Забременели след инвитро тема 50

• 56 653
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
3 неуспешни дори и без имплантация през януари ще е 4 и Дай Боже  успешен

# 376
От сърце Ви желая успех.

# 377
От сърце Ви желая успех.
Много благодаря!Всяка една от нас във форума се надява на това
А през ноември бяхме заедно по едно и също време

# 378
Здравейте, след колко опита инвитро постигнахте желаната цел?

При мен също е от първи инвитро опит с ИКСИ оплождане, но от втори ЗЕТ трансфер, първия ЗЕТ беше без успех. В 23 г.с. съм. 😊

# 379
От втори опит, но първи в клиниката. Аз на 41г , а ММ на 46  с много тежък мъжки фактор . ИМСИ беше оплождането , трансферът беше ЗЕТ.

# 380
ИКСИ първи опит, аз бях на 28 мъжа ми на 29. Преди това му беше направена операция на варикоцеле и пиеше добавки по схема година. Имаше много леко подобрение на спермограмата след това.

# 381
  • София
5-ти опит/трансфер/

# 382
И аз да се включа в темата, имам положителен тест от 3ти транафер.
Първи в новата клиника.
Като отдавам предишните провали на старата клиника.
Много е важно да попаднете на Лекар.
Успех 🍀🍀🍀

Момичета в коя седмица пуснахте изследвания за сгъстяване на кръвта.
Аз съм с мутация хетерозигот PAII 5G/4G
и хетерозигот при неусвояването на фолиева и Вит. Б
Отделно съм на Циклогест 2 по 1
Дуфастон 3 по 1
Пролутон депо 500мг 1 път в седмицата
И само на НатАспин.
И както се подразбира се притеснявам, няколко пъти питах доктора уверяваме,че няма нужда от Фракси/Клексан.

# 383
Вчера бях на преглед уж всичко наред на близнаците сърцата тупкаха... и снощи прокървих.
Тази сутри  гърдите ми са меки и при забърсване е светло розово (като рядка кръв). Имам ПМС и тежест в кръста.
Писах на клиниката и чакам инструкции.
Не знам ...да ходя ли пак да ме гледа АГ днес или да пазя леглото... (клиниката не е в градът който живея)?
Днес закръглих 9с+0 дни
Sad
Искаше ми се друг лекар да ме види, ако този вчера е пропуснал, но в края на годината няма при кого Sad.

Снощи исках да отида до спешното...мъжът ми вика да не съм се бутала между шамарите. Не ми било силно кървенето ...

# 384
Аз на твое място не бих чакала. Като прокървих и веднага в спешното. Силно, слабо, щом е червена кръв трябва да се провери. Аз няколко пъти прокървявах и за мой ужас гадене и всички симптоми също изчезваха. Ако пиеш аспирин по-добре го спри, че той прави такива бели. Дано всичко е наред 🍀

Коагулация пускам един път в месеца.

# 385
Сега утрогестана изтича оцветен в бежово-кафяво.
Чух се с местното ми АГ, каза ми ако прокървя пак да ходя в АГ-то.
На аспирин и клексан 0.4 съм. С
Ниско рискова мутация.
Клаксона го бих, аспирина ще го пропусна.
АГ иска за три дни  да ги спра и да отида на преглед...
Иначе чакам още отговор от клиниката....това винаги ми е било кошмар с лекари да се разправяш по нова година Sad...

# 386
Сега утрогестана изтича оцветен в бежово-кафяво.
Чух се с местното ми АГ, каза ми ако прокървя пак да ходя в АГ-то.
На аспирин и клексан 0.4 съм. С
Ниско рискова мутация.
Клаксона го бих, аспирина ще го пропусна.
АГ иска за три дни  да ги спра и да отида на преглед...
Иначе чакам още отговор от клиниката....това винаги ми е било кошмар с лекари да се разправяш по нова година Sad...

И според мен е по-добре да отидеш при някое АГ да види какво става за твое успокоение. Все пак да чакаш три дни в напрежение не са малко. Каква е мутацията че си на клексан? Пускала ли си кръвни да видиш как е кръвта. Да не е разредена много кръвта? Както знаем при много момичета се случва да прокървят особено при инвитро. С тия клиники по празниците е ужасно. Нормално е да имаш притеснения с кървенето,но преглед е най-уместно.

# 387
Скрит текст:
С тези мутации съм.
На клексан 0.4 и аспирин 100 съм.
Сега се сещам, че вчера сутринта имах кръв в носа при издухване.
Иначе вчера бях на преглед в 14.00ч и ембрионите си бяха с пулс едното с 145 , другичкото с 156.

# 388
Кръв от носа е често срещано при бременни. Обикновено при прокървяване аспиринът задължително се спира. Аз единият път и Клексана спрях за два дни, но ако има хематом от НМХ по-бързо се резорбира.
Ако не можеш да отидеш на преглед, гледай да почиваш и да лежиш повече.

# 389
Аз също днес прокървих отново силно и със свежа кръв, днес ми е 9+2. Мм буквално ме замъкна в спешен кабинет, изобщо не исках да ходя за да чуя пак, че за мен нещата пак приключват. Обаче се оказа, че малкото бобче си е пораснало и сърцето си тупкаше. Даже се видя вече главата и къде започват да се развиват краченца и ръчички, съвсем малко е по назад в развитието си според измерването, на 9+1. Нямаше никаква кръв в матката този път и шииката е затворена...изобщо не разбирам от къде идва това ужасно кървене. След прегледа като се прибрах 15 минути по късно и пак ..силно червено кървене, според мен  шииката на матката е раздразнена и се пукат кръвоносни съдове. Поне се надявам да е е това, иначе няма никой обяснения защо на всеки десерина дни прокървявам така силно, а през другото време е кафяво, но без кървене нямам нито един ден вече повече от 3 седмици.
На тръни съм непрекъснато, на всеки преглед очаквам само лоши новини и изобщо няма представа как ще продължи всичко. Не искам вече да се събуждам сутрин, всеки ден живея в ужас какво, колко и в какъв цвят ще изтече пак нещо.
Според всички лекари мога само да продължавам да си взимам медикаментите, да лежа възможно най много и да се моля за добър изход. И разбира се за да ми е още по „хубаво” и симптомите ми днес хич никакви ги няма. Disappointed Relieved

Общи условия

Активация на акаунт