Коледни календари 2

• 65 332
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, има ли хубав коледен календар за 10годишна млада госпожица, чийто интереси не са вече толкова чисто по детски?
И аз търся такива за млади госпожици. Но не съм попаднала досега. Миналата година им взех едни хубавки на Revolution. Но сега търся други. Моят също беше на тази марка.
Може ли да споделите повече за миналогодишните? За каква възраст са подходящи и какво беше съдържението?
Момичета, с Ритуалс как стои въпросът с доставката?

# 496
  • софия
Когато имах млада госпожица съм купувала календар с гривна тип Пандора, календар с неща за косата - фибички, ластици и други подобни, календар с предмети от любим сериал (Приятели).

# 497
Единият беше ето този https://www.pinkpanda.bg/produkt/mad-beauty-pom-pom-advent-calender-314_238 - другите не ги виждам. Имаше още 2 подобни, с Мини маус и с Дисни принцесите. Моят беше с козметика - четки, сенки, гримове. Но и трите ги хванах само с по 12 продукта. Другите бяха свършили.

Когато имах млада госпожица съм купувала календар с гривна тип Пандора, календар с неща за косата - фибички, ластици и други подобни, календар с предмети от любим сериал (Приятели).
да, но откъде ги купуваше? Аз такива сега не намирам.

# 498
# 499
В Синсей миналата година имаше три евтини календара с бижута, както и два детски.

# 500
Календар със свещи съм виждала на Yankee Candle май в Нотино.

# 501
Календар със свещи съм виждала на Yankee Candle май в Нотино.
Хубави ли са свещите? Не ги знам.

# 502
Доста известна марка съм, купувала съм техни неща и ги харесвам, но не съм и много запалена по свещи, така че не мога да кажа дали са достатъчно добри.

Yankee Candle
Christmas Collection Advent Book

# 503
Цитат
Може ли да споделите повече за миналогодишните? За каква възраст са подходящи и какво беше съдържението?
Днес поръчах от Германия чрез GGBG, ще споделя за колко време е пристигнало

# 504
КОЛЕДЕН КАЛЕНДАР
СЪС ЗДРАВОСЛОВНИ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ на предпродажба

https://www.healthylicious.bg/product/advent-calendar-2022/
Благодаря за споделеното, вече поръчах.

# 505
Цитат
Днес поръчах от Германия чрез GGBG, ще споделя за колко време е пристигнало
Чудя се за средния за 100€, но заслужава ли си всъщност? От сайта на Ритуалс ли поръчахте? С адрес до Германия на ггбг?

# 506
В Зелен са пуснали коледен календар с чайове.

# 507
Миналата година си взех календар с чайове на ДМ, беше просто кутия с 24 различни пакетчета чай, хубаво бюджетно решение беше, тази година се надявам пак да имат.

# 508
  • софия
Миналата година си взех календар с чайове на ДМ, беше просто кутия с 24 различни пакетчета чай, хубаво бюджетно решение беше, тази година се надявам пак да имат.
Вероятно ще има. Преди 2 години го открих, миналата имаше. Оттогава вече е задължителна част от адвентите.

# 509
Цитат
Чудя се за средния за 100€, но заслужава ли си всъщност? От сайта на Ритуалс ли поръчахте? С адрес до Германия на ггбг?

Аз взех най-евтиния - 69€. За първи път поръчвам, миналата година една приятелка беше доволна. Да, от сайта на ритуалс, до немския адрес на GGBG, като самия календар се плаща с карта, пък доставката когато ще го взема в българия

Общи условия

Активация на акаунт