Коледни календари 2

• 65 405
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Мисля си ако тая година "Ести Лаудер" имат блокбастър, да взема него. Миналата година никакъв календар не взех, че имах много неща, сега вече съм ги поизразходила и имам желание за нови покупки. А тях ги харесвам.
Лоре, това оня червен куфар ли беше? Помня, че след Нова година го имаше на - 30% или нещо такова в Дъглас и много му се чудех. Тази година съм му навита, ако се появи пак.

# 571
Много календари в Lookfantastic, могат да се поръчат с превозвач, макар да излиза малко солено.

Слагам няколко снимки, има и други.

P.S. Извинявам се за поредните постове.

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 20:18 от Melusine

# 572
Мисля си ако тая година "Ести Лаудер" имат блокбастър, да взема него. Миналата година никакъв календар не взех, че имах много неща, сега вече съм ги поизразходила и имам желание за нови покупки. А тях ги харесвам.
Лоре, това оня червен куфар ли беше? Помня, че след Нова година го имаше на - 30% или нещо такова в Дъглас и много му се чудех. Тази година съм му навита, ако се появи пак.
Да, него имам предвид.

# 573
Понеже не съм търсила. Има ли подобни, но с парфюми ?

# 574
The Perfume Shop миналата година са имали такъв, тази година също ще има, но още не са го пуснали.
Това е от миналата година:

Carolina Herrera Good Girl EDP 7ml or Carolina Herrera Very Good Girl EDP 7ml
Classic Travalo refill spray
DKNY Be Delicious EDP 7ml
Estée Lauder Beautiful Belle EDP 4ml
Estée Lauder Beautiful Magnolia EDP 4ml
Hugo Boss Boss Bottled EDT 5ml
Jean Paul Gaultier La Belle EDP 6ml
Jean Paul Gaultier Le Male EDT 7ml
Jean Paul Gaultier Scandal for Him EDT 10ml
Jean Paul Gaultier So Scandal! EDP 6ml
Marc Jacobs Daisy EDT 4ml
Moschino Toy 2 Bubblegum EDT 5ml
Moschino ToyBoy EDP 5ml
Paco Rabanne 1 Million EDT 5ml
Paco Rabanne 1 Million Parfum 5ml
Paco Rabanne Invictus Victory EDP Extreme 5ml
Paco Rabanne Lady Million EDP 5ml
Paco Rabanne Olympéa Blossom EDP 6ml
Paco Rabanne Phantom EDT 5ml
Ralph Lauren Ralph’s Club EDP 4ml
Tommy Hilfiger Impact Intense EDP 4ml
Versace Dylan Blue EDT 5ml
Versace Dylan Turquoise EDT 5ml
Versace Eros EDT 5ml
The Perfume Shop discount voucher

# 575
Току що си избрах подарък за рд,който е точно преди коледа.Благодаря ти Melusine ,даже не знаех че има такава красота 😍.Кожата ми е смесен тип и от години съм с една и съща козметика за тяло,лице и коса,не обичам експерименти и рядко да не кажа почти никога не пробвам нещо ново.От календарите харесах този за чайовете,за чорапите и евентуално детски за пет годишен,нещо а колички ще е супер.Ще добавя и тукашния здравословен който пуснахте преди няколко страници,ще следя и за този с парфюмите 😍

# 576
Къде има календар с чорапи. Аз миналата година не можах да се доредя в Била до такъв.
Този с парфюмите как се поръчва?

# 577
От обувки взех миналогодишния,тази година май още не са ги пуснали.Ще чакам и аз черен петък сега само набелязвам.Този с парфюмите е разкошен,не знам как не съм се сетила и не съм търсила до сега такъв 😊

# 578
  • Бургас
Този с парфюмите е чудесен,има няколко мои любими аромата,другите с удоволствие бих пробвала.
И може да е подарък и за двойка,мъжки аромати също има.
Красота.
Бутилчетата ще са приказни,ако са се постарали да ги направят в мини размер.

# 579
  • софия
И аз избрах парфюмния. Дано има и тази година.
В английския Амазон има някакви, но този на Melusine повече ми харесва.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 08:05 от zvаnchе

# 580
Melusine, много ти благодаря Simple Smileмисля, че има кого да зарадвам с такъв Simple Smile.

# 581
  • София
Пишете, ако го видите парфюмния някъде и на мен ми хареса много.

# 582
Ще следя кога ще се появи и ще пиша тук с подробности.

# 583
Харесвам ги тези календари ,но се чудя дали да си купя ,понеже ми се струва че пробутвам в тях по евтини и стари неща...

# 584
Леле, този с парфюмите вярно е страхотен. Как стои въпросът с доставките от този сайт?

Общи условия

Активация на акаунт