Забременели след инвитро тема 50

• 56 824
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Аз и преди съм го писала.. Бях със зацапване още преди да си направя теста. Спряха ми Фраксто и Аспирина и казаха да пия вит. Ц. Може би до към 10 гс бях ту с кървене, ту със зацапване. 2 пъти лежах в болница, единия път беше за цяла седмица.Включваха ми какви ли не системи, от които не се повлиявах. Така и не разбраха от какво е, всеки път всичко беше наред. Така че има надежда, разбира се е хубаво да си под наблюдение според мен, поне за да изключат по-сериозен проблем.

# 241
Hope90... Разбирам, но те не ме разбират. Всеки ден звъня по няколко пъти, всеки ден се молих за преглед. Не ги интересува, тука е божа работа ако се хване и оцелее добре, ако не не... Фракси, Аспирин, витамин С и всякакви други лекарства които съм виждала че говорите за тях и ги приемате те нямат никакво намерение да ми изпишат... Първо се моля кръв и урина да ми вземат защото не са го правили последните 3 месеца, освен за ЧГХ - то което е чудо че ми пуснаха... Не мога да взема тези лекарства без да са направили изледвания и да си изписали нещо. Те ме оставиха без прогестерон два пъти за 1 седмица какво да говорим за друго. А за лежане в болница, незнам... Не вярвам Disappointed

# 242
Здравейте. В коя клиника се справят най-добре с мъжки фактор? Мнение за Афродита и Надежда по тозу проблем?

# 243
  • София
Здравейте. В коя клиника се справят най-добре с мъжки фактор? Мнение за Афродита и Надежда по тозу проблем?
Leni4ka7, ние в Надежда от първи опит инвитро успяхме с мъжки фактор. Успех!

# 244
Момичета, следите ли нивата на Прогестерон след трансфера Thinking

# 245
Дано този ужас приключи и кървенето да спре скоро 🙏 моят съвет е слагайте колкото може повече прогестерон , той е най- важен в началото до към 10-12 седмица . 🍀
Hope90... Разбирам, но те не ме разбират. Всеки ден звъня по няколко пъти, всеки ден се молих за преглед. Не ги интересува, тука е божа работа ако се хване и оцелее добре, ако не не... Фракси, Аспирин, витамин С и всякакви други лекарства които съм виждала че говорите за тях и ги приемате те нямат никакво намерение да ми изпишат... Първо се моля кръв и урина да ми вземат защото не са го правили последните 3 месеца, освен за ЧГХ - то което е чудо че ми пуснаха... Не мога да взема тези лекарства без да са направили изледвания и да си изписали нещо. Те ме оставиха без прогестерон два пъти за 1 седмица какво да говорим за друго. А за лежане в болница, незнам... Не вярвам Disappointed

# 246
Аз бях така след трансфера, от деня в който направих уринарен тест, та до към 8-9 г.с не помня колко пъти прокървявах и зацапвах. На мен ми спряха аспирина, не са ми увеличавали прогестерона, включиха Нош па. И в болница бях, системите, които включват лекарството е подобно на Нош па. То реално наистина няма какво толкова да се направи в ранните седмици. Ако нямате включен прогестерон това изписват и той е важен, но повечето след ин витро сме на такава терапия. И при мен не откриха причина. Но реално накрая като се спрях в болнични и повече лежане/почивка проблемите спряха.
Имам приятелка в Англия, това ми казваше, благодари се че си в България, не в Англия, че тук съвсем нямаше да ти обърнат внимание.
Почивай повече, прогестеронът е важен, ако там не си го набавяш не може ли от България да ти праща някой? И спокойствие, имаш всички шансове да я задържиш тази бременност. Много момичета пишат за прокървявания и после успяват, но наистина трябва си и проследяване и доктор все пак да види какво става.

# 247
Благодаря момичета.
 Аз това и правя, почивам си не ходя на работя още от стимулацията. Въпреки че когато попитах на прегледа дали да трябва да лежа, те ми казаха не и се засмяха чак... Disappointed
Наистина е така за съжаление тук нещата са много по трудни. Като включа и това че сме имигранти и не се броим за хора, съвсем.
За прогестерона успях да взема рецепта, въпреки че сме по здравна и след като платихме 300 £ за 8 кутии ни казаха че трябва да ни го дадат безплатно.Но това не е важното, важното е да мине 16ти и да ме прехвърлят дай боже на по нормални лекари. Както казах комуникация никаква. Разиграваха ни като парцали всеки ден последната седмица. И въпреки това съм им благодарна за двете чертички които видях и малкото ми сърчице вчера, но искам да им се развикам и да ги наредя много... Ама как? Disappointed

# 248
Момичета, следите ли нивата на Прогестерон след трансфера Thinking
Здравей, да аз си следях нивата на Прогестерон като си пуснах за ЧГХ - си пуснах и за него да видя каква стойност е. И после си пуснах отново като ми предстоеше вече спиране на Прогестеронов препарат който слагах - исках предварително да видя стойностите. Два пъти само

Успех на всички борбени момичета.Heartpulse

# 249
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, влизам само да кажа, че но 07.12 след спешно секцио се роди моята дъщеричка. Бременността не беше лека, с много тревоги и страхове. Но ето я, тя дойде. Сега започват другите вълнения и притеснения - на майка, които са до живот.

# 250
Честито и успех за напред 🍀
 ние чакаме момиченце далечния май месец!

Момичета, влизам само да кажа, че но 07.12 след спешно секцио се роди моята дъщеричка. Бременността не беше лека, с много тревоги и страхове. Но ето я, тя дойде. Сега започват другите вълнения и притеснения - на майка, които са до живот.

# 251
  • София
Blue.angel, честита рожба! Малката фея много да ви радва, да е здрава, щастлива и да осветява живота ви! Прекрасна новина! 🍀💐🎉🥂

# 252

Хей , честита радост! Heart
Ние чакаме през юли радостта.

# 253
Честито! Каква радост! Бъдете здрави и много щастливи всички!

# 254
Честито! Да е здрава и много щастие да ви носи, на теб бързо възстановяване!

Общи условия

Активация на акаунт