"БРАТЯ" - сезон 3

• 33 603
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Не ви разбирам всички защо мразите толкова много Сандо. Той си каза на Калин, че го кара да върши най-отвратителното нещо през живота си и че Денис му е близък. Не мисля че той ще предаде брат си и накрая може прецакания да е Калин. Няма как да знаете какво са измислили сценаристите. Пък и щом толкова много мразите всички Сандо явно си играе ролята добре. За Гери е ясно, че той е влюбен в нея просто явно до сега не е изпитвал такова нещо и не иска да си признае. Нямаше да нарежда на горилите да пребият приятеля й ако не му пукаше за нея. Калин е гадният в цялата ситуация, а не Сандо, защото използва власт за неговите си схеми(затова и държата ни е на това дередже)пък и да си признаем, че ако ние бяхме на мястото на Сандокан сигурно и ние щяхме да постъпи по същия начин по отношение на брат си за да си спаси кожата. Пак казвам нищо не се знае и дано да не предаде брат си.

# 361
Сандо щеше да прецака Драго и без Калин да го изнудва да му пее. Просто си е леке.

# 362
  • Другата България
Сандо щеше да прецака Драго и без Калин да го изнудва да му пее. Просто си е леке.
Същото мисля.

# 363
Абсолютно леке.
Със сигурност ще предаде брат си.
И не е влюбен в Гери, иска да властва, да е шеф, той да казва кога и какво, да доминира и унижава. Ма не му се получава.

# 364
  • Галифрей
Ама стига де сте нападали Драго 😂 Ама аз не мога да разбера логиката примерно харесвате някой вампир или върколак. Е ок, че убиват хора, но щом загорим за Драго не е ок така ли? Той не е по различен персонаж, само няма супер сили. 🍵 Има много по-големи злодей ей такива като Калин.
Сашко е просто противен. До сега ни ми е показвал добри черти. Ако предаде  брат си ще е много много гадно.

# 365
Калин ми е супер противен и на мен, както и “Вели”.
В живота тия хора не се променят , но жалко за Ива и Мая, че не могат да го проумеят.( помня Калин като командоса сампубоец в “Дяволското гърло”, същата жалка физиономия прави, като се преструва, че не ревнува Ива)
Насилници в пълния смисъл на думата - единия емоционален, другия емоционален и физически.
Сандо е комплексирано леке, много се надявам Гери като дочу разговора му , да го издаде на Радо Андреев.
А Влади Михайлов … ❤❤❤
И като музикант го обожавам

# 366
Напълно нормално е Калин да иска да хване Денис и да използва всички средства за това. Това, че Владимир Михайлов е секси,  не прави Топал по-малко престъпник, мафиот, убиец, наркодилър, каквото се сетите и не оправдава нищо от това, което е правил. Да, Денис заслужава Калин да го хване.  Дали Калин има и лични мотиви? Има, разбира се, то кой в сериала няма?
Денис е не по-малко насилник - държа Лора заключена, ама после - обичам та!
Честно казано, не разбирам тази масова омраза към Калин тук. У него в този сезон не виждам никакво насилие. Напротив - бори се сам с демоните си, опитва се да преглътне ревността си.

# 367
Чак пък омраза. Противен е кат’ свие ония ми ти устни.

# 368
Аз си лягам след малко, не'ам нерви за днес, пък май и нататък. Ще ви чета утре, щото тук е интересното.
Лека нощ! 😴💤

# 369
  • Другата България
Скрит текст:
Напълно нормално е Калин да иска да хване Денис и да използва всички средства за това.
Това, че Владимир Михайлов е секси, 
Скрит текст:
не прави Топал по-малко престъпник, мафиот, убиец, наркодилър, каквото се сетите и не оправдава нищо от това, което е правил. Да, Денис заслужава Калин да го хване.  Дали Калин има и лични мотиви? Има, разбира се, то кой в сериала няма?
Денис е не по-малко насилник - държа Лора заключена, ама после - обичам та!
Честно казано, не разбирам тази масова омраза към Калин тук. У него в този сезон не виждам никакво насилие. Напротив - бори се сам с демоните си, опитва се да преглътне ревността си.
Ама много е секси.....

# 370
Мери JoyKissing Heart
Е, сега, секси е, няма две мнения по въпроса. Даже се замислих как в началото на сериала Калин Врачански беше голямата звезда, името, ааа ууу, а Михайлов на петия епизод сигурно стана масов любимец.

# 371
На мен пък не ми е секси. Даже мърляв ми се струва с тази мазна косица. Мразя мъже, които се наливат с алкохол. Пък като му видя и кахърната физиономия на големия мафиот... 😏

# 372
Изглежда и физически нечистоплътен. Не знам той, Вели или Калин ми е най-смотан. А за характера и професията... един път. Би бил баща за пример, ако детето му доживее определена възраст  преди да стане същият убиец и и наркотрофикант 😆

# 373
  • Другата България
Е, всеки има право на лош вкус.

А сега сериозно - щом успява да докара такива чуВства в хората, значи се справя перфектно с ролята си.

# 374
По тази логика - и Калин се справя супер. 😉😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт