Домакини 78/ Усмихни се, и светът ще се усмихне с теб

• 49 678
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
За обувки не ми се говори..... Само мм и майка си намират нормално Laughing
На мен мнооого рядко и само някои модели ми стават тукашен №8/български 42/.... А как се намират №9 дамски обувки....трудно Laughing Добре поне, че маратонките/гуменките са унисекс Joy
Дългун пък е с много широк крак - до сега само една марка обувки сме намерили, която да има H номера/това е за ширина - нормалните са G, a за по-тесните ходила F/
От маратонките само адидас имат ширина.......
Нито той, нито аз можем да носим нормални, евтини гуменки - просто за да ни станат на ширина, трябва да са поне 2 номера по-големи и отпред остава 3 пръста празно LaughingLaughingLaughing

# 91
Мари, и при нас се получава нещо подобно.Само дето,и да седи в нас, пак няма да учи непрекъснато.Относно кандидатстване, той иска да учи нещо свързано с бизнес, логистика, икономика, мениджмънт.Вярвам,че все ще изкара за някое уни у нас.Иначе пък се учи на труд,финансова и трудова дисциплина, трупа опит в логистиката, учи се на работа в екип, да се съобразява с шеф и авторитет, да изпълнява заповеди и нареждания.Това в нашата фирма не се получава съвсем, щото си е наша.Той работи от 14 годишен.За съжаление, миналото лято заради здравословен проблем на баща ми , се наложи да го оставим да работи сам.Освен това, разработвахме още един обект, за зет ми ,но синът имаше ключова роля в това.Занимаваше се с доставки, плащания,редене на стоката,което е важно при нас, следи кога да дава заявки.Абе справи се перфектно.Имайки предвид ,че беше на 16.
    Но не е такава момина сълза чак.Аз имам доста оплаквания, акъла му лапешки, отговаря, дръвчи ми се, закъснява , послъгва ме.Оня ден така е нервира, ама толкова яко, че метнах една тава със зелени чушки по него!!!И ме пита " Абе ти добре ли си?"    Еми не съм. Аз, ако съм добре, няма да хвърля пълна тава с чушки по теб! И днес съм му обидена и ме държи много, направо като го видя само , искам да му шибна един.
   Оф, само докато ви го пиша и се ядосах.

# 92
Мария чудесни новини за девойката! Предполагам всичко е вече добре, а другото е лош спомен.
Марулета говори ми, говори ми..... Ако имаш още тави за хвърляне - аз имам обект към който да се насочат Laughing

# 93
А моята щерка казва, че ще учи при простолюдието в УНСС. Демек все ще влезе, щом тоя и оня учат там. Ще видим. Радвам ѝ се. Тоя опит съм сигурна, че ще ѝ се отплати рано или късно, но искам и да си учи прилежно. А тя като сподели някои изцепки на учителите и после добавя, че няма стимул. Живи и здрави да са ни и Господ да ги пази.

# 94
Мари, и при нас така.Но за съжаление,аз виждам,че повечето учители са демотивирани да влагат сърце и душа в работата си.Това влияе и на децата.Днес е водил страшен спор с учителката по немски,която просто не става.За някакво съчинение, на което той смята,че е неправилно ощетен.И по скалата за оценяване,наистина е така.Други деца с повече грешки имат по-високи оценки.Тя работи изключително по симпатия, а нашият не е от любимците.Освен това, той се готви за немска езикова диплома, с друг учител и смятам,че е добре по езика.
Очаквам  да ме привикат на среща.
Лейди , ама и на теб ли ти се ежи твоя?
 Дъщеря ми имаше вечерен час до края на 12ти клас.След нова година гаджето взе да преспива у нас , тя у тях.Той е с 4 години по-голям,вече си работеше,живееше самостоятелно.Обаче в  12.30 всичко живо се прибираше.Той се прибираше с нея.Тоя малкия , трябва с полиция да го издирвам . И той не е шамаросван, а вече мисля,че му е нужен един последен пердах ,да му държи влага до пенсия.Понякога е такова нагло парче, че ме избива на садизъм в мислите ми.Оф,дано социалните са заети с други неща и не четат тук,щото.......Ама кво, да го вземат, те да трошат нерви с него.

# 95
След нова година гаджето взе да преспива у нас , тя у тях.
А, не. За това не съм готова просто. Не си представям всяко едно гадже(докато е гадже) да преспива у нас.... Или щерката в чуждите къщи. Днес у едното гадже, а след месец у друго. Не, не и не. Друг тябва да е подхода, но за съжаление все още не съм го измислила.

# 96
Първо дете ли ти е? И аз така смятах.И се тръшках, и е тревожех.ММ каза, по-добре да са пред очите ни.
  За наше щастие гаЖето стана зет.

# 97
Марулетка, де така първото гадже да е и зет и при други, ама едва ли.
Пред очите с едно гадже, после с второ, трето и....до кога? Предпочитам да си пия сутрин кафето на спокойствие, вместо да гадая Иван или Петкан ще излезе от стаята.

# 98
Много си права.При нас почна ,гледахме филм,заспахме и той трябваше да ходи на работа за първа смяна в 4.30. Не ми се е мотал в краката. Идваше понякога за вечеря, после отиват на диско, после остават да спят у тях, щото е на центъра. Между другото, аз , докато не пия първото кафе сутрин, не мога да понасям никой около себе си. И като се прибраха от София с идеята да си живеят в Монтана, за кратко съжителствахме двете семейства.Зет ми знаеше, понеже и той става рано , че или трябва да се изнизал от кухнята преди мен, или да е след мен.
   Когато имахме мераци щерката да учи в Германия,те дадоха заявка,че отиват заедно , а  ММ започна да търси квартира там.После се разкандърдиса , остана в София, но пак заедно. Ние ударихме едно рамо за работа на момчето, взеха квартира и те така.Двамцата.Аз не мислех,че ще искат да сключат брак, те си живучкаха семейно,щеркинса учи и работи,зетя само работи.Докато не ни донесоха покана за сватба.НЕ знам дали й е първото гадже , май не.Но явно е решила ,че той ще е за дълго.ЗА мен нямаше значение дали ще имат брак или не, важно е да се разбират, обичат,подкрепят и вдъхновяват един друг. И в частност, много ми е важно моето дете да е щастливо!

# 99
И ти си права. Но на сегашната младеж не им пука много от мнението на възрастните. На едни познати им писна. Познатите са с деца от предни връзки. И те на няколко пъти правиха официални вечери за новите гаджета на децата- да се запознаят, да не са като чужди. В един момент им писна и казаха "Стига, запознавайте ни само с хора, с които имате по- сериозни намерения".

# 100
При нас не се очертава гадже да идва, камо ли да преспива - мм каза на Дългун, че ако си покани гадже в къщи, той ще я посрешне гол по боксерки LaughingLaughingLaughing а Дългун знае, че е способен на такива мурафети....

Бунака - Шоколад днес ме изуми. Тръгваме на разходка, не сме минали и километър и започна да скимти, да се дърпа... Прибрахме се. Влизаме в градината и чак тогава милото се изпишка.... Сега трябва да го уча, че и на разходка може Laughing
После вече облекчен започна да щурее, тича като с навита пружина, скача, превърта се, тича и......цоп в езерцето....

До сега такава случка не сме имали Joy

# 101
  • Германия
Лейди, с глас се смея на Шоколадчо, оправи ми настроението.
От няколко дни само ви чета, нещо не ми се пишеше, но заради сладкия Шоколад прописах.

Марулетка, много ми допада мисленето ти, може би защото се доближава до моето. Сина ти на колко беше, май е по-малък от моя. Моя син януари ще прави 19 и вече почва да влиза в пътя и да не се зъби толкова много.
Да не го хваля, ама май от 2 месеца не ми се е налагало да го играя рефер между ММ и него. Те понеже са по цял ден заедно, а аз съм далече и току единия ми се обади да се оплаква от другия и аз трябва да го играя умиротворител, но по-често набивам канчето и на двамата.

Смърфи, стискам палци да открият какъв е проблема и да го оправят пустите му немски докторя.

Ма ко, радвам се че се оправяш вече.

Още нещо щях да пиша, ама забравих какво. Отивам да спя, утре пак ще ви чета

# 102
Добро утро,

току що седнах с кафето, имам няколко писмени изпитвания да проверя и да си подготвя няколко файла за днес. От вторник минаваме в електронна среда за седмица.Големият син и той ще е тогава, та дружно тримата ще си учим както през март 2020 г. От седмица се оказа, че в различен от този час интернета у дома не е ок и не успява да зареди приложенията , вчера сменихме рутера и вече съм готова.
Смърфи стискам палци за останалите изследвания.
ма ко бързо възстановяване.
Ladybird_ хареса ли му банятана Шоколад? За дрехи и обувки не ми се говори, големият ходи сам да си купува, изобщо не се занимавам вече, то краката ме заболяват докато си избере, тази година давам пари и го пращам сам.За дребното засега каквото предложа облича, не знам ако и той започне толкова да капризничи как ще я караме.

# 103
Добро утро и благодаря за кафето. Картинката е точно като за нас- от днес и двамата са ДО.

# 104
  • при късмета
Добро утро!
Мерси за кафето!
Калинче, много е готин в езерото. Мъжа ми с обувките е като теб и е голяма мъка. Особено с работните. На всички големи номера металните бомбета са един размер, в което няма никакъв смисъл.
Още ми е смешно, "да ме наблюдава щом му е интересно" вика Joy
Смърфи, как върви?
марулета, Мария, вие тийнове не сте ли били? Я си припомнете. Ако ви се бях паднала аз, не знам какво щяхте да ме правите Joy
Бабче, да пишеш, да не се плескаме през клавиатурата
Докторката ме преслуша вчера и е много доволна. Каза ми "браво" като на малко дете, така се зарадва. Аз си усетих, че липсват хриповете, ама си допивам каквото е изписала, така каза. За косата каза, че изобщо не е при всички косопада и при мен изобщо не се знае ковид ли е било, но не вреди да си взема витамини.
Гушки на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт