"БРАТЯ" - сезон 3

• 33 521
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • Ню Йорк
Току що ми попадна статия в дира по кого въздишат жените в Щатите, в Европа и.. у нас. Почти са ни цитирали с нашите въздишки по Мартин(Радо), но странно не са отбелязали Влади. А другият по когото въздишали бг жените бил Мак Маринов(Страхо от ПНЧ), моля ви се. А красавиците от Татковци - Филип и Павел (наследника на Данаилов пък бил този) изобщо не ги споменават 😁

Какво е ПНЧ?  За Филип да кажем, че ще се съглася - не е лош, ама чак красавец Wink Но за този Павел - абсурд. Не ме кефи изобщо, нито като визия, нито като игра.

# 631
  • Пловдив
Мнооого плоско и изкуствено това с пиянството на  Никсъна...м не...и той не го изигра хич истинско.

# 632
ПНЧ предполагам, че е "Пътят на честта"
Все още не съм го гледала, казват, че и той е интересен.

# 633
Да ,Пътят на честта.Е във всеки случай Филип е по-хубав от Мак,не че и Мак е лош,но чак пък толкова.
Скрит текст:
Е как ще не е хубав Филип само е малко дечко,но всичко е въпрос на вкус де.А Павел вчера го гледах в Търси се,но не ми харесва с това мяучене и леко превзет ми се строи, той си е повярвал вече ,че е вторият Данаилов.Simple Smile
С нетърпение чакам днес да се реши съдбата на Никсъна( и негo не го споменават,а е всеобщ любимец).

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 09:22 от Amber*

# 634
  • Галифрей
Току що ми попадна статия в дира по кого въздишат жените в Щатите, в Европа и.. у нас. Почти са ни цитирали с нашите въздишки по Мартин(Радо), но странно не са отбелязали Влади. А другият по когото въздишали бг жените бил Мак Маринов(Страхо от ПНЧ), моля ви се. А красавците от Татковци - Филип и Павел (наследника на Данаилов пък бил този) изобщо не ги споменават 😁
Мале ако изключим Мартин,че си кажат,че нямаме вкус. Ам аз незнам по кого въздишват бг жените, ще си кажа моята класация. ( Филип и Павел не са там сори, харесвам ги  готини са знам,че могат повече) 😂❤😳
Скрит текст:
Велислав Павлов

Иван Юруков

владимир карамазов

Искали питане моят Владо ❤

Че как без него 😊❤❤❤🤗 Боян Младенов

Май са това 😂❤

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 10:35 от Диана Бишоп

# 635
Няма как във въпросната класация да не присъстват Владо Карамазов, Юлиан Вергов, Захари Бахаров, просто няма как. Simple Smile

# 636
Да не спамим повече,смятам че идеята на статията беше да цитира бг мама(и пишеха за герой от темата,затова го постнах тук),а не че действително са правили класация и само тези красавци са се откроили.Има много хубави и кадърни актьори в БГ.

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 13:25 от Amber*

# 637
Всяка класация започва и завършва с Хоакин Блатечки!

# 638
  • Галифрей
Разбрах, да  нека да си живи и здрави и успехи да носят ❤
Там гледах промото за днеска, Драго ще моли Ива да окроти нейният “ мъж”  Дали ще успее? Според мен е лесно само трябва да фрънце, покаже краче и вади една ракия и салата и Калинчо е готов.

# 639
А, Калин е луд, няма да го укроти.

# 640
Няма да клекне Калин за Топал, абдурд. Той е обсебен от него.
Даже напротив - по-скоро ще замаже очите на Ива и  дори ще се опита да изкопчи информация за далаверите на Драго, но няма го остави на мира.

# 641
  • Галифрей
Да така е, ох иска ми се Калин да си намери майстора. Толкова ми е противен не мога да го гледам.

# 642
ПНЧ предполагам, че е "Пътят на честта"
Все още не съм го гледала, казват, че и той е интересен.

не си го причинявайте Satisfied

# 643
Никой ли не гледа тази вечер?
Сандо ги скара всички и хвърли един куп подозрения...

# 644
Никой ли не гледа тази вечер?
Сандо ги скара всички и хвърли един куп подозрения...
Аз не мога да повярвам на наивността на Денис... Ще убие момчето за едното нищо... И какво беше това - "ти нали каза, че е Радо?" Никсъна каза точно обратното... Пффф, много подценяват вече зрителя...

Общи условия

Активация на акаунт