"БРАТЯ" - сезон 3

• 33 577
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Аз лично ще си пусна епизода още веднъж, за да се посмея пак Simple Smile

# 481
Радо се усъмни, по начало не понася "братленцето", но го заподозря в кръшкане. Втория път, когато Гери обясни защо Сандо го няма, физиономията на Радо определено издаде подозрение. Но! подозрение, че братленцето играе за чужд отбор, а не за ченгетата.

# 482
Е, Радо го усети. Нали каза, че добре му се получи и после пита дали ‘рязко е възкръснал’ 😃

# 483
Сега изгледах,че снощи така хубаво си се наспах.
Голям екшън,голямо чудо да не бяхме в Афганистан? Simple SmileЧии бяха тези силни ръце с татуси дето носеха чантите Heart Eyes и май после го раниха?
Стойка на какво прилича,не знам дали е заради ролята изкуствено или не,но много напълняла,ужас.Много бяха смешни,"страшната" Стойка и "страшната"Жана.
Гери с неадекватните си тоалети все е под ръка на Сандо-то,дето не заслужава даже да го поздравява.Аз не бих,е бих помогнала на човек в нужда ,но през другото време уж все се дърпа и все му кляка.Изтърка се тази линия-иди ми -дойди ми.
Денис като мечтаеше пред Лора ама нещо хич не ме разчувства,не ги виждам аз заедно тези двамата.Ами няма никаква химия,или от калпавата игра на Йоанна ли,не знам.
Симо се нахендри от трън ,та на глог.От мафията ,сега пък с наркоманка да се разправя.Много е наивно това момче,първо Вика го използваше,после нейната приятелка го лъга толкова време,сега тази мнооого го обича като трябва някой да я изтръгне от блатото,пък и съвестта ѝ позволява да го топи и баща ѝ  да го мрази.Много обичлива няма що!А и с нейните абстиненции вече се оляха(какво! ще ни образоват как не трябва децата ни да не изпадат в такова положение,едва ли някой би си възпитавал децата с филми).
Акцията разбираемо беше голям смях,"Абе къде е батко(Топал)"?
MissChanandlerBong,аз откога повтарям ,че актьора в ролята не Велин е най-добрият в този сериал.Simple Smile
Но!Като цяло интригата си я бива,заплетоха нещата яко,дори и без Филип.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 10:41 от Amber*

# 484
А Симо, който е едва на 17, от къде точно знае как да се грижи за абстанентен наркоман и кое е нормално и кое не?
Стойка напълняла, не напълняла, ама ризката на Лорчето и лепна перфектно Grinning
Тоя па Калин е пълен малоумник. И как точно разбра, че Топал го няма, като всъщност Топал си беше ТАМ!

# 485
И аз се чудех откъде разбра Калин, че Топал го няма, но реших, че съм мигнала.
За всички години маниакално преследване, би следвало да разпознава фигурата и движенията му.

# 486
Ми той Черкезов хубаво го попита "как разбра, че го няма, като всички са с маски"? Joy Голяма пародия беше това, море от трупове и тонове дрога и нашите велики бопаджии се спотайват в храстите. Grinning За такова нещо според мен подлежи на дисциплинарно уволнение и наказание, не е нормално.

# 487
Гледах разсеяно преди малко, та не мога да се включа в коментарите.
Кого раниха? Все си мисля, че Никсън ще даде фира скоро. Дано не.

# 488
  • Галифрей
Ясно показват,че МВР и прокуратура не си вършат  работата, защота слагат некъдърници и невежи. Това е тъжната реалност. То се усеща ние живеем в някакъв хаус.
Аве Джулката пак се покри показа се за малко и направи големият удар. Май се отказаха да я търсят. Ох усещам,че я влачат до крят ще се появи и ще я  запалят.
Май скоро,че хванат Сандо,че не му е чистата работата. И без това не бяха толкова близки с Денис.

# 489
Дано скоро го разкрият тоя Сандо, та и този брат да бъде елиминиран. Grinning Много се надявам на щастлив край за Денис и Лора, но сигурно няма да направят такъв захаросан финал. Само на филм човек може да се надява наркодилър и убиец да си живее щастливо до края на дните си. Joy

# 490
Калин си е чист престъпник. С това огромно количество дрога много хора ще стигнат до състоянието на Поли. Това са пропиляни животи. А той си въобразява, че е много честен човек. И яко съди другите като сгрешат.

# 491
Че то и сега си живеят щастливо престъпниците в този филм. Ни един не е в затвора. А сега всички се борят да оневинят и Лора, която уби човек.

# 492
Лора го уби при самозащита. Той имаше намерение да я убие. Тъпо беше, че отиде да се саморазправя

# 493
Е, Лора не мога да я нарека убийца, макар че реално уби човек. Но нейното си беше чиста самозащита. Ако тя не го беше застреляла, той щеше да убие нея. Със сигурност не я приравнявам с другите мафиоти.
А Калин се прави на много справедлив и принципен, но истината е, че не е много по-добър, защото постави личното отмъщение над всичко. Дребнав и тесногръд до безумие. Ива е луда да се върне при него (не че я харесвам).

# 494
Че то и сега си живеят щастливо престъпниците в този филм. Ни един не е в затвора. А сега всички се борят да оневинят и Лора, която уби човек.

В противния случай трябваше Оги да застреля Лора, но се съмнявам, че щяха да го вкарат зад решетките. А и той щеше да е убил човек.

Общи условия

Активация на акаунт