"БРАТЯ" - сезон 3

• 33 519
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Сигурно ще убият Никсъна и после ще разберат, че са сгрешили. И тогава ще е сърцерадирателната сцена между Радо и Драго. Когато се разкайват.

# 661
Денис много лесно може да разбере кой е предател. И на тримата казва различни места къде са наркотиците и където отидат полицаите той е.
Много ще е тъпо ако убият Никсън.

# 662
Денис много лесно може да разбере кой е предател. И на тримата казва различни места къде са наркотиците и където отидат полицаите той е.
Много ще е тъпо ако убият Никсън.
+1. Ама малко акъл се иска.

# 663
Е, това отдавна го предложих, ама няма да е интересно така 😃

Не вярвам, че Радо ще се пречупи да убие свой човек и то заради капризите на Дражко.

# 664
  • Другата България
Няма шанс да убият Никсъна.
Не вярвам.

Колко епизода има до края, някой знае ли?

# 665
Май днес ще дават 52 епизод, а са 65

# 666
  • Ню Йорк
Ако убият Никсъна ще се изложат яко. Няма толкова тъп мафиотски бос, колкото се опитват да изкарат Денис.

# 667
  • Галифрей
Няма да го убият,след малко почва епизода. Но ествено Игрите на воля взимат екраното време 😔 Никога не са точни…

# 668
Направо трагедия е великия нарко "бос". 🙄
За такива престъпници, такива "БОП аджии".

# 669
Леле, как ме дразни в момента Драго не е истина.
А пък тази бяла рокля в килията,страшна нелепица.

# 670
Е, не мога да повярвам, честна дума... Да тръгне да си убива един от най-доверените хора заради една дума на новопоявилия се, непознат брат... Егати мафиота, егати чудото... И толкова не можаха да изпратят някой по петите на Акарди и да го снимат по време някоя от многобройните му срещи с Йосифов в парка...

# 671
Ей ви го любимеца Дражко. Ла*но! Много ме дразни. И кво седи един час с тоя пистолет,или стреляй или си бий камшика. Ненормалник!
Дано Ива успее да подочуе за Сандокан и му каже,пък да й повярва вече,че взе да ми писва. 😠

# 672
  • Пловдив
Супер изнервящо взе да става! Ще го убия, ще помисля, ще го убия ... Чудя се дали да гледам след рекламите! Тоя откачалник да не вземе наистина да го гръмне.

# 673
В момента Драго ме дразни по абсолютно същия начин, както когато измъчваше Лора в килията и я държеше гладна и жадна, въпреки че знаеше, че е убила човек заради него... Еййй, аман.

# 674
  • Галифрей
Оооф стига де Драго няма вина, сценаристите са виновни. Объркан е разбирам, опитвам се да го защитавам но тия сценаристите ми пречат. Важното ся,че Никсъна е жив. Искам просто Драгомир Донков да си отвори чакрите,акъла и  да разбере,че Сандо е предателя. Да им бие шамарите на Сандо и Юлия. Кога ще измъква жена си от ареста?  Драго и Лора спрете да се държите като тийнове предизвикателство.

Общи условия

Активация на акаунт