много мъчно за нас си... Внимателен, изслуша всичко, разпита ме и т.н. Взе под внимание направените досега изследвания и назначи нови. В лабораторията към тяхната клиника ми взеха към половин литър кръв, без да се шегувам. Взеха ми кръв и от мидата на ухото, аз направо зяпнах. За някакво по-специално изследване. И други тестове направиха. Сега ще чакам резултите и според тях ще видя накъде и как ще се продължи. Той е специалист по едно. Ако не е при него проблемът, ще се продължи.
Вале, и аз ще те лопна с нещо по главата! ММ има много бенки и при него също се получава да има някоя пъпка до някоя бенка. Когато всичко се успокои с пъпката тоест мине възпалението, защото пъпката си е възпаление, ще се успокои и бенката.
Ма ко - при ковид също изписват кортикостероиди. Нищо чудно наистина и ти да си го минала. След поне 40 дни си направи тест за антитела. Ако имаш, това ще да е било.
Докато чакам за резултатите, ще направим още няколко часа за други доктори. Много ми е важно офталмолог за моя си проблем с очите и ендокринолог за ИР, че пак качвам килограми от въздуха.
)
От месец и половина пия витамини Алайв за коса, нокти и кожа и има ефект сякаш.