Обсъждане на имотни обяви-25

• 38 475
  • 769
  •   1
Отговори
# 675
Прав си за Сливница в тази част след Опълченска, бях забравила за нея. Hands Plus1 Но пък тази отсечка вече е извън тесния център.
Но и ние говорехме за центъра, че няма широки булеварди заради наличните сгради, които няма как да бъдат съборени, за да разширят булевардите и улиците.

# 676
  • София
man_darin_ka, от проектите след 10 ноември да добавя Гешов. Макар да не е точно разширяване, а нов булевард, след събарянето на завода Средец.
Нали кръстовището с България щеше да е на 2 нива, зарязаха ли този проект?

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 10:20 от Cuckoo

# 677
Куку, има и други булеварди, разширени или направо построени след 1989 г.
Но аз говорех за тесния център, където има ограничения заради наличието на големи сгради отстрани и съответно не може да се руши, за да се разширява. Т.е. реконструкциите се съобразяват с наличните габарити.

# 678
  • София
Ясно, не съм те разбрала.
Как гледате на наем на обзаведена гарсониера в "Х. Димитър"  за 600 лв. Особености:
1. НС, асансьор с чип, подземен и надземен гараж с бариера (плаща се допълнително), Фантастико отсреща.
2. Няма коридор, от вратата си в дневната, която е на размери като кухня с някаква секция, едва се е побрало едно диванче.
3. Огромна тераса, но не е остъклена, дори няма покрив (не е последен етаж, но следващите етажи са дръпнати по-назад, с гледка към пушещи комини и към Кауфланд.
4. Входът не е към улицата, а откъм нещо като вътрешен двор, т.е.излизаш оттам още 3-4 минути. Пази Боже да носиш нещо тежко, колата няма как да отиде до входа.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 16:01 от Cuckoo

# 679
  • София
Никак. Ние за двустаен даваме толкова...

# 680
  • София
Обзаведен? И под двустаен имате предвид хол, спалня и кухня ли?
Питам, защото разбрах, че по новите правила стая и кухня вече е двустаен.
Има и спалня, разбира се. Но тя всъщност излиза в нещо като коридор, което е продължение на дневната.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 16:18 от Cuckoo

# 681
  • София
Значи съпруга ми се премести там преди 4 години и си е хол+кухня (една стая), баня+тоалетна и спалня. Мисля, че по квадратура е 60кв. Да, обзаведен беше. Мисля, че само телевизор си купи и вече като заживяхме заедно и се появи детето сменихме пералнята и хладилника.
П.С: Иначе от вратата не се влиза в хола, а си има малко коридорче.

# 682
  • София
Как ще се отопляват в Х. Димитър? Топлата вода на бойлер ли е? За паркиране колко ще се плаща?
Скъпо ми се вижда, но аз не съм критерий.

# 683
  • София
Аз живея в 60 или 65 квадрата и са 3 отделни помещения + баня.
Може би при нас общите части са по-малко

# 684
Пускаш на 600, пък ако няма интерес или при наемател, който ти харесва, сваляш в диапазона 550-580 лв. Само за жилището. За сам човек ще е ОК.

# 685
  • София
Пускаш на 600, пък ако няма интерес или при наемател, който ти харесва, сваляш в диапазона 550-580 лв. Само за жилището. За сам човек ще е ОК.
То не е мое, да го пускам. Но като чух сумата, леко се потресох. Исках да си сверя часовника, защото ми се вижда малко висок наемът, но съм пълен лаик в тази сфера.
Колега сподели, че дава гарсониера в МанЛи за 600, но поема кабелна, и-нет и 10 кубика вода, т.е. чисто около 530. Каза че нарочно е малко под стандартната за района.
На нашите през 2020 г. не знам кой брокер им казал да си пазят наемателите ида не вдигат наема, щото заради ковида се освободили доста жилища и имало предлагане. Говоря за необзаведен панел 3-стаен (2 еднакви стаи+ кухня) за 300 лв. Все пак кварталите са съпоставими, да не кажа, че в Дружба е на по-добро място

# 686
Има тема за наемите, там ще ти отговорят по-добре.

# 687
  • София
Аха, благодаря, ще видя там.
Ясно ми е, че всичко струва толкова, колкото можеш да го продадеш

# 688
  • София
В ОЛХ има много фалшиви обяви. Този изглежда да е брокер и апартаментът да е въдица...
Да, така се оказа.

# 689

Общи условия

Активация на акаунт