Коледни календари 2

• 65 158
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Ако искате от сърце да се посмеете, вижте в YouTube 2021 календара на Chanel .... Мислех си, че най-трагичният календар е този с James Bond тематика, но ако го сравним с този на Chanel .... e повече от невероятен ...

# 151
  • Бургас
Аз чакам утре да видя какво ще бъде голямото намаление в Дъглас и дали няма да е само много шум за нищо...
И ако нищо не си харесам,ще взема коледния на Ейвън,много е симпатичен.
Още от студентка имам гривничка,която изглежда от същия материал,а не е мръднала.Иначе медни бижута с покритие за 2-3 дни започват да ми цапат кожата.
Ще мина и през ДМ да видя какво предлагат в момента...На Тренд от ъп изглежда нелош за парите си календарът...

# 152
Ако познавате някой, който се лакира сам, горещо препоръчвам календара на Essie, може да се купи от Германия с доставка GGBG.

Аз имам този от миналата година и се преродих с тях. Тази година съм с 4 календара, затова пропускам този, който е страхотен подарък.

https://www.rossmann.de/de/make-up-essie-adventskalender-2021/p/4056048008139

# 153
В нашия град няма коледни календари с чорапи в Била Sad много са яки, ама…

# 154
Кой бихте препоръчали от коледните календари на Дъглас. Исках да взема на приятелка на Ритуалс, но е изчерпан, и търся друг вариант.

# 155
  • Бургас
Казвате,че GGBG са коректни,нали?
На мен ми е странно да платя календара и да пратя до адрес в Германия...Всичко се случва,няма застраховка,няма нищо.
И аз не знам.

# 156
Казвате,че GGBG са коректни,нали?
На мен ми е странно да платя календара и да пратя до адрес в Германия...Всичко се случва,няма застраховка,няма нищо.
И аз не знам.

Куриерите в чужбина са коректни. Стигне ли до офис на GGBG, което вие виждате и получавате имейл, както, че е доставено от чуждестранния куриер до адресът, който сте посочили (в случая този на GGBG) така и от GGBG, че пратката Ви е получена в офис, заедно със снимка на пакета.

Имат близо половин милион доставки от цял свят, така че няма място за притеснение.
Предпочитам да "рискувам", като този риск е минимален, отколкото да плащам надценките на коя да е стока тук.

# 157
  • Бургас
❤️❤️❤️
Еее,тогава смело мога и от Англия,и от къде ли не да си поръчвам.
Благодаря!

# 158
❤️❤️❤️
Еее,тогава смело мога и от Англия,и от къде ли не да си поръчвам.
Благодаря!

Няма за какво. В различни държави, такава услуга няма. Поне в това тук сме привилегировани.

# 159
Кой бихте препоръчали от коледните календари на Дъглас. Исках да взема на приятелка на Ритуалс, но е изчерпан, и търся друг вариант.

Аз всяка година си вземам лимитирания на Дъглас. Миналата и тази успях да се доредя и с Ритуалс. В Дъглас свършва много бързо, но във Варна на морска гара в магазина миналата година го имаше целия декември месец.

# 160
Ако познавате някой, който се лакира сам, горещо препоръчвам календара на Essie, може да се купи от Германия с доставка GGBG.

Аз имам този от миналата година и се преродих с тях. Тази година съм с 4 календара, затова пропускам този, който е страхотен подарък.

https://www.rossmann.de/de/make-up-essie-adventskalender-2021/p/4056048008139

Аз се лакирам сама!
Иииии най-сетне ми пристигна календара на look fantastic! Blush
В очакване съм и на този на ELLE и то с GGBG!
Вече за трети път ползвам техните услуги и съм нямала проблеми с тях!

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 15:29 от Pink Dress

# 161
Днес в Дъглас има 20 % намаление на всичко.
Купих коледни календари за дъщерите ми.

Мисля, че само дне и утре е това намаление.

# 162
Да, само днес и утре е.

# 163
Аз всяка година си вземам лимитирания на Дъглас. Миналата и тази успях да се доредя и с Ритуалс. В Дъглас свършва много бързо, но във Варна на морска гара в магазина миналата година го имаше целия декември месец.

Ще погледна тогава там, от Варна съм. Дано имам късмет.

# 164
Коледният календар на Еси май го имаше в нотино или makeup.
https://makeup.bg/product/546960/

Общи условия

Активация на акаунт