"БРАТЯ" - сезон 3

• 33 583
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
😂🤣🤣😂😂 боли ме защото не мога да спра да се смея това беше най- смешно ограбване на влак, а полицайте седят в храсталака с биноколи и гледат. Липсваше им само пуканки.
Иначе Жана е толкова противна ( аз никога не съм я харесвала) това което прави е незаконо.
Големият мафиот Топал има двама човека на кръст за акции и горките направиха сто курса да пълнят торбички с дрога. 😂
А антимафиотите, клекнали в храсталаците, просто наблюдават пълненето. 😃

Като на театър бяха ченгетата JoyJoyJoy
„Топал го няма!“   - Калин Йосифов 2021г.

# 466
  • Галифрей
Почваме култови цитати

# 467
  • Другата България
След изключително тъпия и гаден от продуцентска страна понеделниШки епизод на "Фермата", след който бях така - , дойде ред на "Братя", след понеделниШкия епизод на сериалчето ни съм така - .
Няма такъв смях, няма такава пародия, и то днес - на националния празник на българската полиция! Честит празник, БОП-аджии, и тези сценаристи много, много са ви длъжници, да знаете!
"Топал го няма", и го няма този Топал, и го няма, и много го няма. А Топал директно го нацели с биноклата. Къде се беше маскирал на храст не знам, ама точно на дупката МУ наш ДраШко попадна, и ей го на - трима човека на курсове изнасят един кокаин, ама много кокаин, който ей така се превозва просто с БДЖ /голЕма фирма/ по пътищата, и в товарния влак с кокаина освен него, и чалмосани муджихидини с автомати се намират тук -там, заформят престрелка с автоматично оръжие, обаче - греда - Топал го няма. Няма акция, няма кокаин, няма ни-що. Накрая Топал с Топалчовци и кокаина необезпокоявани под биноклата на Биг Бос Йосифов се изнасят на прибежки до бялата баничарка, с която отпрашват в неизвестна посока.
Енд Ъф Дъ стори. Финито.

# 468
Ама вие какво очаквахте? Вече ви предупредих какво ще стане. Единствената успешна акция на полицията сценаристите я създадоха само за да може да вербуват Сандо, но дори и с неговата безценна информация пак се провалиха. Всички са за уволнение. Досега се оправдаваха, че от високо някой все им пречи, но вече и слепите видяха, че точно тези подобия на полицаи не стават за нищо. Сценария вече се престара в осмиването на бопаджиите.

# 469
  • Другата България
Ама аз кога казах, че нещо очаквам?
Просто коментирам видяното, нищо повече.

# 470
Дупе да му е яко на Калинчо в следващия епизод. Оранжевия Черкезко ще се разбуйства, щото това Калинчовото на нищо не прилича. За такава простотия го чака вътрешно разследване, от което не БОП, ами София ще му се види тясна.

# 471
  • София
Радо беше с по-дълга коса мисля, лека рошав и с брада.Неглиже.

# 472
Здравейте, следя сериала и въпреки нелепици от споменатия род, ми е интересен и ме държи под напрежение. А изцепката на Калин беше просто заради обсесията му (Топал, та Топал, просто още не е преживял изневярата на Ива, мрази го и заради Борис).
Иначе до момента най-много съм се дразнила на отношението на Драго към Лора, когато я държа гладна и жадна затворена при него... Такава голяма любов, че и дете щеше да му роди, и накрая захвърлена като куче и да не й повярва грам на думите, поне да се вслуша за момент и замисли и то вече след като знаеше, че тя е спасила живота му, убивайки Оги... Някак супер нелогично и нереалистично ми беше и мега изнервящо. Joy И после изведнъж на 180 гр. как "прогледна", намирайки обецата на Юлето. И пак я заобича, и стана нежен, прекрасен и добър с нея. Grinning
Иначе май няма някой герой, който да не ме дразни поне малко. Мисля, че Мая ми е най-свежарска и забавна, много радва при всяка поява на екран, сладурка. Simple Smile И Черкезов е супер свестен тип, Ива не го заслужава.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 03:03 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 473
Абсолютен фикшън … ако това е реалността в БГ полицията не се учудвам на какво дередже сме !!

# 474
  • София
Не гледам внимателно последните серии и не разбирам какво се случва. Като пълнеж са ми. Изчезна динамиката от началото на сезона. С една дума - скучно ми е напоследък. 🙄

# 475
Мен и Велин ме кефи напоследък, “за какво съм ти безработен и с ниски вибрации” и се фръцна на Мая. И като се беше надрусал и танцуваше по уличните лампи много  яко го изигра.

# 476
  • Пловдив
Така съм Flushed ОМГ! То няма как иначе...

п.п. Ся остава и сбатба в ареста да гледаме...м дааа...

# 477
Момичета, велики сте. Никога нямаше да позная Стойка пИпИрудата.
Можеше да не правят толкова абсурдно измъкването на Топал. С достатъчното хора и той се изтъпанчи на гарата. Иначе Калин, ако му хване тримата човека, дето трябваше да се разменят, за да се забързат, с големия мафиот е свършено.

# 478
Момичета, велики сте. Никога нямаше да позная Стойка пИпИрудата.
Можеше да не правят толкова абсурдно измъкването на Топал. С достатъчното хора и той се изтъпанчи на гарата. Иначе Калин, ако му хване тримата човека, дето трябваше да се разменят, за да се забързат, с големия мафиот е свършено.
Именно! Толкова смешно и нелепо... буквално си ги пуснаха, дори не ги записаха, а само ги гледат с тоя бинокъл.  Колегите на Калин трябваше да го саботират и въпреки него да действат, като виждат накъде отиват нещата. Харесвам Черкезов.

# 479
Е никой ли не се усъмни защо Сандо не участва във великата акция?

Общи условия

Активация на акаунт