Домакини 78/ Усмихни се, и светът ще се усмихне с теб

• 51 255
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • Германия
Аз съм много заспала, чак днес видях, че една от другарките в темата има ФБ страничка и се нагледах на красотите които твори. Отивам сега на всички да ви прочета подписитие, може да има още нещо скрито до сега от мен

Наспах се, пих кафе и сега се чудя какво ми се яде.

Марулетка, дано да не я боли много коляното, да почива, още малко остана

# 406
Добро утро, момичета! Бързам да сложа почерпка. Днес малкото ми момче става на 6 месеца. Кога мина това време?

Вале, много са хубави цветовете. Майсторка си ти!

Марулетка, как е щерката?

Баба Яка, златни ръце има тази наша другарка. Какви красоти твори! Heart

Ма ко, и аз ходя с шапка зимата. Последните няколко пъти излезнах без и ми замръзна главата. Аз съм с мигрена и шапката ми е задължителна.

Ели, как са момчетата? Много ми е интересно забелязваш ли ревност от баткото към бебчо?

# 407
Добро утро!
Стади жив и здрав да е младежа.
Днес съм с най - странната програма имам 1, 3, 5,6, 7 час та между часовете успявам и домашни да проверявам.
Хубав ден!

# 408
  • Германия
Добро утро.

Стади, честита половин годинка на малкия юнак.
А нашата другарка наистина има златни ръце.

Ели, снимката на малкия с инжекциите ти е супер.

# 409
  • София
Стади, да е жив и здрав малкият юнак!

Снощи сложихме втора доза ваксина на Мими. Днес е доста уморена. Нормално. Добре, че са онлайн.

Ама за коя съфорумка говорите, дайте и аз да видя!

# 410
  • Германия
Вале, виж подписа на Ангелчето.
С коя ваксина е Мими.
Аз утре ще слагам първата игла и ми е доста притеснено, защото по принцип съм умерен антиваксър - така да го кажем, но съм убедена, че трябва да го направя.

# 411
  • София
Аа, на Ангелчето нещата ги следя аз. ❤️

С Пфайзер сме и тримата вкъщи. Пи един Нурофен Мими и сега е добре. Аз бях парцал и след двете дози. Без температура, но адски изморена. По един ден и после все едно нищо. Съвсем нормална реакция е, но е неприятно.
Само Бубка остана чистокръвна у нас😁😁😁.

# 412
Добро утро!
Стади честита радост! Да расте здрав и палав Kissing Heart
Ели разкошен Бузан си имаш Heart Eyes
БаЯ ние сме 4-ма ваксинирани от различни възрасти - не сме имали никакви неразположения. 3-та са с Пфайзер, а аз с АЗ.
Мако за снуд мислила ли си?
Марулета как е днес дъщерята?
Вале разкошни цветове си избрала!
Сутринта намерих моя мъник да спи на дивана, в/у одеалото ми.... Явно вечер, без контрол, се нарушават разпоредбите...

# 413
  • София
Ох, сладък Шоколадчо!
Баба Яла, аз пак да кажа, че неразположението след ваксина, каквато и да е, си е съвсем в реда на нещата. Да не те плаши.
Ето, Мими пи един Нурофен и сега е пушка.

# 414
  • Германия
Ох, Шоколадчо, как сладко си спи на дивана. Аз и на двете си кучета им давах да се качват по диваните, а даже си спях с тях, ама те бяха принцеси. Иначе одобрявам да има ред и кучето да го знае.
Вале, аз го знам това, по скоро ме притеснява да не се отключат някакви заболявания за които не  знам, че ги имам. Ако е ден-два неразположението ще го изтърпя, няма проблем.
Ще видим, в петък ако се събудя, значи ще ме бъде.
Само се надявам, че няма да стане нещо и да се провали ваксинацията ми, че съм го решила и чакам термин за моята си ваксина от началото на май месец

# 415
Привет, другарки! Бях на УНГ, изпраща ме на ямр. Записах час за следващата седмица.

Стади, да е честита половин годинката на бебе Марти! Права си, времето си лети.

Марулетка - как е щерката?

Джейми, ама ти вече започна и работа ли? Как си?

Баба Яка - То и от самия вирус хората отключват какво ли не. Много сложна машина е човешкият организъм и никой не знае къде са бъговете. Изобщо ситуацията с този вирус е отвратителна.

Калинка - радвай се, че пътуванията не са много-много разрешени, че отдавна да съм се метнала на самолета и да го мачкам, мачкам, мааачкам тоз Шоколад.

Ели - много сладък е Росен! Пу-пу!

Скрит текст:
И ние сме с Пфайзер. И след двете дози за по ден бяхме уморени, а аз след втората имах лека температура, ама с един нурофен всичко се оправи. Нищо кой знае какво не беше. Баща ми и вуйчо ми са с две дози на АЗ и нищо не разбраха, а майка с една АЗ и една Пфайзер - и тя освен болка в рамото за ден-два, друго й нямаше. Сестра ми е също с Пфайзер - само лека умора и болка в рамото след първата доза.

Днес излязох без шапка (аз хич не обичам шапки), ами добре, че имах качулка на якето. Хем мм ме закара с колата до болницата, а навръщане бях с убър, ама си беше доста студено.

# 416
Шоколада е доста.... активен Laughing Ние не сме свикнали с това при големите кучета. Тича постоянно, скача, катери се.... Големите обитаваха пода, а този го намираш на неочаквани места.... При нас втория етаж /спалните/ е забранена територия за кучета.

# 417
Надявам се, че има почерпка и за мен. Да е честит 6- месечният бебок и да е кротък и послушен.
Аз и ММ сме с Янсен. Никакви странични реакции.
Шоколадко колко кротко си спинка. Само за мачкане е.
Шапка почти не свалям от главата.
Смърфи, искрено пожелавам най- най- добрите резултати другата седмица.

# 418
Благодаря ви за загрижеността!!! Щерката е добре,от падането само малко я боли коляното,като натъртено.Бабината букла е поне 3,100 кг, ама й е тясно и док не я измерил точно.Плацента,вода,пъпна връв ,всичко е ок.Казал е,че ако устиска до края на 9я може и 3500 да стане.На което моята щерка се облещила  и питала кой ще ражда това бебе?!
   Тя е доста активна - все ходи по задачи някакви,направила си е списък и си действа сама по него, домакинства си, ,шофира. Не дава някой да й върши работата/аз бях същата като бременна и като родих/.
    Смърфи, стискам палци всичко да е на ред.
  Стади,честита 6та месечинка!
  Джейми, по какво преподаваш?Аз разбрах , че си учител,но по какво не помня.
   Искам да видя на Ангелчето страницата, макар че само на Валето фейса като гледам и осъзнавам колко не бе бива в творенето на красоти.
   Вале, цветовете за одеалото са супер,много любими.Темата на сватбата на дъщеря ми беше пепел от рози,сега и на бебка повечето неща са в тези нюанси.
   Шоколад, аххх,Шоколад!!!!!

# 419
  • Германия
.....................
Баба Яка - То и от самия вирус хората отключват какво ли не. Много сложна машина е човешкият организъм и никой не знае къде са бъговете. Изобщо ситуацията с този вирус е отвратителна.

................
Съгласна съм и точно затова се самонавих за ваксината. Като гледам последните 2-3 боледувания как ми се отразяват на белия дроб, съм сигурна че ако лепна короната няма да прескоча трапа.
Спирам с тази тема, в петък ще видим ще мрънкам ли или ще се радвам Close

Марулета, много се радвам на дъщеря ти. Като гледам без проблем бебка ще си изчака термина.
Стискам палци да е леко раждането.

Забравих да кажа че и на мен много ми харесват цветовете, които Валето е избрала за одеялото. На мен ще ми останат от различни цветове прежди, като свърша с плетките и ще си спретна и аз едно одеялце да ми топли

Общи условия

Активация на акаунт