Коледни календари 2

• 65 400
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
И предни години ли са били с коледни аромати нещата на Балея? Аз за сефте отварям този календар, и много се кефя на ароматите Simple Smile

Да, техните календари са с коледни и лимитирани аромати. Уви, после ако нещо си харесате, няма откъде да го купите, дори на редовна цена.

# 421
Да дам отчет, че в коледния календар на Дъглас, който подарих на дъщеря ми за Коледа, липсваха четири продукта. /розов календар/
На другата ми дъщеря нищо не липсваше. /червен календар/

Много тъпо така...
Предполагам, че няма смисъл да им пиша.

# 422
Да дам отчет, че в коледния календар на Дъглас, който подарих на дъщеря ми за Коледа, липсваха четири продукта. /розов календар/
На другата ми дъщеря нищо не липсваше. /червен календар/

Много тъпо така...
Предполагам, че няма смисъл да им пиша.
Със сигурност им пишете! Не може да няма смисъл. Трябва да поправят нещата.

# 423
И според мен от магазина трябва да ви обезщетят. Отговорността е тяхна, щом продават дефектен продукт.

# 424
Най-много ваучер за отстъпка да дадат на дамата, както на мен преди години, 5% и толкова. Отговорът за липсващите продукти едва ли се е променил от: "Идват пакетирани при нас, нямаме представа на какво се дължат липсите".

# 425
Ами, същото може да каже и един хранителен магазин, който продава празни опаковки, но пак си е за жалба. Платен е пълният продукт, а не дефектен - рискът за дефекта се поема от продавача, не от купувача.

# 426
Ами, същото може да каже и един хранителен магазин, който продава празни опаковки, но пак си е за жалба. Платен е пълният продукт, а не дефектен - рискът за дефекта се поема от продавача, не от купувача.

Уви, тук е така. Затова от нашите магазини, най-добре календарите да се отварят на място.
Това е единственият доказуем начин за дефектна (в случая липсваща) стока.

# 427
Според мен трябва да се пробва. Най-добре с гневно писмо и ревюта, в които се пише за проблема.
От Метро веднъж ми върнаха надплатени 30 лева, които видях на бележка от преди няколко месеца.

# 428
Писах на Дъглас за липсващите продукти в календара. Ще видим какво ще ми отговорят...
Продуктите, които липсваха бяха по-обемни - маска за сън, ръкавица за пилинг, гъбичка за почистване на грим за многократна употреба, огледалце.

# 429
Определено трябва да се пробва, но да не се възлагат надежди. Аз бях супер разочарована тогава от тях.

Успех!

# 430
Отворени ли бяха прозорчетата, или затворени, а вътре нямаше нищо ?

# 431
Отворени ли бяха прозорчетата, или затворени, а вътре нямаше нищо ?

Затворени бяха и вътре нямаше нищо.

# 432
То мина времето, ама ето един календар 😀
https://www.obuvki.bg/koleden-kalendar-jack-jones-jacchristmas-1 … W0M0eNPR4AOdTs4B0

# 433
  • София
Еййй 126 лв. за чорапи не бих дала 😁🙈

# 434
Един за отброяване на дните от Коледа до НГ (и на него му мина моментът): https://makeup.bg/product/607873/

Общи условия

Активация на акаунт