Забременели след инвитро тема 50

• 56 642
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
В Мемориал.

# 406
Здравейте, момичета. Случвало ли се е на някоя да получи кафяво зацапване или кървене от цикологест?

# 407
Здравейте момичета,  хич не ми искаше отново да занимавам групата с моят хематом Disappointed
Вчера бях на преглед отново. 11 седмица точно. За мое щастие моят герой се развива много добре. Видяхме дори как движи ръчички и крачета. Завидните 35мм е, сърчицето тупка здраво. Нооо... Хематома си е там, една идея казаха, че е по добре от преди две седмици. Но мен тази "една идея" не ме зарадва много. Въпроса ми е към дамите които са имали същия проблем, за колко време се изчисти тази кръв при вас? Те казват пак нищо не може да се направи. Но все пак освен да правя дупка в леглото, храната, течностите, и все пак разходки няма ли да помогнат по бързо да се изчисти?
Благодаря

# 408
Аз имах сериозен кръвоизлив в 12 г.с. Така и не видяха хематом и трима лекари не успяха да видят от къде е. Единственото ясно беше, че е от матката и само предполагаха, че е малък хематом. Лекарката, при която отидох по спешност, специално ми каза да не лежа, за да може кръвта да се изтича, в противен случай ще се събере и ще се изтича наведнъж, когато се изправя. Изписа ми терапия и се прибрах. Мина ми за няколко дни. Две или три седмици по-късно получих кафяво течение, което на моменти беше розово. За него казаха, че е от шийкага. Вече съм в 28г.с. Simple Smile и слава Богу не съм имала други такива приключения. И моята точица се оказа герой, надявам се да стои на топло поне до 34г.с.
Вероятно при голям хематом е по-добре да се лежи. Слушай си лекаря и всичко ще бъде наред.

Здравейте момичета,  хич не ми искаше отново да занимавам групата с моят хематом Disappointed
Вчера бях на преглед отново. 11 седмица точно. За мое щастие моят герой се развива много добре. Видяхме дори как движи ръчички и крачета. Завидните 35мм е, сърчицето тупка здраво. Нооо... Хематома си е там, една идея казаха, че е по добре от преди две седмици. Но мен тази "една идея" не ме зарадва много. Въпроса ми е към дамите които са имали същия проблем, за колко време се изчисти тази кръв при вас? Те казват пак нищо не може да се направи. Но все пак освен да правя дупка в леглото, храната, течностите, и все пак разходки няма ли да помогнат по бързо да се изчисти?
Благодаря

# 409
Аз бях с голям хематом и с огромно количество кръвоизливи (заради аспирина, в първата болница изобщо не се сетиха да ми го спрат). Наложи се да ми преливат кръв. Бях 1месец в болница. След изписването ми ми казаха да лежа поне още 1м. На следващия преглед нещата бяха супер. Това се случи през целия трети месец. Подробностите ще ги спестя.
Сега девойките са на 2г и 2м.

Благодаря

# 410
El1t00 Радвам се супер много за твоя финал и за всички мами при които се е разминало всичко. Знам, че не са малко жените с такъв проблем и че често се случва. Просто си е неприятно и притеснително. И аз имах два големи кръвоизлива, бях отписала всичко.
Ще почивам и ще се моля, някой ден и аз да кажа на притеснена бъдеща мама, че всичко ще е наред Hug Simple Smile

# 411
Здравейте и от мен ! За много години и здрави бебоци желая на вс!🍀🍼 Аз пак да се оплача,че празниците минаха и моето главоболие си се върна ,но пиша във връзка с това ,че виждате как се движат вашите бебчета? Моето си беше скрило личицето 😁,ама аз не съм виждала да се мърда на апарата. Трябва ли да се притеснявам за нещо,в смисъл че и апарата е нов на доктора. Аз ли  да му кажа на доктора да изчака по-дълго или просто бебока си мързелува лии…. Притесних се ,понеже до сега не съм забелязала на прегледите да маха с ръчички или нещо 🙄😕

# 412
И аз това се зачудих... На моичките въобще не мога да определя какво виждам...камо ли да мърдат...
9.г.с

На 7-ми си записах час при друг доктор...да си "сверя часовника" дето се вика...,че живота ме научи два пъти да меря, веднъж да режа...

# 413
Прегледа ми беше малко по различен от предишните от гледна на точка и на болницата и на жената която направи прегледа. Гледа ме с коремен ехограф. Първоначално се разочаровах, че нищо няма да види пак. Но в стята телевизорите на цялата стена, не преувеличавам, над 100 инча. Това не е критерии за хубав ехограф естествено, но когато приближаваше беше много ясно всичко. Докато го гледахме от едната страна в която обичайно съм го виждала  се виждаше една ръчичка, едно краче едно зад друго, завъртя ехографа някакси и всичко се показа все едно отгоре, показа ни мозъка. И тогава от това положение се видяха две ръчички и две крачета които помръдваха леко. От съвсем друг ъгъл видях всичко. Аз също не очаквах и незнаех че мога да го видя така. Аз дори не очаквах да е напреданало толкова, но върви два дена напред. Аз съм 10 седмица и 3 дена.

Даже снимките ми не са каквито обичайно дават. Изкараха ги като от фотостудио, дебели за рамка. Имаше доста по добри, но ми дадоха тези Simple Smile

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 09:51 от Magic1720

# 414
Ние сме 22г.с. Бебето през повечето време стои от дясно на корема ми, все едно е топчица. За прегледите пътувам и все има някакъв бунт, много се движи и не можехме да Я видим като хората. На последния успяхме! Прозява се, лапа си ръчичката и си пипа лицето 😃 Пожелавам ви прекрасни снимчици и усещания 🍀❤️
Успех на всички до финала!

# 415
аз не съм виждала да се мърда на апарата. Трябва ли да се притеснявам за нещо,в смисъл че и апарата е нов на доктора. Аз ли  да му кажа на доктора да изчака по-дълго или просто бебока си мързелува лии…. Притесних се ,понеже до сега не съм забелязала на прегледите да маха с ръчички или нещо 🙄😕

Те спят примерно по 20 часа в денонощието, трябва и да улучите да е будно по време на преглед, което е някаква случайност.
Което ви притеснява си го говорете с доктора.

# 416
Mariah 7, не знам в коя седмица си, но , ако си още в началото, е съвсем нормално да не се движи по време на преглед. За сметка на това ,с напредване на бременността, като им стане тясно на бебчовците , никак не им харесва мама да е легнала по гръб и обикновено недоволстват и се наместват по време на преглед. Зависи и колко често са ти прегледите. Аз ходех  на 2-3 седмици и е по-голям шансът да се хване в движение Моето диване на единия преглед беше много смешен как си боксира пъпната връв

# 417
Здравейте, след колко опита инвитро постигнахте желаната цел?

Аз забременях от първия трансфер (свеж), първи опит инвитро, на 42 г. С тежък мъжки фактор. Докторът ми даваше по-малко от 2% шанс да забременея, но се случи. За съжаление заради хромозомна аномалия бременността ми приключи с мисед в 18 г.с. Вече си мисля, че забременяването не е трудно, трудно е износването на бременността.

# 418
Здравейте, някой има ли опит със сравнително ниско TSH  по време на бременност?

Аз все се притеснявах,че ще го вдигна от стимулацията, а днес в 13 седмица пуснах и е 0,56 miu/l. Чак след седмица съм на лекар, но се чудех има ли проблем при ниските  стойности? Никога не съм приемала  лекарства за понижаването му, даже 12 седмици бях на естрофем, от който по принцип скача.

# 419
Mariah 7, не знам в коя седмица си, но , ако си още в началото, е съвсем нормално да не се движи по време на преглед. За сметка на това ,с напредване на бременността, като им стане тясно на бебчовците , никак не им харесва мама да е легнала по гръб и обикновено недоволстват и се наместват по време на преглед. Зависи и колко често са ти прегледите. Аз ходех на 2-3 седмици и е по-голям шансът да се хване в движение Моето диване на единия преглед беше много смешен как си боксира пъпната връв
В 14 г.с съм ,преди ходех всяк седмица ,сега си ходя  само при единия доктор ,пада се на около 3 седмици. А, относно това да си питам доктора,мисля че е разбираемо ,че не му спестявам нищо. Просто това,че попитах тук как виждате вашите да се движат е за лична справка. Не мисля ,че някой използва форума ,за да не ходи на консултации при следящия им АГ 🙂 Иначе моята госпожица е срамежлива ,беше си скрила личицето с ръчички🤩

Общи условия

Активация на акаунт