Обсъждане на имотни обяви-25

• 38 457
  • 769
  •   1
Отговори
# 705
Като видях снимката от коридора на блока си представих общите частите като % 😬
Иначе ДИЗАЙНЕРСКИЯ ПРОЕКТ е … 😀

# 706
А забеляза ли на снимката на коридорите, както и на едната спалня, изкривяването на правите линии? Пипнати са снимките, да изглежда по-просторно. Laughing

# 707
  • София
Местоположението не ми харесва.
А и ако е за родителите - твърдо не.

# 708
  • София
И нас местоположението леко ни притеснява, защото се пада по към Студентски град.

# 709
За тези пари по-добре в младост. СТ на такава цена е прахосничество и оскъпяването идва основно от ремонта и довършването. С др думи цената е натоварена със времето на собственика за довършване.

# 710
  • София
За тези пари по-добре в младост. СТ на такава цена е прахосничество и оскъпяването идва основно от ремонта и довършването. С др думи цената е натоварена със времето на собственика за довършване.
В Младостите за съжаление НС, добър етаж, ТЕЦ, акт 16 и т.н. няма много към този момент.

# 711
Имате Ст град, като Содом и Гомор, Blush в Малинова долина цените са поносими все още, а и е отделен квартал, макар инфраструктурата да е зле, аз съм в спокойната част до Дианабад, толкова ми е спокойно и тихо чак не ми се вярваше, записал съм и сутрин как се чува само ято птици навярно от ловния парк

# 712
За семейство в предпенсионна възраст, с идеята жилището да се ползва след пенсия, локацията е от ключово значение. Студентски град не го виждам като подходяща локация за пенсионери.
А в случая на missence се търси и много близка и удобна връзка с нея и настоящото й жилище, пак за удобство. По спомен, баща й шофира, но това е сега, а годините натежават в един момент. Майка й може би не шофира, не знам, но не трябва да зависи от мъжа си за ежедневно придвижване.
Това са само мои логически разсъждения на база жизнен опит, не е нужно missence да дава всички подробности за семейството си по форумите. Когато си млад, морето ти е до колене, всичко е лесно и се решава лесно. Когато поостарееш и видиш и родителите си вече остарели, забелязваш разликите с младостта.

Мissence, очевидно пазарът е труден в момента, но защо не видите и жилища в строеж, все пак не ви е спешна покупката, доколкото разбрах. Да, има си треперене и риск до Акт 16, но явно вторичният пазар никакъв го няма в момента, тя и Томева това сподели.

# 713
В Студ. град са едни от най-редовните автобусни линии, които свалят на пъпа на София. Аз харесвам Студентски, всичко е денонощно, буквално квартала е жив и за единствен минус смятам липсата на училище.

# 714
Пенсионери няма да тръгнат да ходят на заведения (чалготеки или каквото там се казва), няма и да посещават ресторанти, клубове и т.н. по нощите. По правило, по-възрастните хора харесват спокойствието, еднообразието и т.н., имат си установени стереотипи, и всичко, което нарушава стереотипите, ги дразни и изнервя. "Жив" квартал с глъч и шум, забавления и т.н. е по-подходящ за по-млади хора. Мое мнение.
Както и да е, missence май търси бърза връзка с Младост.

# 715
Дървеница е до Младост и не е много скъпо там
и най-новото строителство изглежда с добро качество

# 716
  • София
Каква е целта на обява с една снимка на предблоковото пространство? Аз как да преценя сега, дали ми харесва или не?
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b16358752107540 … k=7dws46&f1=1

# 717
Да не им откраднат офертата Laughing

А като гледам оградата на тази поляна, скоро ще се превърне в "кокетна" кооперация.

Много вероятно е набирателна оферта, но едно обаждане ще реши дилемата.

Мусагеница не е ли също вариант за близък до Младост квартал?

# 718
  • София
Да не им откраднат офертата Laughing

А като гледам оградата на тази поляна, скоро ще се превърне в "кокетна" кооперация.

Много вероятно е набирателна оферта, но едно обаждане ще реши дилемата.

Мусагеница не е ли също вариант за близък до Младост квартал?
Сега гледам Мусагеница и Дървеница. Ще споделя. Hands Thumbsup

# 719
  • София
Каква е целта на обява с една снимка на предблоковото пространство? Аз как да преценя сега, дали ми харесва или не?
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b16358752107540 … k=7dws46&f1=1

Вероятно е набирателна оферта или е капариран, но още не я свалят.

Общи условия

Активация на акаунт