Коледни календари 2

• 65 160
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
Коледният календар на Еси май го имаше в нотино или makeup.
https://makeup.bg/product/546960/

Този е миналогодишният и аз имам него Simple Smile

# 166
Празни коледни календари в новата брошура на Лидл - снимани са три вида и са по 12,99.
На 20-та страница, от понеделник 15.11 (ако някой се интересува - имайте предвид, че в Лидл този тип продукти понякога изчезват доста бързо).
https://www.lidl.bg/bg/broshura/15-11-21-11/view/flyer/page/20

# 167
Празни коледни календари съм виждала по немските магазини, например този до метростанция Сердика (миналата година).
Иначе констатирах, че имам доста недокоснати въобще продукти от миналогодишния календар на Тренд ит ъп, та реших да не вземам тазгодишния.
Загледах обаче куфарчето на Ести Лодер (макар да не е точно "календар", но...). В магазина на марката знае ли някой на каква цена е (физическия магазин)?

# 168
Загледах обаче куфарчето на Ести Лодер (макар да не е точно "календар", но...). В магазина на марката знае ли някой на каква цена е (физическия магазин)?

И в Дъглас и в онлайн магазина на Делириум е 295лв. това куфарче. Във физически магазин на бранда (ако изобщо го имат) едва ли ще е по-малко. Единственият начин, да се сдобиете с него на нормална цена и да се възползвате от този "подарък" на бранда, е да го вземете онлайн от Щатите от онлайн магазина на марката.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 15:38 от vanya.pavlova

# 169
# 170
Календара на Feel Unique първоначално беше 119 британски лири, но сега е на 99 лири, но ако е поръчан с адрес до Англия.
А ако доставката е извън пределите на земите на Кралицата Майка, то цената бе 136 лири, а сега 113 лири.

# 171
  • Бургас
Куфарче на Estee Lauder съм си купувала веднъж.Чак прекрасни не са грим продуктите,поне сенките и спиралата не са.
Иначе червилата,бялата козметика и парфюмите са хубави.

На колко се продава в Щатите?

# 172
И аз, преди няколко години. Червилата бяха малко мекички, поне едно счупих, помня. Иначе хубави продукти.

# 173
  • София
Много се изкушавам от амазонския календар. Дебна от над месец и днес за пръв път е леко намален (с 11%)
https://www.amazon.de/gp/product/B09967WV1K/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1

# 174
Гледах този амазонския, ама Нивея, Тафт, Себа мед и Дав ... нещо не им е мястото там!

# 175
  • София
Гледах този амазонския, ама Нивея, Тафт, Себа мед и Дав ... нещо не им е мястото там!
Според мен Elemis, Foreo, This works и Babor компенсират. Стойността на продуктите е около два пъти тази на календара. Аз бих ползвала 23 от 24-те неща.

# 176
  • Бургас
И аз, преди няколко години. Червилата бяха малко мекички, поне едно счупих, помня. Иначе хубави продукти.
И на мен единственият използваем цвят ми се счупи.
Едното ми идваше много светло,другото много червено...
Сега са хубави и носими цветовете.
Ама 200+ лв...си е доста.

# 177
  • Бургас
Здравейте!
В България виждали ли сте от календарите на мейбълин?

Някой с поръчка от този сайт flaconi.de - мислех за календара на есенс, но вече не е наличен. Дали има шанс да заредят?

# 178
  • Бургас
Уффф,няма го на Есенс,изчерпан е.

Аз обаче много харесах календара на Лореал,докато се тутках за календара на Есенс...

# 179

На колко се продава в Щатите?

Хитовите продукти, за мен, на Estee Lauder са Double Wear фон дьо тена и серията Night repair.

Иначе, куфарчето поотделно не се продава и в Щатите. Ако си вземете продукти за 45 долара на Estee Lauder, може да си го купите куфарчето за 75 долара. Така се продава всяка година....
И затова, не съветвам никой да не си го взема от тук. Зареждат си магазина с продукти от там, взимат куфарчета и ги продават със сериозна надценка. Пратки от Щатите сме получавали и ние, съответно разходите ги знаем. Тъй като тук, куфарчето не го продават с допълнителни продукти, смятаме куфарчето само по себе си: 75 долара, с каквито и да е такси, с какъвто и да е шипинг, не е нормално да скочи до 295 лв. Та дори и до 236 с намалението на Дъглас, което винаги е било 20%, един път май имаше 25% и това беше.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 09:39 от vanya.pavlova

Общи условия

Активация на акаунт