Обсъждане на имотни обяви-25

• 38 472
  • 769
  •   1
Отговори
# 690
Едното е ергенска квартира за много слаб човек, като гледам тая ъглова душ-кабина 🤣И да е ранобуден, сутрин да изрива снега пред гаражите. Другия в модерната "китайска стена" ми харесва, по-голям е, друго май инфо няма, изборът ще е на принцип външен вид (много добър)

# 691
  • София
Обърках се тук съм копирала за втори път своя пост за наема. извинявам се, но не ми дава да го изтрия.

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 14:46 от Cuckoo

# 692
Колко квадрата е тази гарсониера.

# 693
  • София
Колко квадрата е тази гарсониера.
Обърках се и копирах за втори път поста си от предната страница. Съжалявам.

# 694
Този апартамент ме озадачава. 2 спални, дневна, самостоятелна кухня и отделно трапезация. Всичко 92кв и отделно още има два балкона с общо 20кв площ и за капак 14кв таван и 3кв мазе.
В лозенец до южен парк и спартак. Това излиза общо 150кв ако добавя и 20кв общи части (за аналог на НС) т.е. 1400е/кв за ремонт в Лозенец. Какво ще кажете за тази обява?
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c162445729215367

Този също е интересен - ПК 1976, има доста пукнатини, дали има конструктивни проблеми или просто стените са за ремонт?
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c161899701084550

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 20:26 от ladyzie

# 695
Ми то не става много ясно 93 кв. застроена площ ли е, светла ли е, влизат ли балконите в нея..

# 696
  • София
Не знам за пукнатините. Предполагам, че са от боядисвания върху тапети. Но да си кажат по-знаещите.
Не ми харесва партер, решетки, ниско. То да не смея да проветря - някоя котка ще се метне вътре.
Лозенец - мисля, че е в гадната част на квартала. Между Арсеналски и Дж. Баучер са едни криви, наклонени улички със стари настилки. Като се заледи, дори и без сняг слизаш по задни части. Иначе са го описали по стария начин - не броят кухнята и таванската стая.

# 697
На мен пукнатините не ми харесват, но конструктивно какво е положението, само специалист-строителен инженер може да каже.

Апартаментът в Лозенец - районът над басейна Спартак преди много години беше един от най-елитните в Лозенец. Там не живееха случайни хора. Да, уличките са малки, но те са планирани като квартални. Веднъж се возих с кола от Японския надолу - беше кошмар, заради паркиралите коли. Жилището сигурно е около 95 кв.м. ЗП, така както е по н.а. По спомен, по това време балкони и тераси влизаха с 1/2 от площта си в застроената площ. След това в един момент включиха цялата им площ в ЗП. Мазета и тавани са обслужващи помещения, те не влизат в ЗП, пишат се винаги отделно. Идеалните части при СС няма как да ги преизчислиш в кв.м., няма смисъл.

Двете жилища са много различни дори като ценови параметри. Аз бих игнорирала (Е)ПК-то в Младост - много несигурно е конструктивното състояние, а е и партер. Ако имаш парите за Лозенец, отиди и го виж на място - едно е да се обсъжда по снимки в анонимен форум, друго е на живо.

# 698
Това излиза общо 150кв ако добавя ----------
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c162445729215367

Този също е интересен ------------
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c161899701084550
Първия май трябва да вадиш, не да добавяш квадратите, изглежда си като към 60кв жилищна площ. Втория май е нежилищно помещение обърнато на апартамент, може да е с интересен статут. В описанието пише, че собственика може да си прави преразпределение, то и стените изглеждат кекави, та сигурно тази пукнатина не е проблем, сигурно е само гипсиран параван и без това.

# 699
  • София
Това в Лозенец ми се струва малка квадратура, нищо особено, нещо не си отговаря на описанието. Но е добре да се види на място, но за тези пари за мен не си заслужава.
Вторият е на първи етаж и само за това не бих го избрала. Иначе предполагам, че пукнатината не е проблем.

# 700
Как ще е 60кв. Има две спални, хош, кухня и трапезария, мокро, баня, тоалетна, кородор, тераси. Как се побира всичко това в 60кв?

# 701
  • Отвъд алеята зад шкафа
В Лозенец е зелена зона, минава се без проблем с кола вече. Над Спартак все още има доста къщи и семейни кооперации с по 3-4 апартамента само. С тези "идеални части от двор", ми прилича на нещо такова. Отидете и го вижте, защото може да се окаже, че има потенциал.

# 702
По един апартамент на етаж ми звучи като многофамилна къща на няколко етажа с 50кв.м. двор, който сигурно се използва за паркинг. Иначе е интересно, но трябва да се види на място. За мен е минус, че няма нито ТЕЦ, нито газ.

# 703
  • София
Здравейте отново,
моля за мнение.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c16376606552153 … k=7dte5j&f1=1

# 704
  • София

Апартаментът ми харесва, въпросът е, дали ви устройва местоположението и цената.

Общи условия

Активация на акаунт