Домакини 78/ Усмихни се, и светът ще се усмихне с теб

• 49 667
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Привет, друзя!

Бях при професора. Сега няма да сравнявам нещата тук с тези в БГ, че ми стана много мъчно за нас си... Внимателен, изслуша всичко, разпита ме и т.н. Взе под внимание направените досега изследвания и назначи нови. В лабораторията към тяхната клиника ми взеха към половин литър кръв, без да се шегувам. Взеха ми кръв и от мидата на ухото, аз направо зяпнах. За някакво по-специално изследване. И други тестове направиха. Сега ще чакам резултите и според тях ще видя накъде и как ще се продължи. Той е специалист по едно. Ако не е при него проблемът, ще се продължи.

Вале, и аз ще те лопна с нещо по главата! ММ има много бенки и при него също се получава да има някоя пъпка до някоя бенка. Когато всичко се успокои с пъпката тоест мине възпалението, защото пъпката си е възпаление, ще се успокои и бенката.

Ма ко - при ковид също изписват кортикостероиди. Нищо чудно наистина и ти да си го минала. След поне 40 дни си направи тест за антитела. Ако имаш, това ще да е било.

Докато чакам за резултатите, ще направим още няколко часа за други доктори. Много ми е важно офталмолог за моя си проблем с очите и ендокринолог за ИР, че пак качвам килограми от въздуха.

# 76
Смърфи, пожелавам ти най- най- хубавите резултати. (Особено за кръвта от ушната мида Flushed )

# 77
  • София
Смърфи, всички резултати да са чудесни ти желая!
Това за ушната мида и мен ме озадачи.

Момичета, може би отстрани са странни страховете ми, но като видях гной от бенката... Направо се сковах.

# 78
Вале, разбирам те. Така е. Но ние сме тук, за да си дадем безпристрастното мнение по някой въпрос. А ако успеем и да те успокоим- още по- добре.

# 79
  • София
Успокоихте ме, да! Благодаря! ❤️
А и моя разум като проработи, мисли логично. Ама докато проработиииии, зор😁

# 80
  • гр.Варна
Вале, Вале... дишай. Иначе яхвам метлата и ида с тигана и аз.
Ма ко моята коса не падаше, но изтъня самият косъм и темето ми блесна Joy От месец и половина пия витамини Алайв за коса, нокти и кожа и има ефект сякаш.
Моите младежи са добре в Богота и най вече е хубаво, че бързо и свикна организма с надморската височина на града. Малко замяна беше вчера, но днес вече била добре. Почнали и посещенията на родата да види чудното българче:stuck_out_tongue_winking_eye:
Аз съм доста спокойна между другото. Мислех, че ще съм нервна, но всичко е наред. Щастливи са двамата, и това ми е достатъчно.

# 81
Здравейте прекрасници!
Напълнили сте темата с хубави новини Kissing Heart
Вале предполагам е пила вече вишновка Laughing

Пък за ушната мида - от там се взема периферна кръв, а не от пръста на ръката Laughing

Мен ме завъртя въртележката - обикалях магазини за дрехи за Дългун, че всичко що е от кръста на долу му е до глезените Laughing а обувки/маратонки са омалели.... Като се сложат и двуразовите разходки на малкото торпедо, което не може да върви спокойно - вече съм полузаспала LaughingLaughingLaughing

# 82
Ей ,Валке, кат зема една гьостерица!!!!
     Смърфи,стискам палци!От сърце!
  Лейди, ама ти не купува ли скоро дрехи на твоето момче?! Или те бяха от кръста нагоре? Моят снощи ми развиваше теории, че като вземе първа заплата ще си купи ново голямо бюро, че минават хоум офис от работа, а той работи на два монитора и един в нас-три. Ще си купи нови дрешки,маратонки...Тоя все едно ще вземе 3 хилки заплата. Вика, че малко му е тежичко и работа и учене- казах му, че винаги може да се върне при нас, половин ден, за доста по-малко пари, ама пък свободно време бол. Или да си стои с джобните и да не работи, колкото стигнат-толкова. ДА си избира. Аз съм му сърдита и той май се усети и сега се извива като "чръв" около мен.Ти вика кво ме накара да свърша днес? Нищо?А искаш ли нещо да свърша?Абе я марш!- като си виновен си по нисък от тревата, иначе не можеш му затвори устата.
   Плами, представи си сега на другите родители колко много им е кеф!!! Нека са щастливите младите, това е важно. Когато децата ни са добре,и ние сме добре.
    МАко, днес как си?
   Другите? Айде, елате на отчет!

# 83
Пък за ушната мида - от там се взема периферна кръв, а не от пръста на ръката Laughing

Ох, затова ли ми бодоха ушето три пъти, че първите два се дърпаше да пуска кръв. Joy Но жената веднага отиде до някаква машина и пусна кръвта там. И след три минути се върна с някакви резултати и ми показа първия, че кислородът в кръвта ми е много добре. Ама отдолу имаше още много други неща, ама не ги видях какви са.

Успех с дрехите на Кратун!

# 84
  • при късмета
То вече обяд, ама да сложа кафе

Смърфи, дано са добри всички резултати
Калинче, абе кажи му да не расте толкова бързо на младежа. Беше ми писнало с тези дрехи, шефа сменяше 3 размера за година. Малко се е кротнал, ама пак ще започне, голяма мъка е откак порасна.
марулета, не му се сърди на човека, опитва да носи няколко дини под една мишница, нека опита
Плами, мерси за конкретната марка, ще питам личната
Замислихте ме с тази коса, дано не се случи, че не си я давам
Добре съм днес. Обаче като минат другите болежки и както винаги започвам да усещам кокалите. Боят ме кръста, рамото и врата. Последното ужасно. Докато не се оправя напълно и масаж не е препоръчителен, та ще си ходя на една страна. Болничния на мъжа ми може да се издаде вече, остана с грешните дати да не се разправям с бездарници и късно следобяд, като се разредят хората при личната ще отида да го взема и да ме види вместо утре сутрин. Тест за антитела със сигурност ще правя, макар да не знам за какво ще ми послужи, освен за информация

# 85
Добър ден и от мен!
Сядам на кафе, че от сутринта пак бях "в разход" Laughing Сестрата, която ми взема кръв каза, че вече тя ще черпи - установени са 3-те сигурни вени, които пускат от първо бодене без да се пукат LaughingLaughingLaughing Казх ѝ да ги опише в досието ми, че да не се чудят другите LaughingLaughingLaughing
От там минах през фризьорката, че ми прати смс, че вече започва работа /сменя тазобедрени стави/, поздравих я и записах часове за мен и майка за събота, от там отидох да си купя панталони за разходка на куче с много джобове, че направили големи намаления и се сдобих с още няколко ленени ризи Laughing
Тъкмо се прибрах и мм ми звъни - на 3км. от нас отворили LIDL.... Сега ще вземам Шоколада и отиваме да се разходим и открием къде баш е този магазин.

Марулета с дрехите на Дългун е меко казано сложно...... Скоро купувах всичко за училище, но панталоните са вече до кокалчетата и обувките му стягат.... Ризи купувах повече от месец, че то не беше избор на кройка, цвят.... Купува се всичко точно по размер към момента, обаче в следващия момент имаме проблем с размера Laughing
Браво на сина ти! За това се работи - да си купуваш каквото си искаш Stuck Out Tongue Winking Eye
Това се мъча да обясня и на Кратун - няма как да имаш много свободно време и да постигаш високите си цели. На мен баба едно време ми казваше - имаш 24часа - 8часа за работа, 8 часа за почивка, 8 часа за сън - можеш да си крадеш от почивката и съня, ама работата трябва да се свърши!
Смърфи ама си представи да ти бяха боли 3 пъти пръста Laughing
Мако Kissing Heart

Аз пък изобщо не се интересувам от изследванията си LaughingLaughingLaughing Определено има нещо нередно, щом всеки месец ми точат кръв. Обаче съм решила, че е техен проблем. Ако има нещо да се лекува - доктора ще каже. Иначе да си ме наблюдава щом му е интересно. Аз се чувствам добре и здрава Heart Eyes

# 86
  • при късмета
Аз пък изобщо не се интересувам от изследванията си LaughingLaughingLaughing Определено има нещо нередно, щом всеки месец ми точат кръв. Обаче съм решила, че е техен проблем. Ако има нещо да се лекува - доктора ще каже. Иначе да си ме наблюдава щом му е интересно. Аз се чувствам добре и здрава Heart Eyes
JoyJoyJoy ох, ни моа Joy Много ми хареса това, направо на челото си го лепвам и никакви подувания вече няма да са ми дерт и да се влача по доктори, само да приключа с това лечение. Направи ми деня Kissing Heart

# 87
Мако ама аз нямам оплаквания и болежки. Ходя си редовно на контролните прегледи. На последния преглед при лл се започна сагата с високото кръвно и кръвта. Каквото е казал съм го свършила. Каза - мери си кръвното 2 седмици, 2 пъти на ден и ми прати стойностите - мерих, пратих, а той ми изписа хапчета Laughing
Каза пий хапчето веднъж дневно и си мери кръвното пак. Пих, мерих, пратих му стойностите - каза всичко ти е наред, продължаваш с това хапче.
За кръвта каза - има стойности показващи възпаление - прави обстоен преглед вкл. на лимфни възли, прати ме на стоматолог и очен - нищо. Наблюдаваме. После тези показатели вече били в норма, ама нещо бъбречните не били Laughing Пак наблюдаваме.... Ами да си наблюдава щом иска LaughingLaughingLaughing аз се чувствам добре!
Сега чакам писмото за прегледа и при доктора дето следи рачо-осмокрачо. Аз нямам оплаквания, ама той иска да ме види Laughing Като искат да ме наблюдават - аз съм съгласна и нямам намерение да им преча Laughing
За мен е важно, че се чувствам добре Stuck Out Tongue Winking Eye

# 88
Лейди, голям свежар си!Ама не ти завиждам с дрехите и обувките, с този темп.По едно време, докато тренираше волейбол, и моят син растеше с три размера на година.Щом първо аз, а после ММ и зет почнаха да му износват маратонките.....От една година се поспря.

# 89
Смърфи, достатъчното количество кислород в кръвта е супер резултат за начало. Нека така и продължи.
Лейди, държиш под напрежение медицинския персонал, ама гледам и те задобряват зарад теб. Ето, вече знаят кои вени да бодат.
Марулетка, и моето момиче работи. За съжаление повече ѝ харесва работата, отколкото училището и това на мен не ми харесва. Губи основата за бъдещо кандидатстване, ама кой ще ме чуе....
Валето, ако още пие вишновка- да спре. Това не е лечение, а пиянство. Simple Smile
О, забравих да кажа, че вчера се махнаха конците (от ваденето на мъдреците) на щерката, а днес вече е и с поправени брекети. Доволни сме. После хапнахме в Хепи малко храна за душата и тук- там суши и нигири. Времето беше прекрасно.

Общи условия

Активация на акаунт