Аз не смея да кажа правилно или неправилно е да се пият АБ. Ние и двамата пихме с мъжа ми, при различни лекари сме, бих казала доста добри и двамата. Но и ние боледувахме в началото, когато почти нищо не се знаеше за вируса. Страшно съм благодарна на моята лекарка, че веднага ми включи АБ, защото аз няма как да усетя, и наистина не усетих, кога нещата са се обърнали. АБ са нож с две остриета и риска след години света да се сблъска с резистентни бактерии е огромен. Но той е много преди Ковид, поради постоянното пиене на АБ за щяло и не щяло. Слава Богу имаме читава лекарка. Но и това е някак лично усещане. Аз преди години бях записала, децата при лекарката на Ма ко. Ми въобще не бях доволна, а ето - тя е.
Когато човек има доверие на лекаря си и това доверие е спечелено в годините, нещата са една идея по лесни.
Самолечение при хреми и прочие са напълно нормални. Но Ковид и самолечение е риск.
Джейми, умората е съвсем, съвсем нормална при Ковид и далеч не значи, че се влошаваш. Почти всичките ми познати я имаха като симптом. ММ също. С тая разлика, че той от ден на ден се чувстваше все по малко уморен и на 7 ден беше на пушка, а на 10 ден снимката му беше напълно чиста. А аз от ден на ден се чувствах по уморена.
Пиеш аспирин, нали?
Я кажете с какво да Мариновам агнешка плешка?
Не го приемай буквално. Още по- добре да е в другия смисъл.