"БРАТЯ" - сезон 3

• 33 520
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • Галифрей
Гледах. Ох горкият Никсън 😔 Егати Юлия и Сандо яко го прецкват.Жал ми е и за него и Радо. Трябва Сандо и Юлия  да си получат заслуженето не може така!! Сценаристите с техните локуми оффф

# 646
  • Пловдив
Да се надяваме, че ще му се размине.... Аз се ядосах, че Лора уж обеща на Никсъна да не казва на Денис, че е ходил при нея, а така го изпорти, че не се усети даже. Денис реагира толкова крайно по-скоро от ревност. Дано Никсъна измисли нещо, както направи Сандо, и да се измъкне.
Но аз по-скоро залагам на следния развой на събитията... Радо убива Никсъна. Някой обаче продължава да порти Денис на ченгетата. Денис разбира, че е убил Никсъна без причина. Лора не може да му прости това и отново се разделят.SmileSmile

# 647
Няма да убият Никсъна според мен.

# 648
  • Пловдив
Тъпо...та тъпо.
Всеки подозира всеки...а умника Дражко не се сеща ни за Юла, ни за уж умрелия си татко...

# 649
Дразни ме, че дават великия уж мафиот Денис като много тъп и посредствен пласьор. Пали се, ще убива, не проверява, ревности някакви за недоказани неща. Знае, че Сандо не е чист, но му вярва сляпо, подозира най-близкия си човек, който покани за кум, общо взето го изкарват пълен тъпак.

# 650
Развалиха му образа на Денис. Нищо общо с оня харизматичен мъж от първи сезон, който владееше ситуацията и хората.

# 651
  • Берлин
Кога се очаква да свърши сезонът?
Стана ми тегаво да гледам - всички са заподозрени, а Денис в тиха лудост и чаша уиски уж търси решение. Лора обеща за Никсъна, ама тя е от хората, които всичко осир@т с все добри намерения. Дано пожалят Никсъна.
А от Юлката ни вест, ни кост толкова време...дори това трябваше да му се стори подозрително на нашия жених

# 652
Може би им дожаля за за Боп-аджии и сега ще дадат как групата на Денис се разпада и самоизяжда отвътре.
Като чета отзивите се радвам, че поспах, вместо да чакам филма.

# 653
  • София
Юлката май ще ни я покажат сценаристите последният епизод. Те я забравиха, пък ние за Драго се чудим.

Всички са под подозрение, само не и човека с телефона за любовни смс ....
.....аз така и не разбрах как Сандо е навързал, че Драго е Денис. И това ми стои като огромна дупка в този сезон.

# 654
Съгласна съм с вас. Драго кой как му свирне и той грабва пистолета и тича да гърми, а когато му говорят за Лекето си премълчава. А уж не му вярваше, май си е налапал въдицата на Сандо. Много е велик, голяма империя пък опря до Ива, да се моли на нея.

# 655
  • Галифрей
Съгласлна съм с всички.   Тия сценаристите wtf, въобще не ги разбирам. Пъррво създават силен сложен персонаж  и после правят Драго изглежда тъп 😔😒 Защо??  Така и не пусна хора да следят Костенурка мен, не направиха разпечатка на телефона.
Как никой не се сети, че докато Лора беше заключена при тях Джулката  си джиткаше спокойно напред и назад. Така ли не я издириха къде се покри, а уж я търсеха…. 🤦♀ И какво- тя ще остави нещата спокойно? Въобще я забравиха.
Хем като Радо много добре,знае че костенурка мен е виновният да намери доказателства. Проследява  го тайно и го снима с лудия и готово.
На къде отива  сюжетната линия? Само слагат драма и още драма не разшени неща…. Ох превърнаха ги в тъпи лешници 😔🤦♀

# 656
От седмица и нещо не бях гледала, само тук си чета, ами то нищо не съм изпуснала. Само някакви недомлъвки, изсмукани от пръстите неща. Май май няма и да гледам, по-добре да си спя с бебчо, че ми взима силичките през деня, та от вас да научавам отгоре отгоре нещата. Много разводнена работа. Даже и Владо снощи на края на епизода като го мернах с разчорлената му коса ми опритивя.

# 657
  • Галифрей
Аз след като видах промото за днес

# 658
Ако Никсън бъде убит, според мен Лора като нищо ще развали сватбата с Денис. Той вече тотално си загуби ума. Голямо разочарование е образът му този сезон. Нелогичен, импулсивен, просто не мисли с главата си...

# 659
  • София
Тя, Лора, и без това е с къса памет. Забрави Денис какъв е всъщност. Те/сценаристите/ я направиха убийца, за да си подхождат повече двамата. Ще му се сърди малко, пък ще й мине. Нали пък от ревност го убива. Обича я.

Общи условия

Активация на акаунт