"БРАТЯ" - сезон 3

• 33 601
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • Euskal Herria
Фен съм на Михайлов и брат`чедите му. Май той ще се окаже най-адекватния полицай в управлението.

# 376
  • Другата България
Калин изобщо, ама изобщо не се справя супер.
Отвратителен е.

Обаче Стойо Мирков е блестящ. Heart

# 377
  • Галифрей
Тия сценаристи…горкият Никсън жал ми е,че трябва да се сваля с тоя гаден чичак 🤢

# 378
На мен ми е ужасно изкуствен Стойо, все някакви нелепи физиономии прави. Много слаба игра.

Този извратения какво ли иска от Никсъна? Не вярвам да е това, което си мислим…

# 379
  • София
И на мен ми хареса как ги извъртя брат'чеда.
А това с Никсъна... много противно 🙄

# 380
Афганистанецът води алтернативен начин на живот, това е положението Joy Това не го очаквах.

На мен ми е ужасно изкуствен Стойо, все някакви нелепи физиономии прави. Много слаба игра.
Според мен той ще е чуден в комедийна роля.

Уаа, Михайлов как ги извъртя двамата Joy

# 381
Може ли малко подробности какво стана в студиото като дойде афганистанеца, че пропуснах?

# 382
В трети сезон на темата не се бях разписала, та поправям това... 😄
Харесва ми, следя го с удоволствие.
Втори беше най-муден, сега този е ок като за бг-продукция Wink

Таня, загледа се в русия манекен, нает за случая. Платиха му, той взе информация, спаси гъ*а на Никсъна (буквално) и отиде да бъде кралица на Малдиви.

# 383
  • Галифрей
Баси кринджа заклевам се  😂 Абсолютни лисици. Горкият Драго какво ли не прави за да измъкне жена си от пандиза. Само да не се окаже,че всичко това е напразно и Мая ще измъкне Лора.В промото да не би Сандо да умря?  😮

Както стана студио ами до колкото разбрах афганистанеца е обратен и первезен. И поиска там един хубав момък. После момчето се появи  ранен и имаше кръв по лицето, каза на Драго и Никсъна там за инфо за пратката. Те му дадоха лед и пари, успокояваха го.

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 23:27 от Диана Бишоп

# 384
Стойо играе горе-долу добре, но има такава изкуствена усмивка.
Честно ви казвам тази вечер се погнусих за пореден път.Какво имаме-мафиот с главорезите му, дето киснат в бара и си вършат престъпните схеми, една клета убийца-от любов, едни баджанаци-уж професионалисти и полицаи дето ще се избият, едни хлапета дето не знаят на кой свят са-наркоманка и мафиотски хакер,да не забравяме и лесбийките танци, коврите.. Сега за капак и извратеняци и пребити хомо. Еее! Прекалиха с ъндърграунда. Сал едни Мая и Вели с костюма ме разсеяха за малко.

# 385
  • Viena
Вели просто беше хит! 😀😀😀😀

# 386
  • Другата България
Вели за пореден път ми направи епизода! Псилозавър JoyJoyJoy
А Поли ще накисне Симо за наркотика.
Класика!

# 387
Дам, тегавичко беше днеска... Този афганистанец с конкурс за нечистоплътност ли са го избирали? Confounded
Вели или по-скоро актьора му съчувствам, все някакви нелепости трябва да играе ама му се отдава де. Joy
Ето ви Никсъна с коса и без брада, напомня ми на младия Джони Деп Heart Eyes:

# 388
  • Галифрей
Вели в костюм на Дино, къде са Фред и Улма? 😂

# 389
  • Ню Йорк
Аз нещо се обърках. Талибанина ще пренася някакви оръжия и Денис ще ги краде, защото главният прокурор ги иска?! И после прокурора ще ги продава на други талибани?! Що просто не ги конфискува?!

Общи условия

Активация на акаунт